Обещание - сериал (bTV/Kanal 7) - тема 2

• 72 019
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Честит празник на всички!
----------------------------
Благодаря за коментарите и превода на резюмето! Flowers Hibiscus

От мен нещо любимо и незабравимо! Heart

# 601
Добро утро на всички и честит празник🇧🇬!Изгледах с превод последната серия, определено много добра игра на Джансу и Гьокберг.Тежък за Фериде в емоционално отношение ден с къната и сватбата, всичко й се проектира в главата отново,същото явно и при Емир се случи,няма как да избяга от спомените с Рейхан в този ден.Издържаха геройски.Нарин и Кемал бяха чудесни,но не очаквах такова посрещане на утрото след сватбата,говореха си като първи приятели,а не като безумно влюбени младоженци.Фериде ми хареса, намери сили да застане и каже на Емир,че го е обичала.И на турски,и на руски ми се губи точния изказ-"обичах те" или "обичам те",а дяволът е в детайлите както знаем.Анализите на Ваня и dani_pop са в 10-та.Само не съм много съгласна с влюбването на Фериде.След целувката на Емир тя беше страшно объркана,но мисля че не е помислила и за момент че той е влюбен в нея.Тя всячески се опитваше се да избяга от срещите с него ,но не й се получи.Когато Мелике я попита дали не е влюбена,тогава мисля че се усети какво се случва с нея,все пак младо и неопитно момиче е.За мен докато Емир не й предложи да стане майка на Игит,не е имала никакви чувства към него.Много умело Емир я манипулира ,признавам му го.Фериде ясно му каза,че мечтата й е да се омъжи за човек с когото чувствата са им взаимни.Да,тя е влюбена в него,но никога не използва това за да постигне нещо.Оставането й в къщата последния път стана по настояване на Емир,но след разговора на брега ще бъде много трудно и на двамата .Мисля че Емир ще бъде много внимателен към нея след случилото се,но той трябва да спре да се обвинява че не е разбрал за чувствата й.Той беше убеден че тя е човек на майка му,Оя му говореше че е търсачка на богатство и последната мисъл която може да му мине в главата е,че Фериде е влюбена в него и го обича.И двамата са наранени ,не съм съгласна че болката на Емир е по-голяма .Той все пак е изживял любовта ,а тя трудно ще приеме че някой може да я обича в бъдеще.Винаги ще мисли че ще бъде измамена .Добре каза на Мелике,че тя е приключила с любовта.Искам тези две наранени души да намерят път един към друг след случилото се,но Назмие явно е подготвила друг план.Влизането на новите герои мъж и жена ще изместят действието в друга посока,или ще са лакмус за развитие на чувствата им.
Прекрасен празничен ден на всички!

# 602
Привет!  Промо 318 епизод:

Фериде: Сугурна съм, че се опитваш да поправиш грешката си. Затова сега ти прощавам!
Фериде: Вътре има някой.
Емир: Премести се.
Нарин: Няма кръвна връзка между Кемал Тархун и Масал Тархун.
Джавидан: Къде съм? Кой си ти?
Доктор: Госпожа Джавидан е загубила паметта си.
Емир: Имам такъв товар на гърба си, че не знам как да го хвърля или как да го нося. Иска ми се всичко да бъде изтрито от съзнанието ми.
Джавидан: Синко! Намери ли сина ми?
Емир: Сега, когато е вътре, ето така в това състояние...
Джавидан: Той не може без майка си.
Емир: Нито наказанието, което е претърпяла, нито омразата сега имат смисъл...

# 603
Привет!  Промо 318 епизод:

Фериде: Сугурна съм, че се опитваш да поправиш грешката си. Затова сега ти прощавам!
Фериде: Вътре има някой.
Емир: Премести се.
Нарин: Няма кръвна връзка между Кемал Тархун и Масал Тархун.
Джавидан: Къде съм? Кой си ти?
Доктор: Госпожа Джавидан е загубила паметта си.
Емир: Имам такъв товар на гърба си, че не знам как да го хвърля или как да го нося. Иска ми се всичко да бъде изтрито от съзнанието ми.
Джавидан: Синко! Намери ли сина ми?
Емир: Сега, когато е вътре, ето така в това състояние...
Джавидан: Той не може без майка си.
Емир: Нито наказанието, което е претърпяла, нито омразата сега имат смисъл...
Ramona, благодаря за превода.
Едно се разплита /прошката/, две се заплитат /Джавидан и Масал/.

