Българските бутици и брандове- мнения

• 93 335
  • 769
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте дами!
Имате ли наблюдения кога Djofra пуска нова колекция?
Благодаря предварително!

# 406
Здравейте дами!
Имате ли наблюдения кога Djofra пуска нова колекция?
Благодаря предварително!
И мен ме интересува 😊

# 407
Ами пишете им и ги питайте.

# 408
Djofra са много зле по мое мнение, но щом ви се харесват значи ги следите и знаете кога, как и какво Simple Smile
Така изглежда малко като реклама.....

# 409
  • София
Потрес са тези Djofra, преди малко ми излезе тяхна реклама във фейсбук, много кичозни. Напълно си отговарят на името, което мислех, че е пародия някаква.
Като добър пример - харесах някои от нещата от новата колекция на Денина Мартин.

# 410
Направо не мога да повярвам, че някой пита. Мислех, че таргетът на Джофра са 13-16 годишните и те не пишат тук Simple Smile

# 411
И аз не ги харесвам. КИЧ, като за цирка са.
В последно време харесвам Ette Colection. Вече 4-5 неща си вземам и съм доволна от шев и материи.

# 412
Направо не мога да повярвам, че някой пита. Мислех, че таргетът на Джофра са 13-16 годишните и те не пишат тук Simple Smile

Здравейте отново!
Не, не ги следя, нито е реклама, просто ми стана интересно.
Колкото до мен, на 27 съм, но приличам на 17😀😀😀
И аз се чудех дали да им пиша направо в инстаграм, но първо реших да питам вас, ако някоя дама има информация.
П.с. Ами аз си обичам весели, атрактивни и понякога кичозни дрешки, но не мисля, че 13 годишните носят рокли по 300 лв. и палта по 500лв... или там колкото бяха. Не съм запозната с всичките им артикули.

# 413
ми щом изглеждате на 17 начи може да се барнете в тая рокличка 😁

# 414
Да ви похваля този топ на Авин. Отдавна нищо не си бях взимала от тях, но този много ми “ходи” на една пола. Много яко трико и много хубава изработка

# 415

И ако е фолк певица

# 416
Ма понякога сте много негативни момичета! Нали ги оплюхме Джофрата, не е необходимо да го правим и с питащите.
Танчитка, и аз харесвам Авин, и като тебе отдавна съм нямала придобивка от тях. Техните панталони и поли са ми големи в талията. С останалите им дрехи нямам проблем.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 16:51 от Pink Dress

# 417
Някой тествал ли е тези бански:
https://www.collectionkabo.com/%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-cat2.html
Аз доста се изкушавам Simple Smile

# 418
Потрес са тези Djofra, преди малко ми излезе тяхна реклама във фейсбук, много кичозни. Напълно си отговарят на името, което мислех, че е пародия някаква.
Като добър пример - харесах някои от нещата от новата колекция на Денина Мартин.
Разгледах колекцията на Денина Мартин, ами те са впечатляващи.
Имате ли нещо от нея, качеството оправдава ли цената?
Обожавам такива натурални цветове и в съчетание с качествен плат и ушиване направо си е късмет да намериш.

# 419

И ако е фолк певица

Не съм никаква певица и баш тази рокля щях да поръчвам, но исках да видя дали няма да пуснат нещо друго😀

Общи условия

Активация на акаунт