Толкова се кефех, че почва сезонът по БТВ, че да се радвам на българския превод, но поради работния ми график и смяната на часа на излъчване, ми се налага да гледам само картинки, а звукът е спрян. Но да ви кажа - по моему, гледайки така, ми правят впечатление няколко неща. Емир не може да се промени, видя Фериде в безсъзнание на земята и пак влезе в познатия образ на закрилника. Само защо трябваше да я оставя в своята стая, не разбрах. Можеше да сподели с Мелике и тя да се грижи за Фериде да не заспива, а не да я крие като диверсант някой да не я засече при него. Оя слухтя и души и намери обицата на Фериде. Иди обяснявай сега, че нямаш сестра. Кемал от своя страна се намира в пълна безизходица и безтегловност покрай слепотата на Нарин. За пръв път го виждам толкова отчаян и тъжен, като че ли. Следващият път ще е около разкритията за бащинството и Масал.
Относно последните 2 серии - според мен и на Емир, и на Фериде, след случката в кафето, им е ясно, че са влюбени един в друг, само че и двамата упорито отказват да си го признаят взаимно. Емир поне го изказа пред малкия слушател Иит.
Интересно ми е дали цялата тази история с пистолета не е разиграна под диктовката на Умит и Йозлем. Както съм и съгласна с Ваня, че Фериде няма никакво право да има претенции към Емир относно работната среща.
Да видим в новите епизоди днес и утре дали Кемал отнася изстрела на оня откачалник, дето се води баща на Масал и няма ли как най-накрая да го разкара някой от пейзажа този изключително неприятен персонаж.
До скорошни епизоди и преводи!