Днес ще започна с клип, който много ми напомня днешната серия:
https://youtu.be/_Kwf9XYQYrQ
И аз като Шехрие ще кажа ,,освести се момчето". Едното е на крачка пред желанията на любимата и прави всичко възможно да постави света в краката и, а другото започна да си ухажва дамата, която вече е наясно, че е на неговото сърце. А какво правят момичетата. Ами най-общо, притесняват се. Рейхан прави опити да излезе от комфортната си зона и чат-пат успява. Нарин още не може да пребори вътрешните си страхове от старо предателство, но и това ще стане. Дългото потапяне в погледа му не е случайно. А Кемал душичка, оказа се, че собственото му легло вече не му е удобно без нея ..🥰
Йонджа показа какъв е начинът за противодействие на хайдука Талаз и себеподобнито му. Когато човек си поеме отговорността, те на практика нямат полезни ходове. Между другото, докато течеше първия сезон, актрисата в ролята на Йонджа беше на навършени 19 години. Според мен, гримът и макияжът и я правят доста по-възрастна. Но евалла на героинята и, едно от малкото адекватни противодействия на шантаж в сериала. 👍
Хубав уикенд на всички и слънчево лято!❤️
.gif)

.gif)
.gif)

Малко ме е срам, но само малко. Няма лошо ... както казах съм доста емоционален. От това момичето до мен за щастие повече се радва и малко страда, защото и аз съм човек и понякога откачам от проблеми в работата и неща, които й и ги спестявам, за да не я тревожа. Но както и да е. Адски много ми хареса момента с колата, булката, влюбените спокойни и чисти погледи, нежното докосване, балоните, музиката. Веднага намерих епизода в тубата, но музиката беше различна. И не беше същото. Емоцията от радостта, че ще има сватба с мелодията от епизода по БТВ беше много по-силна. Изобщо не намерих видео с тази музика, което е доста странно. Също така и доста други неща (музика) е различно в оригиналните епизоди. Явно някой е ъпгрейдвал допълнително. За мен нещата са по-сполучливи от оригиналните серии. Наистина въздействието е различно.

играе тези сцени прекрасно, но това е, защото ги преживява лично според мен. Страхът от това да бъдеш щастлив ми направи най-голямо впечатление днес. Сякаш приказката ще свърши ... ще се събудиш и ще се върнеш в онези трудни дни. Закуската за Емир ми напомни сцената с обяда в леглото, когато тя му беше сготвила супа, а Джемре донесе с Нигер друга супа. Рейхан тогава каза нещо от сорта "... ето храни се, тази супа не съм я сготвила аз". Не помня точно. Стана ми много тъжно, защото се върнах назад. Не знам човек как издържа на подобен психически, а понякога и физически тормоз. Трябва наистина да обичаш много, за да го понесеш. Хубаво е, че гледам тези серии. Виждаме как добро побеждава. Но страхът да бъдеш щастлив ... това не е хубаво. Да искаш да се отпуснеш и да се отдадеш на истинската любов и да го правиш с уплах, че утре може би нещата няма да са същите. Това ме убива. Но сега се радвам на любовта им. Изобщо няколко серии не си мисля нито за Джемре, нито за Джавидан. Сватбата на брега беше най-хубавото нещо, което може да се случи на двама влюбени. Бе излишни емоции, без излишна суетня и приготовления ... беше символ на истината за взаимоотношенията им. Показа "смисъла" на предбрачния договор, който е в сърцето, а не на хартия. Поне така мисля аз. Времената не са розови обаче. Особено в днешни дни. Понякога да си реалист е уморително. Затова да да продължим да се гмуркаме приятните епизоди. Няма да ми омръзне да пиша за играта на актьорите, а тя е наистина на много високо ниво. Демиржи и Йозгето правятстрахотни неща! Другата двойка са особени, но пък има и там много красота. Страхотни са и те! Надявам се Давиданчето да не се развихри скоро - и тя е страхотна актриса! Страхотни!