СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 88 851
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 1 410
А къде може да се разбере колко деца не са се класирали на първо и второ в дадена област?

# 1 411
  • София
Правилно ли съм разбрала, че в зависимост от училището, в което кандидатстваш на трети етап, може да не се налага да се отписваш от там, където си се записал вече на второ класиране? Някъде ми попадна подобен коментар. Че някъде искат оригинал на свидетелството за основно образование, а другаде - не. Т. е. може ли да кандидатстват за трето без да са се отписали? Системата допуска ли те?

# 1 412
  • София
На трето класиране не е възможно да кандидатстваш без да си се отписал оттам, където си бил приет на второ.

# 1 413
  • Sofia
Това с 5те свободни в 22ро с испански адски ме изненада и раздвои...
И мен, но ще си остана с гледането... А аз ги гледам дори 7, с другата паралелка с английски.
Уф, и аз само ги мисля тези 5 места, но дали имаме шанс...

# 1 414
  • София
Момичета, след като детето е записано на второ класиране и иска да участва на трето - отива да си изтегли документите от училището, в което е записано и после ги подава в училище гнездо - но има ли значение в кое гнездо - по  район на местоживеене или няма значение в кое училище - гнездо ще се подадат?

# 1 415
  • София
Код:
http://www.regalia6.com/p-kurs/kand_7kl/3_klasirane_mesta.pdf

Преди малко го качиха не знам колко е вярно

Не е вярно !!!!

# 1 416
  • София
Малко да ви извадя от седмокласните перипетии с един поздрав по случай днешния рожден ден на един общ форумен любимец, на който всъщност е кръстен набора, докато останала част от света си мисли, че е на свеки:)

# 1 417
  • София
Ах, че любимо, Грийн!
Пък как хитро сте се сетили за името! 😁

# 1 418
  • София
Това го знаем само аз и група съветски учени:)

# 1 419
  • София
Ех, бе, момичетаа! Как пък се събрахте в тази наборна толкова много!? Много любима, много любим, много любими! Grinning

# 1 420
  • София
Краставите кучета се надушват отдалече Simple Smile казваше баба ми Simple Smile

# 1 421
  • Sofia
Малко да ви извадя от седмокласните перипетии с един поздрав по случай днешния рожден ден на един общ форумен любимец, на който всъщност е кръстен набора, докато останала част от света си мисли, че е на свеки:)
Дейвид ли?

# 1 422
  • София
Дейвид ли?
Не, Мартин

# 1 423
  • София
Има доста интересни места. Айла мисля, че спокойно може да пробвате трето за 127мо и дизайна. И приятелското дете на Мария според мен има шанс за АЕГ, и местата в 22ро са изкушаващи. Каквото и да решите късмет!
И момичето за СМГ може да поеме риска, който е приемлив.

# 1 424
  • София
Краставите кучета се надушват отдалече Simple Smile казваше баба ми Simple Smile

Затова ще повторим сбирката с набор 2009 (моите от този набор също са рожденици днес). Wink

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 19:39 от milasara

Общи условия

Активация на акаунт