Обещание - сериал (bTV/Kanal 7) - тема 2

• 70 756
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте всички,
Що се отнася до въпросите в Инстаграм, на които Йозге е отговаряла онлайн, няма нищо съществено, клишета и отбиване на директен отговор. За мен важното беше, че по отношение на общия им летен проект с Демирджи е заявила, че ако го има, феновете първи ще научат. Питат я и за 4 сезон, но отговорът е уклончив. Всички отговори са горе-долу в такъв тон, ще научим някой ден, но не сега.
Що се отнася до 324 епизод, Ваня и Maria всичко са написали. Аз обаче, съм съгласна с Емир, до голяма степен Фериде прие този брак напук на него. Всъщност, не разбирам как може да се вярва, че втора грешка ще поправи първата, но пък дава възможност да се увеличават сериите. Емир действа адекватно, защото все още не е наясно със себе си и чувствата си, но Фериде иска да чуе нещо друго. Е, няма да останем дълго в тази безтегловност, защото задкадровките са смразяващи. Явно ще излезем от жанра на драмата и ще влезем в пиратски екшън с елементи на романтика. Въобще, чакат ни високи рейтинги 😜
Що се отнася до кафето с хапчетата, мисля, че ги изпи Кукуто, та сега ще има повод за обвинение и съдебно преследване на Нарин. Да видим дали съм права...😂
Хубав ден и прекрасен уикенд! ❤️

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 13:52 от dani_pop

# 676
Здравейте, ето въпросите, на които е отговаряла Йозге. Снимките на трети сезон са приключили и ще има четвърти. От сторито на Гюркан се вижда, че Фериде, Нарин и Йозлем са може би в съда и най-вероятно сезона ще свърши с развод за Фериде и Юмит, но това са само предположения за сега.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 13:05 от Ramona

# 677
Привет!

Ramona, благодаря за всички преводи! Heart

Хубави почивни дни на всички! Heart

# 678
Привет, бандичка!
В сериите по БТВ Емир вече измъчва Фериде, направо ще я направи сама да си говори. Не, че тя му остава длъжна де, щом извади ножовката без да се замисли. Явно си носи обица на ухото от нападението на оня плазмодий, заради когото беше в затвора. Сега виждам още повече неща, като гледам с български превод. Не, че не знам руски, даже го знам много добре, но е минало и немалко време откакто съм гледала тези серии и съм позабравила някои неща. Предстоят и много драми за Нарин, само ако знае какво я чака, отдавна щеше да е изхвърлила двете госпожи от къщата си. Меляхат Абасова ме дразни в това си амплоа - само циври и гледа като пребозала крава, но явно това й е ролята за момента.
Относно последните 2 серии - Юмит и сестра му хич не ми харесват, има нещо дълбоко и тъмно в тях и не ми вдъхват доверие, да видим какво ще изскочи от тази трънка.
Четох някъде, че няма да има четвърти сезон, а историята ще завърши през пролетта на тази година, но всичко с тези слухове е предпоследно. Дано поне се случи проектът на Гьокберк и Йозге, за който толкова се говори.
Хубави почивни дни и до скоро!

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 13:16 от Elle Ganovska

# 679

Извинете ме, че за втори път нахлувам във вашата тема, но отдавна ви чета. Харесват ми различните коментари, подплатени с много добра аргументация.
     Благодаря ви за информацията,  превода на фрагментите и интервютата.
     Следя сериала "Обещание" от 2-ри сезон, грабна ме историята на Кемал и Нарин, а в 3-ти сезон пък погледа ми прикова двойката Емир и Фериде. Не мога да си позволя да критикувам сценарий и режисура, но аплодирам целия актьорски състав за добрата игра и отдаденост.
Скрит текст:
Привет, бандичка!
В сериите по БТВ Емир вече измъчва Фериде, направо ще я направи сама да се говори. Не, че тя му остава длъжна де, щом извади ножовката без да се замисли. Явно си носи обица на ухото от нападението на оня плазмодий, заради когото беше в затвора. Сега виждам още повече неща, като гледам с български превод. Не, че не знам руски, даже го знам много добре, но е минало и немалко време откакто съм гледала тези серии и съм позабравила някои неща. Предстоят и много драми за Нарин, само ако знае какво я чака, отдавна щеше да е изхвърлила двете госпожи от къщата си. Меляхат Абасова ме дразни в това си амплоа - само циври и гледа като пребозала крава, но явно това й е ролята за момента.
Относно последните 2 серии - Юмит и сестра му хич не ми харесват, има нещо дълбоко и тъмно в тях и не ми вдъхват доверие, да видим какво ще изскочи от тази трънка.
Четох някъде, че няма да има четвърти сезон, а историята ще завърши през пролетта на тази година, но всичко с тези слухове е предпоследно. Дано поне се случи проектът на Гьокберк и Йозге, за който толкова се говори.
Хубави почивни дни и до скоро!
    Elle Ganovska, вчера попаднах на следната новина: Надявам се сериалът да не завърши в нищото, а наистина да има и 4-ти сезон. А какво ще ни поднесе сценаристката ... сякаш и тя самата не знае.
Цитат
🆕 Вчера завершились съёмки 3 сезона сериала "Клятва"😊

