Обещание - сериал (bTV/Kanal 7) - тема 2

• 71 290
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
На Емир често му се случва първо да говори, после да съжалява за думите си и накрая да се извинява и да се упреква, че е допуснал голяма грешка.
В този смисъл тук нещата се повтарят.
Първо самият той се стъписа като видя Фериде. Имаше едно заглеждане преди да реагира и да и се развика, което би трябвало да е първата му реакция преди спомените за изречените думи към Рейхан, колко ще и отива майчинството. Да, спомените нахлуха при вида на жена, която говори толкова нежно на сина му, но някак си, поне за мен, имаше някаква искра, която вкараха в първата среща между Емир и Фериде.
Межд другото Емир си позволява да крещи само на жените в неговия живот.
Само на Рейхан повишаваше глас, направо и крещеше, нито на майка си показваше такова гневене, нито на някоя от прислужниците, нито на Джемре дори, с много малко изключения, въпреки всички гадости.
Сега се държи така и с Фериде. Не мога да прогнозирам колко бързо ще го влюбят осъзнато, но нагряха фитила.
Повторение има на много нива с Рейхан, сигурно  е умишлено.
Но реакциите на Емир, колкото и да се повтарят, не ме учудват.
Това е той, с неговия характер и темперамент.
Сега ги набъркват яко и надълбоко, после ще привързват рани.

# 241
Гледайки рекламата за епизода утре, направо съм в ступор, че Емир ще прави същите неща, каквито вършеше с Рейхан. Все си мислех, че е научил някакви уроци и ми се щеше да има нещо различно, а пак плик с пари размахва. Или просто това е тотално сценарно безсилие от страна на Назмийе ханъм. Ако е това, по-добре да беше завършила филма в сезон 2 с раждането на Рейхан, разкриването на Джавидан и кой откъде е. Сега ще гледаме опити за подкупване с пари, чекове в ръцете, безброй отвличания и раздяла, като се разбере за клетвата на Фериде.
Дано да бъркам, ама на там ми намирисват нещата.

# 242
Гледайки рекламата за епизода утре, направо съм в ступор, че Емир ще прави същите неща, каквито вършеше с Рейхан. Все си мислех, че е научил някакви уроци и ми се щеше да има нещо различно, а пак плик с пари размахва. Или просто това е тотално сценарно безсилие от страна на Назмийе ханъм. Ако е това, по-добре да беше завършила филма в сезон 2 с раждането на Рейхан, разкриването на Джавидан и кой откъде е. Сега ще гледаме опити за подкупване с пари, чекове в ръцете, безброй отвличания и раздяла, като се разбере за клетвата на Фериде.
Дано да бъркам, ама на там ми намирисват нещата.
Изглежда повторение с парите, но не е. Емир не знае, че Фериде вече си е получила заплащането и сега само трябва да си изпълни обещанието. Тя е наемен работник и е логично да и се плаща.
Що се отнася до повторенията, те ще се случват по различен начин, поне според мен.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 10:41 от dani_pop

