"Виждам се" с ромка...и с българка.

• 6 775
  • 135
  •   1
Отговори
# 120
А какво работи девойката?
Странно, че на 31 години няма поне две деца. Разбирам, че мъжа и е починал, но при тях семейството се заформя в доста ранна възраст. Разказвала ли ти е за живота си преди теб?

# 121
А какво работи девойката?
Странно, че на 31 години няма поне две деца. Разбирам, че мъжа и е починал, но при тях семейството се заформя в доста ранна възраст. Разказвала ли ти е за живота си преди теб?
Не съм задълбавал по темата, защото едно, че не ми е работа, второ, че на някои неща ми е трудно да получа отговор по принцип,но вероятно не може да има деца. Не мога да кажа със 100% сигурност, но има някакъв проблем.  Не придавам значение на подобно нещо.
Иначе,да, разказвани са ми разни фрагменти.

# 122
Дано да се раздалечени вече, защото си е вярно.

# 123
Как се издържа момичето не разбрах

# 124
Дано да се раздалечени вече, защото си е вярно.
От първа ръка ли е инфото или си светила на всички?

# 125
Добре, че ти си умният в приказката Joy

# 126
Как се издържа момичето не разбрах

Доста хора работят в един цех-завод в района. Преди това в някаква програма, организирана от община или агенция и аз не знам точно. Чистачка.

# 127
Живеели минималистично? Ти или си много наивен или не си виждал никога цигани преди тази.

Не, не съм светила. Няма и нужда.
Просто има неща, които се знаят.

# 128
Живее, издържа се, поддържа се сама и има пари и за народни танци. Всичко това с минимална заплата, и не схващам много ситуацията ....

# 129
Много странна история...

# 130
Танцува другото момиче. Тази с чията. Smirk

# 131
Мисля, че полезността на темата бе изчерпана, благодаря на участниците!

# 132
Обърках се, а как са се намерили с ромката ?

# 133
  • Paris, France
автторе, след като няма да се жениш и да имаш деца с тези две жени, няма значение с коя кога ще излизаш. Може и с двете 😎.

Не се замислях, като млада, за далечно бъдеще, семейно положение, социален статут на харесваните от мене мъже. Ако мъж ми хареса си излизах с него. "Да няма да се жениш за него" викаха майка ми и баба ми когато взема да се назлъндисвам и да премисля нещо банално, като покупка на пердета, примерно.

Ех, ако така мислехме и питахме и преди да се женим!

# 134
автторе, след като няма да се жениш и да имаш деца с тези две жени, няма значение с коя кога ще излизаш. Може и с двете 😎.

Не се замислях, като млада, за далечно бъдеще, семейно положение, социален статут на харесваните от мене мъже. Ако мъж ми хареса си излизах с него. "Да няма да се жениш за него" викаха майка ми и баба ми когато взема да се назлъндисвам и да премисля нещо банално, като покупка на пердета, примерно.

Ех, ако така мислехме и питахме и преди да се женим!

Благодаря Ви за това мнение!
С малко думи казахте мъдри неща, респект!
И хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт