СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 88 897
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 1 230
  • у дома...
Сигурно са записали днес брат/сестра близнак на някое прието в паралелката с немски... да речем.

# 1 231
Сигурно са записали днес брат/сестра близнак на някое прието в паралелката с немски... да речем.

Първо няма как без да ги знаем в БГ-МАММА, второ близнаците са надпланови .. Не ще да е това

# 1 232
  • София
Аз се изненадах, че има места, защото още в 10.30 в първия ден на записването повече от половината деца се бяха записали. Такъв беше и коментарът на записващите.

# 1 233
  • sofia
Ами после може да са се отписали за да отидат на друго място, частно училище например

# 1 234
Ей, типично за нашите ширини. Сега да видим и в другите "елитни" дали няма да спретнат нещо подобно

# 1 235
  • у дома...

Първо няма как без да ги знаем в БГ-МАММА, второ близнаците са надпланови .. Не ще да е това
Знам, че не е. Просто давам вариант за отговор от СМГ-то Laughing

# 1 236
Някой звъня ли им да ги попита?

# 1 237
.

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 12:45 от maria77bg

# 1 238
  • София
И още нещо извън основните теми - търся биография на някоя успяла жена, или автобиография. Иска ми се детето да си намери вдъхновяващ пример за подредба на приоритетите в живота. Аз на тази възраст четох "Отнесени от вихъра" и "Вечната Амбър", но за сегашното поколение това са почти средновековни романи.

тия дни видях в книжарница Orange Center точно такава книга - селектирани биографии на успели жени.

# 1 239
  • София
Ами аз пък се ядосах. Не че СМГ ни е в таргета, но някак си не си ги представях да правят шашми. Не знам, дано да има някакво логично обяснение и да е станала грешка.

# 1 240
11 книги за успели жени:

https://m.economy.bg/charts/view/34600/11-knigi-posveteni-na-vel … skoro-v-Bylgariya

Лично аз бих прочела от тези първо книгата за възрастната жена, минала най-дългия пешеходен маршрут. Направо й завиждам. Като виден пешеходец.

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 14:14 от Judy

# 1 241
  • София
Някой звъня ли им да ги попита?
Аз се пробвах да се свържа няколко пъти, но неуспешно /чувам автоматично съобщение, че всички линии са заети/
Странно е как промениха информацията междувременно, наистина.

# 1 242
  • София
С набор 2009 се събрахте много, с 2008 няма ли? Само една физиономия от тук виждам в петокласната тема.
Единственото, което исках от моя за ваканцията е да наблегне малко на английския. А той ми казва, че имал много голямо желание да учи, но уви свободна
минутка нямал, или спи или е навън.
Да, има и с набор 2008. И той е все навън, в редки моменти бори "Под игото".

И аз с момче 2008. Wink

# 1 243
  • София
За книга мога да препоръчам тази https://www.book.store.bg/p253285/iusra-mardini-pluvaj.html

или ако детето чене на АЕ тази
https://www.book.store.bg/p152185/i-am-malala-the-girl-who-stood … la-yousafzai.html
Издадена е и на български, но е изчерпана в книжарниците.

# 1 244
  • София
Много благодаря на всички за съветите. Джуди, този списък е много интересен! Аз не мога да дам дефиниция на успялата жена, всъщност, но тези истории от списъка дори и само като фабула, със сигурност ще обогатят едно дете.
Добавям и към Призма благодарност, също изглеждат много интересни книги, ще ги изпробваме. Чете на английски, да.

Общи условия

Активация на акаунт