# 243
Привет на всички.
Серията по btv.
Започна драмата със затвора /няма как да минем без нея/. Стана ми жал за Емир - тичането в съдебната зала, качването на Рейхан в затворническия автомобил, карането след конвоя и оставането в столовата до затвора. А какво писмо сътвори само ... И как страда, че ще й е студено. Ако бяха оставили Рейхан под домашен арест, както искаше адвоката, Емир също щеше да се карцира в къщи /шегичка/. Няма как да се разминем и с гадориите в килията.
Джавидан пък как си го представя Емир до нея и да остави жена си - умът ми не го побира.
Нарин, ако знаеше за кого се застъпва пред Кемал, отдавна да беше изплюла камъчето.
3-ти сезон.
Моето мнение е, че нещата не са идентични между Рейхан и Фериде.
Рейхан дойде с клетвата да стане съпруга на Емир и се беше примирила с това. Аз все още си мисля, че нещата при нея /влюбването/ се получиха още при първата им среща в кухнята, когато Емир си помисли, че е нова прислужница. Емир не беше обременен с връзка, просто искаше да докаже на баща си, че не може да се меси в живота му. Но баща му се оказа много прав. Предложи пари на Рейхан, когато Джавидан му проми мозъка, че се е омъжила за него за пари.
Сега нещата са различни. Емир е гневен, загубил е любимата си, майката на детето, което смята виновно за смъртта й и не иска да го погледне. Изведнъж се появява една жена от нищото, която говори на детето за майчиния аромат и той подпали. Хем нахлуха спомените, хем тя не отговори на нито един негов въпрос, освен името си. А Фериде е в имението само като бавачка на детето. За мен е съвсем нормална реакцията му като я изгони. Мисля си, че за връщането на Фериде в имението роля изигра не само срещата й с Джавидан, но се е намесил и Хикмет. А това, че Емир й предлага пари, е съвсем нормално - всеки труд се заплаща. Но да видим, ако Фериде откаже, каква ще е причината, защото ги е взела от Джавидан, тогава как ще реагират в имението. Не ми се иска да го влюбят във Фериде.
Кемал май е насрочил дата за сватбата им с Нарин или само сключване на граждански брак /ще се разбере при превода/. Но Кумру, ако си мисли, че с тези евтини номера ще спечели Кемал, ще има бая шамари да яде.
Да ви кажа честно, като гледам сериите по btv, имам чувството, че ни подсказват много от последвалите неща и като че ли обясняват сегашното състояние на Емир.
Пожелавам ви хубав ден.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 15:30 от Ваня_С

# 244
Трети сезон
Снощи, когато гледах епизода само по картинки много ми напомняше за първи сезон. Но след като прочетох превода(не знам вие от къде гледате с превод, аз за да разбера основния смисъл, гледам в официалния канал на сериала в you tube, в коментарите има резюме на серията на английски, не е много удобно, но се схваща смисълът) нещата ми изглеждат малко по различни. Според мен реакцията на Емир е съвсем на място. Някаква непозната  се раходжа свободно в дома му и да я види с бебето в ръце, и без да отговаря на въпросите му направо си изпроси гоненето. Не ми изглежда същата ситуация както с Рейхан, там още с идването се знаеше че трябва да се оженят, докато тук по-скоро ще играе ролята на прислуга, а и Емир даде обещание да не поглежда друга. Личи си, че са се постарали Фериде да прилича на Рейхан,но не вярвам че ще се получи нещо между тях. А и като знаят настроенията сред зрители едва ли ще рискуват да ги разочароват и с това.

# 245
Здравейте!

И аз не искам да влюбват Емир във Фериде, но не знам какво са замислили сценаристите. Предчувствието ми е, че ще го направят.
Той се зарича за много неща, да не докосва например повече Рейхан, да не бъде негова жена никога, но стана точно обратното.
Сега последно - да не вярва на никоя жена, но ще стане точно това.
После ще бъде разочарован, когато разбере кой изпраща Фериде в конака. Най-вероятно първи ща узнае, че и е платено, без да е запознат с факта, че парите са приети заради болния брат.
Така ще разбира, че е била принудена.
Рейхан беше много далеч от всякакви пари, независимо, че ги вмъкнаха в сценария и това страшно разгневи Емир.
Тук отново има вкарани пари и то много, но причината Фериде да ги приеме е животоспасяваща, освен това с уговорката да са борч и един ден да бъдат върнати.
Мисля си...Емир е богат, образоване, красив.
Как не се намери едно момиче от неговия сой, което също да е толкова човечно, отдадено! Да се открият сами, не заради планове на родителите да вкарват в живота му жените. И да си дадат шанс.
Точно като в приказките, жената трябва да е бедна, изстрадала и накрая да заживее с принца щастливо.
Видяхме обаче, че това не се случи с Рейхан.
Всичко бих преглътнала, особено сега като знам и обстоятелствата при които приключват втори сезон - замислен по много различен начин, но в крайна сметка с изваждането на Рейхан и тъжната съдба на тази любов.
Ако все пак Емир рано или късно обикне Фериде, дано не му я отнемат. Някак си няма да е човешко да преживее още веднъж такава загуба. Нека поне да имат смисъл всички изживени и превъзмогнати трудности.

