Накратко за мен-на 37 години съм ,нямам и никога не съм имал желание за семейство и деца, както и кой знае какви сериозни отношения с конкретна жена...такъв човек съм ,просто , стремя се да движа живота си с повече логика и по-малко емоция, като в същото време харесвам приятните мигове и моменти със срещуположния пол, но не смятам, че задълбаването и битовизмите, ще е нещо кой знае колко приятно и за двете страни, както и да е.
Преди време,бях малко наранен от предишна моя връзка...и покрай работните ми ангажименти в един близък до София квартал,ей така от скука ли и аз не знам, на майтап, от дума на дума, от шега на шега се запознах и заговорих с една ромка , закачахме се малко, през следващите ми няколко посещения пак се засякохме, тук е мястото да кажа, че аз имам за хоби танците -обичам много да танцувам, а хидонистичните етноси, , си го имат в кръвта си и се впечатлих как лови ритъма мацката и къде пак на майтап,къде от любопитство ли ..ммм, целунахме се. До сега никога не съм бил с ромка,няма да захаросвам ада сега, истината е , че има някои проблеми ...
..но, като цяло, мога да заключа, че , да,беше ми хубаво!И сега с нея ми е много хубаво! Тя е на 31 , няма деца, но е имала мъж, който умрял , живее сама и обикновено аз й ходя на гости. Оставам с впечатлението, че не търси кой знае какви сериозни взаимоотношения, ок си е както сме си и сега. Проблемите ми с нея са социални...тъпо ми е , че го казвам, тъпо ми е , че го има като проблем изобщо,но..тегаво ми е да комуникирам и общувам с човек с образование до 6ти клас, неудобно ми е и в редица други житейски ситуации...не става дума , че се срамувам от нея, неудобство изпитвам и като сме двамата.
Въпреки, че както уточних, не си падам по сериозните връзки, аз не съм животно и само секс и "виждания" не са ми достатъчни, имам нужда и от комуникация...така, на база тази ми потребност, в школата по танци се запознах паралелно с една българка-приятно същество, много сърдечно, ерудирано , мило момиче, с което имаме много общи теми и излизахме няколко пъти ...проблемът е, че макар , че е много симпатична, не изпитвам никакво сексуално желание към нея. Обаче, усещам накъде бият нещата, намеците и в един момент ще трябва или да бъда откровен и да представя ситуацията, или да изчезна от живота и без много обяснения. То аз и повдигнах въпроса един път, какво мисли за приятелството между мъж и жена, но като че ли не срещнах охота в идеята...
В нея даже това ме натоварва-едни амбиции, едни свръх цели, все едно ще живее 300 години, няма пълно щастие:)
И друг проблем имам...вече почти не поглеждам сексуално към българска жена, макар в ежедневието ми да се намират девойки...за сметка на това яко се улавям да се закачам (макар и съвсем платонически) и с други ромки. Истината е , че и техният етнос претърпява положителна промяна и някогашните обречени жени от гетата,
днес наблягат на образованието повече, а и не можем да им отречем , че имат страхотна генетика и малко дрешки и т.н. подобрители, стават си мацки, няма какво да си говорим. Оставам с впечатлението, че и те са ок да си хванат приятел българин ...след някоя и друга година ще са си конкуренция на бг. дамите

Сега, да се върнем на питането ми-да бъда ли откровен и да кажа какава е ситуацията на момиче 2 (тази за лаф),
като идеята е , че не искам да се жегне и да се смачка ,не искам да и причинявам докачение, защото няма никаква вина за обърканата ми глава? Би ли било ок, според Вас?
Тъпа ли е идеята да задълбая по-социално с момиче 1? Не искам да се превръщам в учител, не искам да демонстрирам превъзходство със съвети от една страна,на мен не би ми станало никак приятно да ми менторства някой и да ми се прави на умен...от друга мога като че ли мога да и помогна малко- да излезем някъде, да заминем за кратко, да предизвикам интерес към новото и различното, пак казвам не за да менторствам, но може да изживее нови неща с мен..кажете Вие какво мислите за това, тъпо ли е като идея? Някой имал ли е опит от първа ръка с партньор ром/ромка и да сподели "от първа ръка"?
Изобщо, споделете каквото искате, покрай дългогодишните ми пътувания покрай бизнеса ми, нямам много приятели в Бг и ще ми е интересно да чуя и други гледни точки за казуса си. Благодаря за отделеното време!

Страшна! Отпускаш се едно такова и ти е мега забавно, не те напряга! Смееш се, дори като я няма и се сетиш за нещо...от друга страна е много неправилно от моя страна да се смея затова, че някой не знае нещо, при все, че на този свят има милиони хора, за които аз не знам нищо ! Размишлявам доста върху тези ситуации,но да, имаш право!