# 604
Здравейте, реших че може да ви е интересно интервюто на Йозге за списание Gardirop. И едно забавно видео докато са снимали издирването на Джавидан Smile Приятна неделя!

Скрит текст:
Р: Може ли да ви опознаем малко? Може ли да ни разкажете малко за това как започна актьорската ви кариера?
О: Аз съм най-младият член на малко четиричленно семейство. Аз съм везни. Докато изучавах Хранене и Диететика, подготвяйки се за междинните си изпити на третата година, изведнъж се озовах на снимачната площадка. Прослушването, което дадох в неделя сутринта, ме накара да отида в SCTC в понеделник сутринта. Беше голяма изненада и за мен. Радвам се, че съм част от тази работа. Непрекъснато се опитвам да се усъвършенствам в името на актьорството, да добавя нещо ново към себе си.
Р: Първо изпълнихте ролята на Зелиха в телевизионния сериал „Adini Sen kou“, след това станахте известна със сериала „Yemin“. Сега изиграхте ролята на Серра в телевизионния сериал „Sol Yanım“. Мислите ли, че вие и Сера си приличате по характер?
О: Въпреки че има аспекти по които си приличаме, Сера има „повече“ във всичко. По-силна, по-целенасочена и по-отговорна. Освен в момента, в който тя се докосне до любовта, ние я виждаме като памук всяка секунда.
Р: Какво да бъдеш публична личност промени в живота ви?
О: Неописуема любов е да спечелиш хиляди хора, които те приемат в живота си, без да са те срещали и без да сте говорили. Разбира се, в живота ми има много ситуации като непрекъснато да бъдеш критикуван или че бълхите са камили във вашия живот.
Р: Кой е причината да се срещнете със света на телевизията и да се занимавате с актьорско майсторство?
О: Моят близък кръг. Бях заобиколена от добри сърца, които казваха, че трябва да опитам, трябва да съм на екрана. И все още е така, Слава Богу.
Р: Има ли някакъв проект, за който си мечтаете като актьор, в който бихте искали да участвате, или име, с което искате да работите?
О: Всеки проект, който ме поглъща напълно е моя сбъдната мечта. Фен съм на Керем Алисик. Ще се радвам да работим заедно един ден.
Р: Какво мечтаете за себе си в бъдеще? Какво правите, за да се развивате?
О: Както всяко дете, когато бях малка, бях мечтател, нос израстването си ставам реалист. Така че мечтата ми е да мога да живея този живот, който правим  все по-труден, по един успешен, мирен и любящ начин, където защитавам характера си и себе си, такава каквато съм.
Р: Все още сте в началото на кариерата си. Какво планирате за вашето лично развитие и кариера?
О: Личностното развитие е нещо безкрайно. Опитвам се вътрешно да съм много спокойна. Ето защо гледам, слушам, разпитвам. Няма възраст за учене. И на 40 ще уча нови неща за кариерата си. От всички превъплъщения обикновено навлизам дълбоко в това, което намирам най-близо до себе си.
Р: Кои са най-големите ти източници на вдъхновение в живота, какво те мотивира?
О: Музиката, изгубвам се в музиката, която слушам. Не мога да ви опиша с думи моя вътрешен свят по това време. Музиката е това, от което мога да се вдъхновявам за всеки аспект от живота ми. Близките ми казват, че мога да повиша мотивацията си за кратко време. Предполагам, че обичам да се смея. Мисля, че това има голямо въздействие. Най-специалният ми източник на мотивация са Gokberk и моето семейство.
R: Всички герои, които играете, имат „любов“. Как бихте описали любовта?
О: Не можеш да кажеш, без да го изживееш. Сякаш всички цветове в живота ни се превръщат в 50 нюанса поотделно. Разбира се, започва, когато намериш сродната си душа. Любовта означава отдаденост.
Р: Сера е герой, който преследва любовта си. Следва ли Озге своята любов или мечти?
О: Озге тръгва след мечтата си с любовта си.
Р: Как се справяте с модата? Какво задължително трябва да имате в гардероба ви?
О: Модата е област, която ме интересува най-много. Обръщам и внимание всеки път, когато разглеждам нещо в интернет. Черно плетено палто, тесни дънки, пуловер с водолазка, риза с мъжка кройка, маратонки.
Р: Как бихте описали стила си? На какво обръщате внимание най-много при избора на тоалет?
О: Нека да кажа обикновен шик. Въпреки че може много да харесвам даден тоалет, на първо място се уверявам, че отива на моята фигура. Ако не, тогава не го нося само защото ми е харесал.
R: Добре, тогава как разбирате красотата?
O: Естественост. Мисля, че грижата е единственото нещо, което прави всяка жена красива.
Р: Имате ли рутина в грижата за кожата си? Кои са вашите любими продукти за красота?
О: Мога да кажа, че това е любимата ми рутина. Обичам да откривам нови продукти, особено в областта на кожата. Много съм чувствителна към ароматите, ако продуктите ми за грижа за кожата миришат добре, те ме печелят. Обичам почистващa пяна и овлажнители на водна основа.
Р: Кое нещо, което те вълнува най-много напоследък?
О: Лятото идва! Толкова съм развълнувана.
R: Какво следва?
O: Ново начало.