Определено има разлика - Рейхан наистина дойде с уговорката за женитба и Емир се съгласи да изпълни желанието на баща си, но мисля, че и той я хареса още с първата им среща.
Тук Фериде търси работа. Става бавачка. Не прислужница.
В такъв случай защо му носи кафе? Или е и прислужница!
При всички случаи ми е интересно как ще развият събитията.
Ох, тази Кумру ми е твърде гадна, за да гледам какво се кани да прави с Нарин. Дано бързо да и усетят номерата. Прекалено много гадости изгледахме и кой знае още колко ни гласят.
На мен времето с Емир, отново ще го напиша, все не ми стига. Все!

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 15:13 от Mydream

# 246
Здравейте съзаклятници,
Аз няма да коментирам серия от третия сезон без да е излязъл цялостен превод на епизода. Откъслечните преводи често са неточни, а анонсите са доста подвеждащи.
Какво се случи днес в епизода по бТВ?
Емир доживя да чуе от Рейхан, че и липсва и че го обича без да си проси това. Честно казано, много висока цена за тези толкова логични и нормални в техните отношения откровения. Доста добрини и в затвора ще сътворят. Може би, това е смисълът на сериала - библейската истина като те ударят по едната буза да подадеш и другата.
Сега ще напиша нещо, което няма да се хареса. Днес Джавидан каза на Хикмет, че той е виновен за случващото се и колко добре са си живели преди да доведе Рейхан в имението. Ами права е от собствената си камбанария - господарка на дома си, всички се съобразяват с нея, синът и изключително близък с нея и спорещ с баща си. Разбира се, точно това състояние на нещата не се харесва на Хикмет и той взема кардинално решение. Честно казано, Емир е безхарактерен образ. Ако беше силен и борбен, щеше да се откаже от парите на баща си, да напусне дома и фирмата и да започне от нулата. Влюбва се в избора на баща си за него - вярваща, силна, търпелива, всеотдайна жена, която взема решенията вместо него. Мисля, че и изборът на майка му е почти същия, но без търпелива.
А Нарин върви по стъпките на Рейхан. Сега ще прави добро на Оя. Ерхан го каза за Йонджа, но то се отнася и за Оя и до голяма степен за Нарин - добри и красиви, но глупави. С уговорката, че инатата коза не е глупава, но постъпва глупаво
В момента единственият светъл лъч надежда са Емир и неговите любовни обяснения. Иначе като цяло действието е провлачено и заема доста екранно време без нещо да се случва.
Желая хубава вечер! С очакване на поредната серия по Канал7 и превода на предишната.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 21:05 от dani_pop