# 680
Мелахат Аббасова беше пуснала стори от партито за края на трети сезон и в него казва, че ще се видим в новия сезон. А и Гюл Арджан беше го споменала в началото на март, а каквото е казала досега около сериала впоследсвие се оказва вярно. На сайта на дистрибутора на сериала също го има. А вече как ще развият историята, сигурно и сценаристите още не знаят.
Приятен уикенд от мен!

Здравейте, промо 326:

Фериде: Не!
Мислех, че съм го забравила, но не съм.
Изтичах при него. Скрих се зад него.
Емир: Виж, ако заради мен възникна някакъв проблем между вас с Юмит...
Фериде: Мислиш ли, че си оставил другa възможност?
Хикмет: Говорихме за правото на наследство на Сонгюл. Според това право тя ...
Юмит: Осъзнах, избързахме с решението за брака. Най-добре да се откажам от него сега.
Кемал: Усмивката ти е по-красива от всички цветя.
Фериде: Срещнахме се с Юмит и избрахме дата за сватбата.

Малко по малко се започват да ни разкриват брата и сестрата. Начинът по който Юмит гледа, когато насочват пистолета към Емир ми е много зловещ, все едно не е наред, сякаш се радва(няма се учудя, ако той има пръст в това). А когато Емир следеше Юмит, нали се питаше, защо се срещат на строежа със сестра си, и тя е архитект.

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 00:02 от Ramona

# 681
Здравейте всички,
Що се отнася до въпросите в Инстаграм, на които Йозге е отговаряла онлайн, няма нищо съществено, клишета и отбиване на директен отговор. За мен важното беше, че по отношение на общия им летен проект с Демирджи е заявила, че ако го има, феновете първи ще научат. Питат я и за 4 сезон, но отговорът е уклончив. Всички отговори са горе-долу в такъв тон, ще научим някой ден, но не сега.
Що се отнася до 324 епизод, Ваня и Maria всичко са написали. Аз обаче, съм съгласна с Емир, до голяма степен Фериде прие този брак напук на него. Всъщност, не разбирам как може да се вярва, че втора грешка ще поправи първата, но пък дава възможност да се увеличават сериите. Емир действа адекватно, защото все още не е наясно със себе си и чувствата си, но Фериде иска да чуе нещо друго. Е, няма да останем дълго в тази безтегловност, защото задкадровките са смразяващи. Явно ще излезем от жанра на драмата и ще влезем в пиратски екшън с елементи на романтика. Въобще, чакат ни високи рейтинги 😜
Що се отнася до кафето с хапчетата, мисля, че ги изпи Кукуто, та сега ще има повод за обвинение и съдебно преследване на Нарин. Да видим дали съм права...😂
Хубав ден и прекрасен уикенд! ❤️
Благодаря за част от превода.
Относно 4 сезон ензнаех че има такъв слух ако е така много ще се надявам Йозге да се завърне в него и рейтунга ще покачи поне така се надявам. За общ проект между Йозге и нейния годеник надявам се да се осъществи, те двамата са много добри заедно.

# 682
Привет, определено има нещо психарско в Юмит, прилича ми на много по-лош вариант на Джемре. Не че сестра му е по-нормална, държи се много наивно, а в същото време е намислила нещо(тя е знаела когато е уговаряла срещата с Емир).

Промо 327 епизод:

Емир: Намислил си нещо, но какво?
Момичето: Не му позволявай да се ожени за нея.
Юмит: Знам колко е важен Ийт за теб. Дори и да не работиш повече, може да идваш и да го виждаш.
Фериде: Мислиш че пребързвам с брака, но повярвай ми Юмит е добър човек. Ще бъда щастлива!
Емир: Бъди много щастлива!
Таджи: Батко Кемал, намерих колата.
Кемал: Къде е?
Таджи: Спри!

