Имам да коментирам 2 серии накуп, дано не се получи много дълго.
Серията в четвъртък ми мина под ефекта на думите на Емир за Рейхан "Фея, която докосва живота ми с вълшебна пръчица и го засипва с чудеса". Много красиво казано, а и точно на място. Рейхан успя да намери Суна, да говори с нея, а накрая даже и успя да я придума да се върне в имението. Мисля, че причината Суна да обещае да се върне е след думите на Рейхан за това, че я е поставила на мястото на починалата си сестра, това май й бръкна най-дълбоко в сърчицето на Суна. Тя е нещастна, защото майка й никога не я е обичала истински и дори се срамува от това, че е инвалид. Дори я използваше само да си осигури по-добро място в елита и да се намърда във фондацията на покойната Сухейля и оттам да хване Господ за шлифера.
Горката Суна, стана ми много мъчно за нея, когато психясалата Джемре я влачеше вчера насам натам като парцалена кукла. Добре, че Джемре си призна за историята с лекарствата, за да разбере Суна, че винаги трябва да има едно наум с такива като нея.
Много ми беше красива и сцената с Емир на люлката, когато Рейхан отиде при него. Малките детайли ми избождат очите в такива моменти - как той се люлееше на люлката в такт с мелодията, която вървеше за фон в този момент. Само мога да гадая дали е търсен ефект или се е получило просто ей така.
Много ми допаднаха и всички доста проницателни и с голяма истина в тях думи на Рейхан - и към Суна, докато я убеждаваше да се върне при семейството си, и към Емир на люлката. Прав е Емир, че не само той е щастливец, че тя е в живота му, но и всички в имението. Де да можеше и Джавидан да схване нещо и да се промени, но това мисля, че е невъзможно.
Кемал и Нарин бяха много смешни - мълчат си и само се допитват до Интернет дали ревнуват/обичат. То това, ако със стаии в интернет се разбираше, всички щяхме да сме спецове по всичко.
Да видим какво точно ще измисли Джемре - сериите в понеделник и вторник ще са интересни, пълни с действие и емоции, чакам ги с нетърпение.
Змей Горянски, още няма точна дата на започване на новите серии. Мисля, че тези дни са започнали снимките, така че не виждам как по-рано от средата на септември ще започне излъчването на новия сезон.
Едва вчера обявиха и дългочаканата партньорка на Гьокберк в главната роля - не се знае още дали просто ще замести Йозге като Рейхан или ще е нова героиня, макар че съм по-склонна да мисля, че ще е първото. Актрисата се казва Илайда Алтънташ и не изглежда зле. Да видим как ще се справи с ролята си и то под такъв натиск от напускането на Йозге и неминуемите сравнения между двете.

Това е засега от мен. Хубав уикенд и много позитивни емоции!

Сцената, в която видях една различна Джавидан даже ми даде надежда, че няма такива майки в действителност! Изобщо за 15 минути се случиха толкова много неща. Хикмет как изигра героя си - убийствен. Наистина страхотни артисти и спойка. Четох за целувките някъде по-нагоре - в моят дом целувката на излизане и прибиране е закон. Не знам дали е правилно, но излизам винаги с чувството, че съм обичан и че някой ме чака у дома. Разбира се както всяко средностатистическо семейство си имаме трески за дялане, но това все пак е нормално. Любов като тази е реална само в сеирала за съжаление. Но е много красива и чиста. Изобщо в мен сериала предизвиква емоции, които понякога забравям от стреса в работата. Това е хубаво. Не забравям кой съм. Не забравям какъв съм.
е вдигнала много летвата. Страхотна снимка с татковците. Това момиче май е фея не само в сериала?