# 247
Емир най-вероятно има причина да бъде такъв. Като цяло характерът се изгражда, донякъде и тренира, може да се промени. Донякъде. Голямо значение имат и природните дадености на човека. В много случаи хората, които са работили над себе си, успяват да се контролират, но това не винаги се получава. Казано накратко, трудно може да избягаш от природата си. В този смисъл, от една страна има повторения в реакциите на Емир, от друга - той си е такъв. В противен случай няма да е Емир Т.
За това, в кого се влюбва Емир. В жената доведена от Хикмет в конака. Тук много не съм съгласна. Да, Хикмет води Рейхан с решението да задоми наследника на рода, но...Нали знаем, че любовта не пита, когато идва и никой не може да ни каже защо се влюбваме точно в определен човек. Това си е малко божа работа.
Защо Емир се влюбва точно в Рейхан. Заобиколен от толкова момичета преди това. Да не говорим за Джемре, която непрекъснато му се навира. Почивки, купони, коли, мотори. Една луда глава. И цап!
Влюбва се в обикновеното селско момиче Рейхан. Обрана, в началото като паднала от Марс. Не знаеше нито за социалните мрежи, не беше виждала морето. Селото, кухнята, есенните ябълки, тейзетата и това е. Но душевно чиста, човек, който прави добро без да чака нещо за това. В света на парите, в дома им в  Истанбул, в семейството на Емир  се появява Рейхан. И преобръща света му. Да, от камбанарията на Джавидан - тя е виновна за всичко. Но и светът на Рейхан се преобърна.
Освен природните дадености, Емир е такъв, защото има баща, който решава без да пита вместо него, майка - чиито ценности са далеч от морала, безскрупулна, сестра, която е инвалид.
Ами начинът на живот, който водеше  Емир преди това  е знак, че той иска да избяга от света в неговия дом. Защо се влюбва точно в Рейхан. Какво му пречеше да я зареже и да се разведе с нея. Кой можеше да го спре? Никой! Емир намери това, което му липсва в неговия свят. Липса на лицемерие, всеотдайност, доброта, смирение, почтеност.
Сега в трети сезон отново започнаха с това. Емир бягаше от дома си. За да забрави това, което му липсва.
Друг е въпросът за отношението  към детето, но както казват, когато влезеш в нечии обувки и преживееш определени неща, можеш да говориш кое е правилно и кое не е.
Та за истината в сериала. За всеки тя е различна. Трябва да видиш събитията през неговите очи.
А за Джавидан - една истинска майка, както и да преобърнат живота и, би направила компромис, в името на това детето и да бъде щастливо!
Това, че си родила едно дете не те прави господар на изборите му, на дните му, на любовите му.

Може би с друга майка, с друг баща, Емир щеше да бъде различен.
Да не говорим, че друга жена на мястото на Рейхан трудно щеше да му прости думите, клетвите, заканите.
Мисля, че точно затова е интересен сериалът, заради различните характери, които ни показват. Също докъде стига силата човешка да устоява на житейските бури.
Дано тази вечер има повече екранно време за Емир.
Приятно гледане на тези, които следят 3 сезон!

От мен - двама сладури - баща и син - с усмивка за хубава вечер!
https://www.facebook.com/yeminkanal7/videos/987738031693387

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 20:52 от Mydream

# 248
Емир най-вероятно има причина да бъде такъв. Като цяло характерът се изгражда, донякъде и тренира, може да се промени. Донякъде. Голямо значение имат и природните дадености на човека. В много случаи хората, които са работили над себе си, успяват да се контролират, но това не винаги се получава. Казано накратко, трудно може да избягаш от природата си. В този смисъл, от една страна има повторения в реакциите на Емир, от друга - той си е такъв. В противен случай няма да е Емир Т.
За това, в кого се влюбва Емир. В жената доведена от Хикмет в конака. Тук много не съм съгласна. Да, Хикмет води Рейхан с решението да задоми наследника на рода, но...Нали знаем, че любовта не пита, когато идва и никой не може да ни каже защо се влюбваме точно в определен човек. Това си е малко божа работа.
Защо Емир се влюбва точно в Рейхан. Заобиколен от толкова момичета преди това. Да не говорим за Джемре, която непрекъснато му се навира. Почивки, купони, коли, мотори. Една луда глава. И цап!
Влюбва се в обикновеното селско момиче Рейхан. Обрана, в началото като паднала от Марс. Не знаеше нито за социалните мрежи, не беше виждала морето. Селото, кухнята, есенните ябълки, тейзетата и това е. Но душевно чиста, човек, който прави добро без да чака нещо за това. В света на парите, в дома им в  Истанбул, в семейството на Емир  се появява Рейхан. И преобръща света му. Да, от камбанарията на Джавидан - тя е виновна за всичко. Но и светът на Рейхан се преобърна.
Освен природните дадености, Емир е такъв, защото има баща, който решава без да пита вместо него, майка - чиито ценности са далеч от морала, безскрупулна, сестра, която е инвалид.
Ами начинът на живот, който водеше  Емир преди това  е знак, че той иска да избяга от света в неговия дом. Защо се влюбва точно в Рейхан. Какво му пречеше да я зареже и да се разведе с нея. Кой можеше да го спре? Никой! Емир намери това, което му липсва в неговия свят. Липса на лицемерие, всеотдайност, доброта, смирение, почтеност.
Сега в трети сезон отново започнаха с това. Емир бягаше от дома си. За да забрави това, което му липсва.
Друг е въпросът за отношението  към детето, но както казват, когато влезеш в нечии обувки и преживееш определени неща, можеш да говориш кое е правилно и кое не е.
Та за истината в сериала. За всеки тя е различна. Трябва да видиш събитията през неговите очи.
А за Джавидан - една истинска майка, както и да преобърнат живота и, би направила компромис, в името на това детето и да бъде щастливо!
Това, че си родиле едно дете не те прави господар на изборите му, на дните му, на любовите му.

