СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 88 895
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 1 200
С бал 50 точки по-нисък се съмнявам че има шанс.
4 места не са малко. А и на 4-то, ако не стане с НЕ, ще се върнете в тази паралелка.
"Който играе, пИчели... " 🙂
ПП Ако има свободно място в сегашната ви паралелка, още по-лесно, на 3-то пишете и нея 🙂

# 1 201
  • София
По някакъв начин моментът със свободните места за трето класиране е просто ужасен.
Появява се един такъв изкусителен, хазартен момент.
Силно се надявам да не обявят 20 свободни места в немските гимназии и 10 в Първа АЕГ с немски. Grinning
Така или иначе дъщеря ми каза, че не мърда от училището си, иска да учи там, и всъщност май това е искала през цялото време.
Та каквото и да обявят, няма да тръгна да влизам в ролята на съдбата, де.

# 1 202
Хм, когато има надпланов прием, не се записват всички и все пак обявяват свободното място на незаписалия се, въпреки, че е над първоначалната бройка...
Няма такова нещо. Надпланови (ако ги има) се приемат извън бройката, обявена в ДПП. Свободните места са брой обявени в ДПП минус записали се, приети в 1-во и 2-ро класиране.
Там където сме ние в ДПП пишеше 78. Сега са приети 79 и има обявено място.

Може да има 2 двойки близнаци записани и един незаписал се от 78-те.

# 1 203
  • София
Аз нямам лични наблюдения над въпросната дама, но написаното от Мария ми напомни споделен отзив от познати. Детето беше тръгнало при нея и после се отказаха, готвеше се също самО после. Сега е в НЕГ. Помня, че разказа за някакво небивало преписване, на анализи ли беше, на тези ли, не помня точно. Но с това родителите бяха на мнение, че се стимулира зазубрянето. Пак казвам,  за да няма обидени - нямам никакъв личен опит и само се присетих за разказаното.

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 11:12 от golden mermaid

# 1 204
  • София
Някои училища ги обявяват на сайтовете си, 31 така са направили, в секцията Прием.

# 1 205
Здравейте Simple Smile

И още нещо извън основните теми - търся биография на някоя успяла жена, или автобиография. Иска ми се детето да си намери вдъхновяващ пример за подредба на приоритетите в живота. Аз на тази възраст четох "Отнесени от вихъра" и "Вечната Амбър", но за сегашното поколение това са почти средновековни романи.
Коко и Игор от Крис Грийнхалч, писана през 2002.Има добри послания, но макар и успяла, не зная колко успешен пример би била Коко Шанел. Иначе книгата има защо да се прочете.

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 11:23 от Светкавица

# 1 206
  • София
И дъщеря ми мина през школата на Йонова. Много я харесвам като преподавател. Друг е въпросът, че дъщеря ми не взе от нея това, което можеше, но проблемът е в дъщеря ми, не в Йонова. Записките при нея ще ги пазя до края на гимназията. Безценни са (за граматичната част говоря).

Но групите и съвсем не са до 12 деца. Обявява до 18, после набъбват до 21-22, дали не и повече.

# 1 207
  • Отвъд алеята зад шкафа
Единственото място, което може да ме изкуши, с риск Ема да ме убие, е 2 АЕГ. Дано не обявят свободни места Sweat Smile

# 1 208
Да, тя спомена за преписване, което много впечатли, да. Но и друго ме отказа. Имаше друга майка от смг, чието дете явно беше курсист и тя й опонира за някакъв отговор и коментарът беше, че този набор на смг е слабичък и не е случил на учители и да забравят всичко казано там. Пък Ния си обичаше ужасно учителката в смг и нямаше как да се сработят и при тази предпоставка.

# 1 209
  • София
Момичета, аз виждам само три места с английски език в СМГ. Къде го четете това едно място с НЕ?

# 1 210
Момичета, аз виждам само три места с английски език в СМГ. Къде го четете това едно място с НЕ?
Ха, изчезна! Сутринта го видях с очите си.

# 1 211
  • София
Йонова е особен типаж явно и не всички успяват да си паснат с нея. Синът на моя приятелка почти в конфликт бил влязъл навремето, та го отписали насред седми клас.
От информацията, която събрах преди година-две, установих, че аз със сигурност бих имала проблем да приема методите ѝ.

# 1 212
С набор 2009 се събрахте много, с 2008 няма ли? Само една физиономия от тук виждам в петокласната тема.
Единственото, което исках от моя за ваканцията е да наблегне малко на английския. А той ми казва, че имал много голямо желание да учи, но уви свободна
минутка нямал, или спи или е навън.
Да, има и с набор 2008. И той е все навън, в редки моменти бори "Под игото".

# 1 213
  • София
maria77, да, не особено професионално от нейна страна (да не кажа нещо друго). Не съм ставала свидетел на такива изцепки, затова я смятах и за изискана дама.

# 1 214
  • София
Ха, изчезна! Сутринта го видях с очите си.
И аз го видях

Общи условия

Активация на акаунт