# 605
Привет, съзаклятници.
Да коментирам и аз двете последни преведени серии, вчера не можах да гледам новата в оригинал.
Вие сте казали каквото има, но на мен едно нещо ми направи впечатление. Когато Емир чу признанието на Фериде, че се е влюбила в него, по-голям страх никога не съм виждала в него. Той съвсем искрено се уплаши и се самообвиняваше как е пропуснал да забележи това, въпреки че за мен си беше очевидно за другите, само не за него.
Относно това, че вече са чужди хора в един дом - когато се притесняват за Иит, видяхме, че забравят всичко друго и се държат нормално, както би трябвало да се държат помежду си през цялото време. Ако са си чужди, защо и двамата търсят погледа на другия за щяло и нещяло. Емир се държа в пъти по-овладяно от Фериде по време на къната и сватбата, което отново е в уклон с идеите на Назмийе за Рейхан да няма ни спомен, ни дума. Все едно не е бил женен преди и не е присъствал на ритуала за къна и то доста по-романтичен и емоционален от този на Нарин. Както и да е, филм да става. Танцът между двамата беше хубава идея, но някак си не успях да ги почувствам като влюбени, не ме убивайте за това. Емир беше усмихнат, но не виждах любовта, усмивката и погледите, които даваше на Рейхан. А Фериде се усмихваше така, както го прави и с Мелике и Джавидан. Имаше само някоя и друга захаросана фраза, но не ми бяха убедителни.
Да видим какво ще се случва оттук нататък - с Кемал и Масал, както и с пострадалата Джавидан.
Това е от мен засега. До скорошни преводи.

# 606
Привет!

Ramona, благодаря много за интервюто и за превода на фрагмана! Heart
Следя всичко свързано с Йозге и Гьокберк.

Цитат
но някак си не успях да ги почувствам като влюбени, не ме убивайте за това. Емир беше усмихнат, но не виждах любовта, усмивката и погледите, които даваше на Рейхан.

Какво убиване? Не си сама в това усещане.

# 607
Привет!

Ramona, благодаря много за интервюто и за превода на фрагмана! Heart
Следя всичко свързано с Йозге и Гьокберк.

Цитат
но някак си не успях да ги почувствам като влюбени, не ме убивайте за това. Емир беше усмихнат, но не виждах любовта, усмивката и погледите, които даваше на Рейхан.

Какво убиване? Не си сама в това усещане.

Радвам се, че ви допадат. Не знаем дали има смисъл да побликувам преводи на фрагманите, защото има толкова много източници и всеки може да намери това което го интересува.

Mydream Относно снимката, която си публикувала са ги снимали на излизане от заведението където са били и Йозге е споделила, че не иска летен, а предпочита зимен прект, за да може да прекарат лятната ваканция заедно, ако работата на Гюкберк им позволи.

За танца и аз смятам, че не се е получил, ако е идеята е била да ги покажат като влюбени, но кой знае...

Не знам за вас, но на мен ми е интересно, новият герой(Умут, ако не се лъжа) като какъв точно ще влезе в имението и с кой от другите ще е свързан. То е ясно, че ще се конкурира с Емир, макар че каква конкуренция може да има при това поведение на Емир досега, но...