Може би с друга майка, с друг баща, Емир щеше да бъде различен.
Да не говорим, че друга жена на мястото на Рейхан трудно щеше да му прости думите, клетвите, заканите.
Мисля, че точно затова е интересен сериалът, заради различните характери, които ни показват. Също докъде стига силата човешка да устоява на житейските бури.
Дано тази вечер има повече екранно време за Емир.
Приятно гледане на тези, които следят 3 сезон!

От мен - двама сладури - баща и син - с усмивка за хубава вечер!
https://www.facebook.com/yeminkanal7/videos/987738031693387
Разбира се, че любовта не пита. Разбира се, че не се влюбва, защото това е избор на баща му. Но не можете да отречете, че се влюбва в духовно силен човек. Почти съм убедена, че силен характер ще е и Фериде. А е слабохарактерен най-напред, защото така е решила сценаристката. 😜 А след това, защото всичко му е поднесено наготово, той за нищо не се е борил. Затова и се кълне често, но почти нищо не се довежда до край. Спомнете си как тръгна да доказва, че не е изневерявал и след като Рейхан не му повярва, заряза всичко. Кемал доказа невинността му. Аз си мисля, че затова по сценарий партньорките му са все бедни, горди и честни момичета. Те не са галенички на съдбата и коя в по-голяма, коя в по-малка степен, сами са се справяли. Разбира се, че на Рейхан и е било по-лесно отколкото на Фериде и затова сега очаквам доста по-сериозни сблъсъци заради отпора, който ще му даде тя.
Що се отнася до силната фигура на бащата, това е патриархална традиция, която е много силна в мюсюлманските държави и няма как творците да не се съобразяват с това, още повече по държавен канал. И няма как аз да го приемам за норма, при положение, че от поколения в нашите семейства е водеща ролята на жената - моят баща дори не си е помислял да вземе решение вместо мен, за съпруга ми да не говорим...Той се шегува, че да спори с мен е все едно да спори с радиото. Ще дам пример, който е свързан с поколението на дъщеря ми. Нея преди 10 години я пратиха в командировка в Остин, Тексас. Когато колегите и разбрали, че е едно дете, били много учудени как сме я пуснали. Тя казва, че чак тогава си е дала сметка, че не ни е питала, а само ни е информирала. В интерес на истината, и ние не сме очаквали да ни пита. В същото това време мой състудент, който живее в Анкара, не пусна дъщеря си в Германия на работа, защото щяла да е сама. Момичето щеше да е шеф на клон на банка в европейска държава, в която е най-голямата турска общност извън границите на Турция. Момичето се съобрази с мнението на семейството, макар че му се искаше да отиде. По-голяма е от дъщеря ми с пет години, в семейството има още две деца и състудентът ми беше много учуден, че ние сме си пуснали детето на другия край на света. Тук съвсем не говоря, че не сме се притеснявали, че не сме се молили да не не остава там. Така че нормалното за турския зрител често пъти меко казано е странно за нас.
А що се отнася до екранното време на Емир, ако не започне нещо да се случва, за какво му е. Видяхме болката и гнева му. След силната сцена, в която не успя да се накара да гушне пищящото малко човече, е ясно, че сам няма какво да направи. Трябва му стимул и предполагам, че това ще е Фериде.
Приятно гледане!