Не знам Фериде колко трябва да е наивна, за да не разбира какво става и какъв е Юмит. А и как си представяше да я остави да работи в имението. Емир пак ще трябва да я спасява от кашите, които забърка.

# 683

Привет, определено има нещо психарско в Юмит, прилича ми на много по-лош вариант на Джемре. Не че сестра му е по-нормална, държи се много наивно, а в същото време е намислила нещо(тя е знаела когато е уговаряла срещата с Емир).

Промо 327 епизод:

Емир: Намислил си нещо, но какво?
Момичето: Не му позволявай да се ожени за нея.
Юмит: Знам колко е важен Ийт за теб. Дори и да не работиш повече, може да идваш и да го виждаш.
Фериде: Мислиш че пребързвам с брака, но повярвай ми Юмит е добър човек. Ще бъда щастлива!
Емир: Бъди много щастлива!
Таджи: Батко Кемал, намерих колата.
Кемал: Къде е?
Таджи: Спри!

Не знам Фериде колко трябва да е наивна, за да не разбира какво става и какъв е Юмит. А и как си представяше да я остави да работи в имението. Емир пак ще трябва да я спасява от кашите, които забърка.
Ramona, благодаря за превода.
Аман от лоши хора. Малко ли ни бяха до тук, че и с още ни сдобиха? Отдавна не ни бяха размахвали пистолети. Въпросната леля Емине да не е била пациентка на Умит, докато е "билА" в Германия - много бързо го намери и го натъкми за зет.
Пожелавам ви хубав ден и спорна седмица.

# 684
Към кастата на сериала се присъединява Хасан Балъкташ, познат като Вейсел от “Намери ме”.

# 685
Ще коментирам само 325епизод,който изгледах днес.Много ми харесва стегнатото и динамично развитие в отношенията Емир-Фериде.Безсилен Емир,който освен да заключи вратите,вместо сърцето й с две прости думи-"обичам те",друго не може да направи.Все пак постигна нещо-успя да изкопчи че Фериде не обича Умит,но продължението че ще се научи да обича това което има го нарани.Фериде успя да нарани Емир,казвайки му че решението й да се омъжи не е свързано с него.За мен тя не му е простила, подсъзнателно му отмъщава.Смесените й чувства я правят несигурна в решенията,и дано не съжалява Когато й каза,че не знае какво ще загуби като се омъжи, мълчанието между тях много тежеше,но Емир пак беше неуверен.Не мога да разбера защо на мъжете им е толкова трудно да изразяват чувствата си,но това е друга тема.Единственият начин да я спре ,е да използва Игит,надявам се да се получи.Умит и сестра му все повече не ми харесват.Умит ми прилича на Решит,дано не е по-лошата му версия.Сестрата и тя е хитра лисица,наивна го играе.И двамата с брат й са част от нечии план според мен,но не е ясно още чии.
Сонгюл винаги успява да развали настроението на Емир и Хикмет със злобните се коментари,няма спирка при тази жена,дано скоро получи заслуженото .Кумру и Мюневер не коментирам-и двете ме дразнят страшно много,Мюневер не си спомням епизод в който да не е плакала и гримасничела.
Другата двойка-Нарин-Кемал-ура,изгря слънце за тях.Прекрасно изиграни емоции при новината за бебче,Кемал.беше много сладък.Малко пресилено с прасковите,от първия ден след като разбра за бременността ,на бъдещето мама й  се прияде,но филм да е.Добре разчетоха и Нарин и Кемал какво се случва с Емир и Фериде докато дъвчеха праскови,да видим дали ще се намеси някой от тях.Чакам превода на 326епизод,че ми се губят важни детайли.😊
Слънчев и спокоен вторник на всички .

