Обещание - сериал (bTV/Kanal 7) - тема 2

• 70 740
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Привет бандичка,
Толкова се кефех, че почва сезонът по БТВ, че да се радвам на българския превод, но поради работния ми график и смяната на часа на излъчване, ми се налага да гледам само картинки, а звукът е спрян. Но да ви кажа - по моему, гледайки така, ми правят впечатление няколко неща. Емир не може да се промени, видя Фериде в безсъзнание на земята и пак влезе в познатия образ на закрилника. Само защо трябваше да я оставя в своята стая, не разбрах. Можеше да сподели с Мелике и тя да се грижи за Фериде да не заспива, а не да я крие като диверсант някой да не я засече при него. Оя слухтя и души и намери обицата на Фериде. Иди обяснявай сега, че нямаш сестра. Кемал от своя страна се намира в пълна безизходица и безтегловност покрай слепотата на Нарин. За пръв път го виждам толкова отчаян и тъжен, като че ли. Следващият път ще е около разкритията за бащинството и Масал.
Относно последните 2 серии - според мен и на Емир, и на Фериде, след случката в кафето, им е ясно, че са влюбени един в друг, само че и двамата упорито отказват да си го признаят взаимно. Емир поне го изказа пред малкия слушател Иит.
Интересно ми е дали цялата тази история с пистолета не е разиграна под диктовката на Умит и Йозлем. Както съм и съгласна с Ваня, че Фериде няма никакво право да има претенции към Емир относно работната среща.
Да видим в новите епизоди днес и утре дали Кемал отнася изстрела на оня откачалник, дето се води баща на Масал и няма ли как най-накрая да го разкара някой от пейзажа този изключително неприятен персонаж.
До скорошни епизоди и преводи!

# 691
хубави снимчици, показващи идващата пролет в Истанбул!:smirk:

https://www.youtube.com/watch?v=LQaN1WWThvc

# 692
Здравейте, промото на 328 епизод:

Дневникът на Фериде: Ще направя всичко по силите си, за да бъда добра майка за Ийт и да станем щастливо семейство. Каквото и да става няма да се откажа.
Хикмет: Хайде Кемал, обади се и кажи как си, хайде.
Нарин: Чудя се какво прави Кемал.
Мюневер: Никой не мисли за това бебе. Ако не мислите за него, ще го загубите.
Емир: Няма да ти позволя да влезеш в нещастен брак насляпо.
Юмит: Да, с цялото си сърце.
Съдия: Вие, Фериде Акгюн, приемате ли Юмит Солмаз за съпруг?

Катастрофата мисля, че става преди церемонията, защото Фериде е още в стаята. Но въпреки това, смятам ще се оженят, защото иначе няма да има от какво Емир да я спасява после. А и все пак трябва да направят с нещо тези епизоди.

# 693
Появи се информация, че Джансу Туман напуска сериала, не е официално потвърдена.

Привет, извинете за забавянето. Промо 329 епизод:
Емир: Сега започва нов живот за всички ни, нов живот.
Юмит: Ти си толкова красива, погледни ме! Не мога да понеса сянка, която стои между нас.
Фериде: Какво се опитваш да кажеш?
Юмит: Кой не може да излезе от ума ти?
Фериде: Аз съм жена ти, жена ти, как можеш да кажеш подобно нещо?
Нарин: Какво става? Защо са тези белезници?
Кемал: Иляс е мъртъв.
Нарин: Какво?
Кемал: Те мислят, че аз съм го убил.
Нарин: Не, това не може да бъде.
Съдията: Съдът реши, че подсъдимият Кемал Тархун ще бъде съден в ареста като заподозрян за убийство.

В ситуацията, в която е Фериде си е виновна само тя. Първо, защото не можа да прости на Емир за сватбата, че реши да се ожени за този психопат, само да му прави на инат. И затова после тя първа му каза да бъдат приятели. Ако не го беше предложила, нещата щяха да са различни. Мисля че, Емир се страхуваше да не бъде отхвърлен ако и признае и не направи нищо. Точно както с Рейхан в първи сезон, около идването на Зейнеп. Грешката и беше, че от началото реши да слуша лелята. Мислеше, че това са само срещи колкото да угоди на лелята и ще миряса, но неща стана сериозни.

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 16:24 от Ramona

# 694
HeartpulseЗдравейте, това в кой сезон на сериала е (бебето на Нарин и Кемал)? Идва ми в повече страданията на Кемал и Нарин, търся добра развръзка. Филмът ме разсейва, но от друга страна ми идва в повече страданието в този сезон.
Започнах да гледам филма, заради любовта между Рейхан и Емир, щастието им беше заразяващо. Изпуснах няколко серии, за смъртта на Рейхан и раждането на бебето, както и затвора за майката на Емир. За момента не съм ги гледала, дано да ми остане време и да ги изгледам. Flowers Hibiscus

# 695
  • Русе
HeartpulseЗдравейте, това в кой сезон на сериала е (бебето на Нарин и Кемал)? Идва ми в повече страданията на Кемал и Нарин, търся добра развръзка. Филмът ме разсейва, но от друга страна ми идва в повече страданието в този сезон.
Започнах да гледам филма, заради любовта между Рейхан и Емир, щастието им беше заразяващо. Изпуснах няколко серии, за смъртта на Рейхан и раждането на бебето, както и затвора за майката на Емир. За момента не съм ги гледала, дано да ми остане време и да ги изгледам. Flowers Hibiscus
Това е от 3-и сезон - Нарин е бременна, още не е родила, а мъките на Кемал продължават. Наваксвайте бързо, че май ни чака 4 сезон.

# 696
Джансу Туман ще напуска сериала слез края на трети сезон....

# 697
Здравейте всички в този дъждовен ден.Не ми се работеше въобще😊,и изгледах 327епизод .Уффф...имам чувството че и този сезон ще завърши драматично,дано греша.Новината че Джансу ще напусне след 3сезон въобще не ме радва.Ако някой знае причина,да сподели.Не зная какво е измислил за 4ти сезон сценарният екип,но ако вкарат трета любов за Емир ще е смешно.За 2години толкова емоционални сътресения ще му дойдат в повече на М-р плейбой.
Сега по епизода-много плътен епизод по отношение на Емир-фериде,за съжаление пак без ефект.Всеки път когато ще говорят,някой ги прекъсва,и когато Фериде му напомня да каже каквото е искал,той все казва не е важно.Е не е важно явно,когато те е страх и не си вярваш.Точно тази несигурност на Емир го унищожава-не вярва на майка си,не вярваше на жена си,не вярва на Фериде,на себе си дори не вярва.Действаше без да мисли и чува другите,,самонадеяно и уверено че само той е прав. Продължава да не  вярва,че някой може да го обича,и че той може да обича.За мен те с Фериде се обичат,но тя е по-смелата,и когато не намери потвърждение на чувствата си,реши да продължи живота си някак.Дали е грешка,ще разберем до края на сезона,но явно ще й по-лесно да живее без да вижда Емир,отколкото с него и несподелени чувства  .Тя избра да се омъжи за човек когото не познава и не обича точно както Рейхан.Мисля си че Фериде няма да премине през толкова унижения като Рейхан,защото е по-борбена,умна и настоятелна,но ще видим.Натисна веднага Умит за това че иска да гледа Игит след сватбата,дали наистина ще стане ще разберем.
Сонгюл-както си мислех преди време,вече е на пързалката на Талаз и ще се сгромоляса скоро.
Нарин и Кемал-отчасти пълнеж,отчасти смислени действия.Отвличането на Масал и тормозът от страна на Иляс бяха ненужна жестокост.Явно с бременността нещо не е наред,дано Нарин не е изпила кафето с лекарства и бебето не я трови сега.Как пък една кръвта картина не си пусна баш лекарката ,не знам.За ултразвук не говоря😊Очаквах повече от Мелике е Оя,но явно в този дом хората не си говорят за нищо,ако споделят нещо са някакви ненужни неща и никой не се интересува от другия,освен при драматични събития.Ще чакам 328епизод с превод,доста вълнуващ ми беше на турски,дано излезе до петък.
Спокоен и мързелив вторник от мен.

# 698
Heartbeat

Това е от 3-и сезон - Нарин е бременна, още не е родила, а мъките на Кемал продължават. Наваксвайте бързо, че май ни чака 4 сезон.
Благодаря за отговора, явно напрежението във филма няма да свърши скоро? Филмът се превърна в трагедия на любовта, нещо вече ми е далеч от романтичен за разлика от предния сезон. Къде гледате трети сезон?Flowers Hibiscus

# 699
Гледам го озвучен на руски в един сайт.

# 700
По Бтв  продължава ли излъчването  на сезон 3?

# 701
Да, от 14.30 до 16.00

Що па на руски? OMG....

# 702
Джансу Туман ще напуска сериала слез края на трети сезон....

Дали не е за това че се говори в медиите че ще има 4 сезон ? Дане би да върнат Йозге за него, ако е така ще много хубаво направо чудесно, отново ще гледаме Рейхан и Емир.

# 703
Да, от 14.30 до 16.00

Що па на руски? OMG....
Щото както знаеш с турския сме на Вие, с полския сме зле, сръбският превод е много назад във времето, а английският пък изобщо изчезна 😜😜😜

# 704
E, то си е по твое желание с турския да си на "Вие". Не си поискала, не си го научила Wink

Общи условия

Активация на акаунт