И тук идва едно голямо НО. Нелогичното поведение на Емир. Ако бяха направили скок във времето, детенцето да беше на годинка-две, някакси можех да се съглася. Сега определено е много рано, колкото и да е ядосан, колкото да е решил да не си спомня Рейхан, колкото да търси наказание и за себе си, и за нея. Той край нея спечели награда за въздържание, а сега край Фериде е като разгонен котарак.Предположенията на момичетата отдавна са в публичното пространство. Днес докато Фериде му се репчеше в кухнята, си помислих, че не може да не го привлича с контраста с Рейхан като външност и поведение. Светлоока и светлокоса, пълна противоположност на Рейхан, не е търпелива и затворена, всичко си казва. Не знам, дали това няма да е разковничето в новия Емир.
Честно казано, като реализация за мен това е най-силният сезон. Жалко, че не успяха логично да вържат по-нататъшния живот на Емир. При Кемал и Нарин определено им се получи.
Не вярвам на Кумру, а Джавидан е като досадна лелка пред Сонгюл. Не е особено приятно, че отрицателните герои са по-находчиви от положителните, но сега поне Фериде не си мълчи. Този приятел на Емир нещо не се държи приятелски, а вече изобщо не ми е чудно как Хикмет се е оженил за Джавидан. Всъщност, тя вече даже ми е симпатична, прости ми, Господи. С две думи голяма забава.
Извинявайте, че не коментирам бтв-то, но там съвсем не мога да се вредя, а вече май нямам и желание. Хубава вечер и до скоро! ❤️

Целта на Сонгюл е да уреди себе си и Фериде. Поне засега не вреди на никого.