Пренатална депресия – не си сама

• 17 183
  • 457
  •   1
Отговори
# 120
Като спреш да кърмиш, правиш си режим и ще отслабнеш. Докато кърмиш, трябва да се храниш пълноценно, иначе няма да имаш кърма.

# 121
Еее, рекох да я успокоя жената, пък вие ми разбихте успокоението на пух е прах. Хи хи.

# 122
Няма успокоение от тук нататък, щях да кажа поне 20г., ама е форевър 😄

# 123
  • France
Разбрах те, Чичи. Но по добре да бъдем откровени. Бих искала, например, да ми бяха казали колко боли, когато ти слиза млякото. Щях да съм подготвена психически.

# 124
Пепино,най-бързо ще отслабнеш,ако не кърмиш и караш само на бира и цигари.

# 125
И със секс, ама тя по-добре не 😁

# 126
Все си мисля следното:
1. Бременността е 9 месеца, все ще се изтрае.
2. Раждането колкото  да боли, има и болкоуспокояващи и все ще мине.
3. И кърменето знам, че е болезнено, и за възпалени зърна чета и мастит /май така беше/ и какво ли не. Но е това ще мине, пък и готово мляко сега под път и над път.

Но мисълта за строгия тъмничен затвор за поне 5-6, а може и повече години ме подтиска доста. После пак затвор, но може да имам едночасова разходка в двора, докато го отделиш на 25. Сигурно ще съм като Мел Гипсън в Смело сърце, където крещи свобода. 😂😂😂
Дано да дойде майчиното чувство, че направо не знам как ще я карам.

# 127
И със секс, ама тя по-добре не 😁
А от секс пък,ме боли и получавам контракции,та съм на абсолютно въздържане.

# 128
Скрит текст:
Все си мисля следното:
1. Бременността е 9 месеца, все ще се изтрае.
2. Раждането колкото  да боли, има и болкоуспокояващи и все ще мине.
3. И кърменето знам, че е болезнено, и за възпалени зърна чета и мастит /май така беше/ и какво ли не. Но е това ще мине, пък и готово мляко сега под път и над път.

Но мисълта за строгия тъмничен затвор за поне 5-6, а може и повече години ме подтиска доста. После пак затвор, но може да имам едночасова разходка в двора, докато го отделиш на 25. Сигурно ще съм като Мел Гипсън в Смело сърце, където крещи свобода. 😂😂😂
Дано да дойде майчиното чувство, че направо не знам как ще я карам.
miss_chichi, ще дойде! Аз писах как при мен постепенно се появи с грижите за бебето. Няма как да останеш равнодушна пред едно безпомощно същество, за което ти си целият свят. Чак затвор не е, но е факт, че вече не можеш да разполагаш със свободното си време както е било преди човечето. Аз лично го приех нормално, не ми е тежало. Имаш дете, имаш и отговорности към него вече. Просто и ти ще се променяш с времето, няма все така да мислиш, както сега, по време на бременността.

# 129
Пепино, говоря след като родиш.

# 130
Пепино, говоря след като родиш.
Че то ще ми се прави ли тогава?
😃

# 131
Естествено. Е, не веднага. Ама внимавай, че прясна родилка много лесно забременява пак. Пази се.

# 132
Пепино,много ме кефиш!

# 133
Има си отделни теми за кърменето Wink
А защо майчинството трябва да е затвор? Не са малко двойките, които водят съвсем нормален живот, излизат, ходят на екскурзии и сред природата? Ако преди сте го правили какво пречи да продължите и след това?
Аз съм в края на 6 месец, на море сме, взели сме си колелата, караме, няма сутрин в която не тренирам, пия бира и вино. Разбира се, тренировките не са като преди, а количеството алкохол е от чаша, две. И зная, че има жени, които трябва да внимават мн повече от мене, но също така има и такива, които без нужда си налагат сами една камара ограничения и си създават проблеми. Моята лекарка ме изпрати с думите "плувай си, влизай си във водата, яж си всичко без сурова риба и се кефи на живота".
От сега си говорим с моят човек догодина пролетта къде ще видим бебето на планина, че да диша кислород и да поема позитиви от природата.
Аз пък много мразя максимата "яж мн за да имаш кърма". Кърмата е 90% вода и важно колко течности поемаш, а не да се тъпчеш като за последно, за да имаш кърма. И накрая си дебела, неудовлетворена, ядосана и тъжна, приличаща на кит, но гордо кърмеща жена... Мерси. И мене ме гони депресия по повод килата преди морето вече бях +14. Обаче без бременност съм свалила 50 кг така че и сега ще мога. Моят човек знае колко ми тежи и вместо да ми казва, че съм красива и готина постоянно си прави шеги с мене, с яденето и корема ми. И накрая просто обърнах нещата на смях и вече и аз си викам "ехо корабът майка минава направете път". Малко самоирония и става по-леко на душата

# 134
Никой не е казал да се тъпчеш като слон, за да имаш кърма. Но да ядеш, все пак. Полезни храни. И много вода, естествено.
За разходките и ходенето насам натам с бебе, много зависи какво е бебето. То и аз едни планове си правех, то излезе друго.

Общи условия

Активация на акаунт