# 686
Здравейте съзаклятници,
Към кастата на сериала се присъединява Хасан Балъкташ, познат като Вейсел от “Намери ме”.
Ами нали вече го видяхме в сериите с отвличането на Ийт и Фериде. Пак ли ще се появява? То и без него има достатъчно много отрицателни герои, само той липсва. Rage
Напълно споделям мнението на Maria по отношение на 325 епизод, но не мога да не споделя какво ме впечатли мен. Както често ми се случва, ще започна отзад напред. Стана ми любопитно как сестрата на Умит изведнъж се оказа партньор и дизайнер на новия проект на Емир. Тези неща не се случват от днес за утре и на практика с непознати хора. Още повече, че Емир беше искрено изненадан като я видя в кафенето. До сега си  мислех, че психиатърът е просто маниак, който си търси лесна жертва, но сега започвам да подозирам, че това си е заговор срещу холдинга на Тархун и Фериде е само дребна добре дошла пионка в пъкленото дело на незнайно кой все още нов играч. Иначе аз не мисля, че Фериде не е простила на Емир все още. Многото спомени от кошмарната сватба в момента са просто да си намери извинение за глупостите, които върши, тя не е глупаво момиче и разбира абсурда, в който сама се вкарва. И още нещо, тя знае, че човек или обича или не, но сама си се убеждава, че ще се научи да обича някои неща от бъдещия си живот. Въобще, ако не беше сериал, Фериде нямаше да се жени напук на всички и всичко, но и Емир не и помага много в тази ситуация. Да, всичко, което казва е вярно, но не предприема нищо, което да импонира на мъжко поведение. В общи линии, на никого не я дава, ама и той я неще. Разбира се, засега...Satisfied
Джан Верел много по-убедителен в щастливите сцени, Мюнивер няма да поумнее и на оня свят, Шехрие абла все така сладурка, какъв боен вик нададе при благата вест. Ама няма да съм аз, ако не отбележа, че беше с пембените чорапи. Stuck Out Tongue Closed Eyes Ужасна Сонгюл, даже Кукуто не дразни толкова. В последния анонс е на свиждане на Талаз в затвора, дано и уреди съседната килия...Hands Pray Реакцията на Масал като разбра, че ще става кака, много ми заприлича на реакцията на моята дъщеря, която смяташе, че съм бременна благодарение на нея. Heart
Иначе, и аз с нетърпение чакам превода на следващата серия. Бъдете здрави и се усмихвайте въпреки времето и ситуацията! До превод! Heart

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 17:51 от dani_pop

# 687
Здравейте фенове,днес изгледах и 326с превод,докато чакам по БТВ епизода.Много наситен в емоционално отношение епизод,но никакви последици от тези емоции,изключвайки хвърлянето в пропастта на Фериде.И пак защото е обещала, защото трябва,за да не нарани Умит.Ами разбирам я в някаква степен,Емир каза да са приятели,и тези му думи както и неговата самоувереност съсипаха всичко.След като чу че Умит казва че са прибързали с брака и не трябва,Емирко прие случилото се за даденост,дори и не се замисли .Въобще не разчете реакцията на Фериде когато скочи да го защити в ресторанта,за разлика от Умит,а това беше много важен момент.Опита с мъглявото "ако съм пречка между вас",но остана недовършено.И двамата с Фериде скочиха да се защитят взаимно,и Умит много добре разбра всичко.Фериде също си зададе въпроса"защо и заради кого го правиш",но взе грешното решение .Умит не мога да разбера каква игра играе,срещу Тархун или в частност срещу Фериде,психопат ли е,луд ли е, отклонения ли има,но не е почтен човек.От вратата я зашемети със сватбена рокля,пък и да я целуне поиска.Е няма как да не се превърти всичко в главата на Фериде,дано си промени решението в близките епизоди,поне да има за какво да я тормози Умит като го остави.Мелике пак усеща нещата,но не иска да се меша,като барометър е тази жена.Много съм доволна за шока който преживя Сонгюл,даже и това й е много,но като знаем каква е змия,едва ли ще остави нещата така-вече крои нов пъклен план,убедена съм.
Нарин и Кемал си преживяват меден месец с хубави емоции,жалко за появата на бащата на Масал,дано всичко е наред.Най-силният момент за мен беше когато Игит плачеше за Фериде,и Емир му каза"ти поне можеш да плачеш да нея,а аз какво да правя".Ами Емирко,много можеше да кажеш ,и направиш,но беше несигурен и страхлив .Можеше да отвориш тази врата която разделя стаята ти с тази на Игит по всяко време,да пропуснеш официалностите и да кажеш на момичето което знаеш че още те обича за чувствата си.Защо не го правиш-едва ли си мислиш че предаваш Рейхан,тя отдавна няма място в мислите ти,поне това виждаме,закопа чувствата си към нея.Не е от чувство за вина-напротив,ако то те водеше,щеше да действаш.Мисля си,че е чувството на самодоволство и егоизъм,но не отчете че Фериде не е Рейхан,не ти е съпруга,да се съобразява с теб и семейството ти и прави каквото прецени за правилно.Въпреки че е огромна грешка 😭
Въпреки всичко,много ми се иска Емир пак да я спаси някак си,да разкрият чувствата си с помощта на който и да е вече-Мелике,Оя, Джавидан даже,но ще видим какво е подготвила Назмие ханъм за финал.
Приятен уикенд на всички,и до новите епизоди.