# 608
Здравейте и от мен.Няма да коментирам докато не излезе превода и на двете последни серии, защото после се оказват различни нещата.
Относно новият мьжки образ Умут-доколкото разбрах от турските ссйтове-той ще е рехабилитатор на Джавидан.Дали ще има закачка с Фериде-само Назмие знае .За мнението ми за интервюто на Йозге-не Рейхан,а Йозге-сьс сигурност ще бъда линчувана- звучи доста елементарно ,да не казвам кифленско,вьв филма не я харесвах ,гледайки снимките й в Инстаграм се убеждавам че е повърхностно момиче, което иска да обере от славата каквото може.Гьокберк е вьзрастен мьж ,с житейски опит и в Йозге не зная какво го е привлякло освен младостта ,да се обичат щом са заедно,но си мисля че няма да продължи дълго.
Трети сезон определено ми харесва,1ви изгледах с мька,втори до средата.
Хубава вечер и приятно гледане!

# 609
Промо 319 епизод:

Емир: Цялият си живот е прекарала тук в тази къща, това ще й помогне да се излекува. Тя ще остане тук толкова дълго, колкото има нужда, татко.

Сонгюл: Забравила си всичко, но това което ще те накарам да преживееш никога няма да забравиш.

Нарин: Много ми е трудно да ти кажа това. Това писмо казва истината.

Кемал: Този фалшив доклад не означава нищо за мен, разбрали? Масал е моя дъщеря! Чу ли? Моя!

Нарин: Аз направих теста.

Емир. Върни се в къщата си, до сина си. Не е нужно да бъдем врагове. Можем да продължим пътя си като приятели.

Хикмет: Пред теб се отваря нова страница, как ще я напишеш зависи от теб.

# 610
Здравейте съзаклятнички,
Честит празник! ❤️
Чудесно ни зарадва преводачът Иляс за празника, но добре, че и момичетата се задействаха и платиха всичко.
Много силни две серии, поне според мен. Страхотна игра на Демирджи и Туман в тъй комплицираните отношения на героите им и разбира се, на Гюл Арджан, невероятна актриса!
317 епизод
Може и да прекалява с прошката Фериде, но за едно е права - не позволява Емир на сърцето си да живее. То е мъртво заедно с Рейхан.
Чудесна сцена на Фериде и Ийгит. Много силни думи на Фериде - децата без майки порастват бързо, няма кой да ги вдигне като паднат, няма кой да ги гушне като им е тъжно. Много тъжно и много вярно. Да, Фериде ще е до Ийгит, защото знае какво е да растеш без майка. Ето това е животът, такъв какъвто е, много тъжен понякога, но винаги с надежда за бъдещето.
Много влюбен и романтичен Кемал, но твърде за малко, кукуто им е приготвила нова изненада. Честно казано, в началото ми се струваше, че Кемал реагира много остро, какво значение има кой е биологичният баща на Масал, но всъщност това ще е екшънът до края на сезона, защото по линия на Емир и Фериде нещата са доста по-спокойни, поне на този етап.
Чудесна сцена на масата в дома на Хикмет. Емир и Фериде толкова много си приличат, реагират толкова еднакво, но ако някой им го каже, ще го изядат. Начетох се как всички в имението подкрепят Фериде и са на нейна страна. Може и да я подкрепят, но се грижат за Емир. Добре че случайното момиче се появи, за да назовава нещата с истинските им имена и да накара Емир да се изправи срещу проблемите и болките си. Преди доста време писах, че всъщност е разглезено мамино синче, което смята, че само той преживява мъка и отчаяние, а ролята на Фериде ще е да го накара да излезе от вцепенението и да вземе живота в ръцете си. Продължавам да твърдя, че все още любов от страна на Емир няма, но тя му е много интересна с борбеността и умението да се изправя след всяко болезнено падане. Още повече го впечатлява с това, че не мълчи и не крие, хока го, хвали го, обяснява му, но не мълчи. А мълчанието той познава много добре.
Сонгюл яко я закъса, в каква история се вляпа. Толкова е проста, че чак ме д яд да я гледам. А Талаз като влюбен седмокласник, как си зализва косата и мустака пред нея, не е истина. Върна го тя в познатата му смрад.
Отново се стигна до темата с парите. Емир даже се отби до офиса, за да разбере вярно ли е това, че майка му ги няма. Всъщност, Емир много се дърпа срещу прошката за майка му, във всички форуми и групи писаха срещу Фериде, че приема безрезервно Джавидан, но ако трябва да сме честни Рейхан щеше да действа точно като нея. Щеше да настоява за прошката на Емир, щеше самата тя да и прости, просто щеше да е по-мека и търпелива и тогава наистина щеше да е нужен 4-ти сезон. 😜
318 епизод
Съвсем целенасочено ще започна от бившата на Кемал. Нищо общо с това, което знаехме. Нормална жена, изключително грижовна майка, нищо общо с описанията на Шехрие и Кемал. Любопитно ми е накъде ще завъртят тайната с небащинството му, което вече е потвърдено на 100%.
Както се очакваше, Джавидан със загубена памет, в невероятното изпълнение на Гюл Арджан. Колкото омраза насъбра в първите два сезона, толкова съчувствие предизвиква сега. Да, хората могат да се променят. Преди време когато се аргументирах, че вярвам на Джавидан, тук писах, че не е важно наказанието, а вътрешното ти съзнание, че си виновен и се разкайваш. Чухме го озвучено от Фериде. Всъщност права е, че човек има нужда да прощава, защото не може да се живее с трупане на злоба и омраза, което не означава, че ще забрави. Всъщност паметта и прошката вървят ръка за ръка.
Мисля, че стабилно и сигурно сюжетът върви към прошка, памет и благодарност за Рейхан. И градацията ще е възходяща. Мисля че, едва след като Емир освободи духа на Рейхан, спре да се гневи на отсъствието и и приеме саможертвата и, ще стигне до чувствата си към Фериде, които ще се градят през този дълъг за него период. Или поне така ми се иска да се случи. Ще завърша с думите на Фериде: не можеш да живееш само с грешките и болката, ако го направиш ще останеш винаги в тази черна яма, от която няма път навън.
Що се отнася до светските изяви на Йозге, не ми харесват клишетата в отговорите и, а макияжът я превърна в една от многото Барбита. Аз никога не съм и била фенка, както знаете, вижте Демирджи е друга работа. Третият сезон определено е по-динамичен и различен от първите два, а Туман се справя чудесно. Що се отнася до личния живот на актьорите, не ме вълнува.
На всички желая приятно гледане с превод и до нов такъв! ❤️