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 21:29 от dani_pop

# 249
Привет,
Вече се обърквам какво съм коментирала и какво не, ама така става с паралелното гледане по БТВ и на новия сезон.
Много ми е мъчно да гледам сцените в затвора - на Рейхан не й върви с 2 от съкилийничките. Останалите жени са симпатични и веднага я харесаха. Емир наистина доживя да чуе от Рейхан думите "Много ми липсваш" - това беше като манна небесна за него. Да е жив и здрав Кемал, че му уреди и чуване по телефона.
Много ми стана мъчно за Рейхан и чак и на мен ми се доплака, когато галеше лицето на Емир през стъклото, направо буца ми заседна на гърлото, особено като вече знаем, че не й остава много време да живее, та и в затвора ли сега трябва да лежи заради проклетата Кобра.
Дани, Джавидан е винаги права за себе си, все някой друг е виновен, а не тя. Относно решенията на Емир - това е сценарият, няма как да бъде друг. Според мен Емир е решителен, но просто се влюби в Рейхан и се примири с направеното от Хикмет, макар че в началото на сезон 2 беше напуснал имението поне, но пак не можа да избяга и да се скрие от чувствата си, колкото и да беше гневен и сърдит.
Нарин наистина не мога да я разбера защо все гледа на другите да помогне и да им угоди. Ако знае за кого се бори, лошо ще й стане, ама и този момент ще дойде. Да я видим тогава какви ще ги дъвче.
Хубава вечер на всички!

# 250
Престоят на Рейхан в затвора е много мъчителен. Точно така. И това ли трябва да преживеят?!
Никога няма да простя на Джавидан! Никога! Ако ще Фериде да донесе в бъдеще най-голямото щастие на конака!

dani_pop,

Цитат
Разбира се, че любовта не пита. Разбира се, че не се влюбва, защото това е избор на баща му. Но не можете да отречете, че се влюбва в духовно силен човек. Почти съм убедена, че силен характер ще е и Фериде. А е слабохарактерен най-напред, защото така е решила сценаристката.
Абсолютно съгласна! Може би до голяма степен казаното от мен за Рейхан и Фериде и това, че се влюбва/ще се влюби - няма накъде , включва точно това. Просто не съм споменала всичко, което представляват в очите ми. Особено за Фериде, тепърва ще показват нейни качества.
----------------------------
Даа, Фериде също ще се окаже такава. Сила на духа и характер.

След излъчения епизод.
Определено трябва да се хване за нещо, докато не е полудял докрай! За детето засега не става. Защо се опитва да побърка Фериде?! Емир ми прилича на момчетата от втори клас. Когато харесват някое момиче го дразнят, подвикват му, дърпат му плитките.

Вай, вай, вай!  

Фрагман за новия епизод...
https://vk.com/yemin_ru?z=video-149255342_456243033%2F906cc05d63 … l_wall_-149255342

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 22:43 от Mydream

# 251
Привет на всички.

Серията по btv.
На мрачния фон на лошотиите от затвора и задоволството на Джавидан любовта на Рейхан и Емир направо блести. И двамата ни показват незабравими сцени - срещата през стъклото, телефонният разговор, усещането, че са винаги заедно, независимо, че са разделени. Много добра игра и на двамата. А жестът с одеалата за всички в затвора показва добрите сърца и на двамата.
Нарин се захвана с мисия невъзможна, но и тя мисли за щастието на Ойя, без да знае кой е "приятелят". Кемал се показа като загрижения по-голям брат, опитвайки се да предпази малката сестричка, допуснала много грешки в миналото.
Сериите със затвора са ми много тегави. От една страна, че са много тежки, от друга, че действието се развива много мудно. Но и това ще мине.

3-ти сезон.
Емир е в състоянието, в което беше след развода с Рейхан. Но разликата е, че тогава беше гневен, защото не можеше да получи отговор на въпроса "Защо се случи всичко това?" и след всяко лошо отношение към Рейхан съжаляваше, защото в сърцето му все още беше любовта му към нея. Сега е само шеф на едно момиче, наето от Хикмет, без неговото знание, след като веднъж вече я изгони, и всячески се мъчи да я отпрати от имението. Това, че непрекъснато я разиграва си е негов похват - такъв си е той, въпрос на темперамент. Спомням си сцените, когато накара Рейхан да почисти кабинета му и я връщаше за "филтър кафе".
Мисля, че Фериде ще бере ядове със снаха си - има нещо гнило около брата.
Наблюдавайки Нарин и Кемал, започвам да си задавам следния въпрос. Тази СЦ /Назмие ханъм/ дали не иска да ни покаже, че пълно щастие няма? Така беше с Рейхан и Емир, така е и сега. Все ще се намери някой, който да им вгорчи живота. Тази линия нещо не ми допада. То не, че и в реала не е така - вместо да се радват на щастието и успехите на другите, все ще се намери някой завистник, който се опитва да навреди.
Кумру няма да я коментирам. Щом стигна до Масал, нищо добро не ни чака.
Пожелавам ви хубав ден и до следващите епизоди.

# 252
  • Русе
Здравейте, момичета и момчета на фен-клуб Обещание - Бг!
Аз отново имам въпроси и се извинявам, ако сте ги тълкували - не винаги успявам да ви следя.
Започна 3-ти сезон на сериала и има огромен скок във времето ( е, колко да е огромен 2 месеца, де? Ама според бебчо така излиза). За Рейхан е ясно, но за Джавидан ми е много объркващо. В последния епизод , прегледан на фрагменти, видях Джемре да я трови, да я плаши, въобще много трилър. В 3-ти направо намирам една Джавидан корено променена, осъзната, страдаща - никакъв паралел с предишната, и на туй отгоре е в затвора. Хайде, обръщане характерите на 180 градуса е известен трик на СЦ, но КАК, КОЙ разкри всичките й машинации? Дали ще го дават в ретроспекции или пак нещо не съм разбрала?

# 253
Здравейте!
Много от случките, свързани с гадостите на Джавидан останаха неразкрити, което е слабост. Вероятно все пак са успели да я разобличат, защото е факт, че е в затвора.

Изминали са три месеца от раждането на бебенцето. Така чух в една от сериите - последната или предпоследната.

# 254
Здравейте, момичета и момчета на фен-клуб Обещание - Бг!
Аз отново имам въпроси и се извинявам, ако сте ги тълкували - не винаги успявам да ви следя.
Започна 3-ти сезон на сериала и има огромен скок във времето ( е, колко да е огромен 2 месеца, де? Ама според бебчо така излиза). За Рейхан е ясно, но за Джавидан ми е много объркващо. В последния епизод , прегледан на фрагменти, видях Джемре да я трови, да я плаши, въобще много трилър. В 3-ти направо намирам една Джавидан корено променена, осъзната, страдаща - никакъв паралел с предишната, и на туй отгоре е в затвора. Хайде, обръщане характерите на 180 градуса е известен трик на СЦ, но КАК, КОЙ разкри всичките й машинации? Дали ще го дават в ретроспекции или пак нещо не съм разбрала?
Всички знаем точно толкова колкото и Вие. 😜

Общи условия

Активация на акаунт