СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 88 958
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 1 290
  • София
И аз я разконспирирах Русалката, нищо че се е дегизирала Simple Smile. Междудругото май само за нашата седмокласна одисея не си ни съставила стихотворение, за което маааалко съжалявам.

Ще ви, нека мине и трето класиране Simple Smile

А  смяната не е толкова голяма - във времето съм минавала през русалка на немски, на български, сега малко и на английски Wink

# 1 291
  • София
Барем "retired mermaid" да беше, имаше някакъв шанс да ми просветне. 🤣

# 1 292
И аз я разконспирирах Русалката, нищо че се е дегизирала Simple Smile. Междудругото май само за нашата седмокласна одисея не си ни съставила стихотворение, за което маааалко съжалявам.

А  смяната не е толкова голяма - във времето съм минавала през русалка на немски, на български, сега малко и на английски Wink
Включи, моля те, " 7 пъти ходих до РУО-то" 😂 Аз този випуск със смяната на желанията ще го запомня.

# 1 293
Първо беше до гнездото. Joy Но пък се римува с РУО-то.

# 1 294
  • София

Включи, моля те, " 7 пъти ходих до РУО-то" 😂 Аз този випуск със смяната на желанията ще го запомня.
А, и още материал съм си отметнала, споко..

# 1 295
  • София
Първо беше до гнездото. Joy Но пък се римува с РУО-то.
Аз нали имам едно много любимо от Незнайко, който искаше да става поет:
"Знайко ходи край реката
и прескочи той овцата."

И веднага си представих руото и гнездото вместо реката и овцата. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 296
  • София
Тази година гледам, че родното ми МГ в Плевен са успели да си позапълнят паралелките - само 2 сводобни места имат за трето класиране.

# 1 297
Тази година гледам, че родното ми МГ в Плевен са успели да си позапълнят паралелките - само 2 сводобни места имат за трето класиране.
Да, защото са закрили паралелката с НЕ.

# 1 298
  • о`майна лунна нощ е

Споделям, че идея си нямам за какво става въпрос, но ме загриза любопитство. Някой е направил Ода на седмокласника великомъченик ли?

# 1 299
Да, защото са закрили паралелката с НЕ.
Леле да закриват в МГ паралелка.. явно наистина не им се учи на децата, както мернах по-горе Cry

Има ли списък за Пловдив - или само в системата ? Аз чакам на РУОто да качат, ама като ги знам какви са бързи нашите...

# 1 300
Dihi, миналата година в закритата паралелка бяха приети деца с бал 139 и пак останаха много свободни места.

# 1 301
  • София
Ето къде бил ключът за палатката значи в МГ-Плевен... И по-добре.

# 1 302
Еее, жалко за математическата в Плевен. Така добре звучеше "Ако не му/й стигне бала за... ще отиде в математическата"

# 1 303
Русалката е всепризнат майстор на стихоплетството. Описала е не само неволите на седмокласника, но предимно на майка му!

# 1 304
  • София
Русалката е всепризнат майстор на стихоплетството. Описала е не само неволите на седмокласника, но предимно на майка му!

И всеки набор си има своето си стохотворение. Някои по повече от едно:). Сега и ние ще имаме.

Общи условия

Активация на акаунт