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 01:45 от dani_pop

# 611
Здравейте дами,надявам се сте имали прекрасен и цветен празник вчера🌹Приятно ме изненада бързия превод и то на двата епизода,изгледах ги с удоволствие.Бързо,динамично действие,развитие  в различни посоки.Кемал и Нарин-няма спокойствие за тях,очаквам Назмие да им вгорчава щастие тепърва.Трудни времена предстоят за тях явно.Чудех се Кемал какъв светец е,но се оказва че и той има мръсни ризи.Нарин подозира че момичето на бившата му жена е истинската му дъщеря,но защо майката  не е казала на Кемал и е дала друго дете,откъде Кукуто разбра че и снимка намери ми се губи засега.
Сюнгюл и Талаз- двамата чудесно си подхождат в гадостите които могат да измислят.Сонгюл вече ме дразни много,как пък никой не вижда какво прави, всички заблуждава и мами успешно.Мелике се надявам.да я постави накрая на мястото й,тя отдавна й е вдигнала мерника.Да видим какво ще излезе от окървавената жилетка и как ще се измъкне Сонгюл
Емирко и Фериде-ами играят си хората ,и то много добре.Много силни сцени с търсенето на Джавидан и в болницата,човешки и емоционални разговори ,Фериде меко се опитва да му обясни че прошката е да простиш първо на себе си,след това на другите.Демирджи толкова бързо влиза в образ,просто щях да се разплача с него.Фериде пак се оказва единствената която го подкрепя,явно и познава много добре,може би защото много си приличат-сладка беше сцената в която говореха едновременно,хареса ми и напрежението между тях в мазето,и  при разговора в кухнята.Емир живна ,че даже и се ядоса,показа някакви емоции,хареса ми как я спря и я накара да говори.Определено той се чувства предизвикан като мъж,егото му започва да работи.Има някаква тръпка към Фериде,но за любов е рано да се говори-да харесва я,интересна му е,предизвиква го,но не виждам любов в  погледа и действията му засега.Предполагам с идването на Умут ще видим стария Емир в действие.Знаем какво прави когато някой посегне на нещо което той мисли че е негово.😉Мисля че той в себе си е простил на майка си,все пак кръвта вода не става са казали старите хора.Добра,лоша-тя му е майка.Сега е време да прости и на Рейхан,за да започне да живее живот в настоящето и да мисли за бъдещето.Иска ми се Назмие да развие бавно любовната история между Емир и Фериде,да видим един по-зрял и осъзнат Емир,поучил се от грешките .Искам Фириде да го отхвърли,да се намесят Мелике и Оя,да се измъчват и двамата за да заслужат любовта един на друг.(лоша съм😆) Любовта прощава както видяхме при Фериде,надявам се Емир да разбере защо му прости.Във фрагмана погледът  му когато Фериде  му каза да са приятели,беше огън.Надявам се,че съвсем други мисли му минават през хубавата глава 😉
  Ще гледаме,ще видим!
Спокойна и успешна седмица на всички!
И една лека корекция в превода на фрагмана:Фериде казва на Емир да са приятели,а не Емир на нея.Затова и той я гледа толкова лошо 😉

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 15:14 от Maria Yancheva 644435

# 612
Здравейте съзаклятнички

Само за жени ли е тази тема?

# 613
Здравейте съзаклятнички

Само за жени ли е тази тема?
Разбира се, че не! Продължението е Честит 8-ми март! До колкото знам, денят се отбелязва като международен женски ден, което обяснява обръщението само към представителите от женски пол.

# 614

Привет на всички.
По 317-та и 318-та серии сте казали всичко.
Но мен ме дразнят някои неща.
Защо хората, които не знаят истината за миналото - Нарин и Фериде, бъркат в дълбоките рани на Кемал и Емир?
Защо Нарин толкова настоява, че поема и инициативата за установяването на истината относно биологичния баща на Масал? Какво я топли това? Кемал е баща на Масал и толкова, просто трябва да го приеме. Защо й е да прави ДНК тест? Нещо не ми се връзват нещата, особено след делото за попечителство, заведено от дядото на Масал - много ми е съшито с бели конци.
Мисионерката Фериде се втурна на втора мисия след като изпълни първата. Добре, събра баща и син,но за какво й е да събира сега майка и син? Знае ли тя, че тази майка му съсипа най-щастливите мигове? Като не знае каква болка му е причинила, защо си пъха носа там, където не й е работата? За какво му е жива майка, която му създаде толкова много главоболия? Защо трябваше тя да влиза за разпознаване на трупа, като няма никаква родствена връзка с Джавидан? За да натовари допълнително Емир със спомените за майка си и да му вмени вина и за това, което преживя? Не слушал сърцето си. Че то остана ли му сърце, благодарение на тази майка? И какво като е прехвърлила всичко на Ийт, след като искаше да го убие преди да се е родил? След дъжд качулка. Защо Фериде все още мълчи за Сонгюл, която мисли единствено за парите и живота в имението, какво чака? Да се "насладим" и на зверствата, които ще причини на любимата й леля Джавидан? Разбра и за поредната й лъжа, ама йок - мълчи като "партизанин на разпит". Омръзна ми тази вечно недоволна физиономия на Фериде. Как пък не се появи нещо позитивно на лицето й? Но както казват руските момичета, като видЯ куфара на Емир, очите й станаха "като чинии". Както казват хората, "хем сърби, хем боли" - няма угодия. Нали го ненавижда, не иска да го вижда, да не се засичат и то в собствения му дом. Най-после и малка светлина в тунела - прости му.
Много е прав Емир, когато казва за майка си "Тя е забравила всичко, което е направила, но аз ще мога ли да забравя?" Това с амнезията на Джавидан ми е много странно. Да не е, както беше при Джемре /да не помни определен период от време/ - последните няколко години и това, което му причини?
Не ми допада линията на СЦ жените да поемат инициативата и да са толкова настоятелни за неща, които не знаят от миналото на мъжете. И Кемал, и Емир имат глави на раменете си, интелигентни хора са, могат сами да вземат решения. И двамата знаят много добре защо са изхвърлили тези хора от живота си и не дават да се споменава за тях.
Но кой ме пита мен? Важно е да има драма.
Това е от мен.
Пожелавам ви хубави дни до следващите серии и бъдете здрави.

Общи условия

Активация на акаунт