Що се отнася до въпросите в Инстаграм, на които Йозге е отговаряла онлайн, няма нищо съществено, клишета и отбиване на директен отговор. За мен важното беше, че по отношение на общия им летен проект с Демирджи е заявила, че ако го има, феновете първи ще научат. Питат я и за 4 сезон, но отговорът е уклончив. Всички отговори са горе-долу в такъв тон, ще научим някой ден, но не сега.
Що се отнася до 324 епизод, Ваня и Maria всичко са написали. Аз обаче, съм съгласна с Емир, до голяма степен Фериде прие този брак напук на него. Всъщност, не разбирам как може да се вярва, че втора грешка ще поправи първата, но пък дава възможност да се увеличават сериите. Емир действа адекватно, защото все още не е наясно със себе си и чувствата си, но Фериде иска да чуе нещо друго. Е, няма да останем дълго в тази безтегловност, защото задкадровките са смразяващи. Явно ще излезем от жанра на драмата и ще влезем в пиратски екшън с елементи на романтика. Въобще, чакат ни високи рейтинги 😜
Що се отнася до кафето с хапчетата, мисля, че ги изпи Кукуто, та сега ще има повод за обвинение и съдебно преследване на Нарин. Да видим дали съм права...😂
Хубав ден и прекрасен уикенд! ❤️