# 688
Привет на всички.
Ще започна със сериите по btv.
След смъртта на брат си, Фериде не пропусна да клъвне Емир по болното място. Не искала да я съжаляват и "знам как да се справя с мъката". Дори и след като разбра истината от Джавидан за преживяното - "След като Рейхан избра смъртта, той се срина. И аз не останах по-назад. Тя умря заради детето си, но аз му причиних голямо разочарование. Така Емир загуби всяка опора. Той вече няма вяра в нищо и никого", не промени отношението си към него. А при него семето на съмнението вече е посято с информацията, че няма брат. Темата "Рашит" съвсем се обърка. Той си мисли, че е заради боя, а тя не можА да му обясни истината. Кумру е във вихъра си. Но пък Кемал е безупречен с грижите си към Нарин.

Сега по последните две серии - 325-та и 326-та.
Според мен Емир се държи като по-голям брат, който иска да предпази малката сестричка от допускане на грешка. Фериде се е запънала, но дано успее да се осъзнае, че "бързата кучка слепи ги ражда". За Умит все още съм на кантар. Може да е много добър психиатър, разбира състоянието на Фериде и иска да й помогне сама да се отърси от миналото и да започне нов живот. Другият ми вариант е да е много добър манипулатор, който се възползва от състоянието на Фериде. Дано само не се стигне до насилие над нея. Не зная как ще продължи съвместната работа между Емир и Йозлем и дали е с някаква умисъл. Но мисля, че Фериде нямаше никакво право да търси сметка на Емир за работната среща.
Не смея да се зарадвам на бебето Кемалово, защото в проектите на Назмие ханъм май няма нормално родено бебе. А и Минювер веднага побърза да уведоми Кумру за събитието.
Сонгюл сама си се прецака - лиши се дори и от кредитната си карта. Това, което й даде Хикмет, и то й е много. За какво й е кола или тя е в комплект с шофьор? Сага на Кемал ли ще е ред?

Хикмет дава добри съвети на Емир да слуша сърцето си, а самият той какво ли слуша, та още държи Сонгюл до себе си?
Мисля си, че нещата между Емир и Фериде няма да се решат, докато и двамата не затворят страниците от миналото и да започнат на чисто. А дали ще е заедно или поотделно, знае само Назмие ханъм.
Пожелавам ви хубава вечер и бъдете здрави.

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 18:54 от Ваня_С

# 689
Привет на всички,
Аз ще кажа само няколко думи за епизод 326. Съгласна съм с Ваня и Maria, но има неща, които ме впечатлиха. Съгласна съм, че Емир не чувства вина пред Рейхан, но чувствата и към нея определено му пречат. И мисля, че след случката в кафенето той е наясно със себе си. Думите му и към Хикмет, и към Ийт го доказват. Проблемът е, че Фериде много избърза, не го остави да вземе решение и най-вече да го сподели с нея.
Освен за Емир, на мен ми е мъчно и за Фериде. Колко трябва да не се обичаш, за да не ти хрумне даже, че можеш да не се жениш заради себе си без любов. Попита заради какво и заради кого обиди Умит. Ами заради себе си, например. Защо трябва да е заради друг човек. Много промениха Фериде, тя беше смела и силна девойка, сега е малко пречупена. Но аз вярвам в нея. Много се надявам тази жена от анонса да извади Емир от летаргията и да го накара да се поразшета. Все пак, вярвам, че няма да има сватба.
Не харесвам Умит, непочтен човек е. Защо упражнява натиск, знаейки истината. Манипулатор е и сестра му е същият натрапник.
От Сонгюл ме е страх. Кефих се на разочарованата и физиономия, но тя е безскрупулен човек. Мисля, че ще я видим в действие по отношение на завещанието. Дано не е фатално по отношение на Хикмет.
Мелике можеше да бъде по-категорична. На Рейхан директно си казваше мнението, тук го увърта.
Нарин и Кемал ще се справят. То при Назмието децата са си добре, родителите им го отнасят. 🤪
Хубава вечер и до скоро! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт