Много отдавна не съм писала, но то сериите по БТВ въобще не са за коментиране. Права е Ваня - на никого да не се налага да чува диагнозата на Рейхан, както и да прави такъв избор, както на нея ще й се наложи. Не ми харесва обаче, че отново крие всичко от Емир и носи този товар сама. Прави го точно, защото знае какво ще каже той и че ще я накара да направи аборт, защото за него важната е само тя - той без нея не може да живее, за децата каквото Бог даде, може и да си осиновят.
Точно заради този избор на Рейхан виждаме такъв Емир в сезон 3 - не поглежда детето, защото то е индиректен виновник любимата му жена да не е вече до него.
Иначе последните 5-6 серии на новия сезон не съм ги гледала. В началото сядах с интерес всяка вечер, но малко ми е нелогичен Емир сега - мисли повече за бавачката и боевете отколкото за детето, което той толкова желаеше и за което мечтаеше и заради което Рейхан направи най-голямата жертва в живота си.
Все пак да не се заричам, че няма да гледам - нищо чудно и аз, като Дани да наваксам някоя нощ и пак да се зарибя. Все пак Гьокберк си ми е слабост, Йозге също.
Относно "Назови ме по име" - в момента всяка събота и неделя по "Диема Фемили" повтарят сериите от самото начало и аз хвърлям по едно око. Ще позагледам по-сериозно от сезон 3 нататък, когато ще влезе Гьок, той там играе голям бандюга и му се получава, той може да изиграе всичко. Иначе освен споменатите от Ваня герои от "Обещание" съм виждала с роля и актрисата, която играеше майката на Джемре - Сухейля, изкуствено направена по-възрастна, отколкото е в действителност.
Това е засега от мен, хубава вечер на всички!