Страхотен сюрприз, който Рейхан си изпроси, според мен! ❤️
Мистър Трапчинка днес беше във вихъра си, толкова състояния и техните нюанси ни поднесе. А как му светеха очите като съблазняваше жена си, не е истина.
Еволюира и ревността му, сдържан и спокоен е, не е ядосан на Рейхан, вярва и, но се страхува от действията на хората, които я заобикалят. Ех, Рейхан, ех, как ще се съсредоточиш с този мъж край себе си. И то толкова скоро след сватбата...🥰
Шехрието като се понесе е като военен кораб в атака. А цветовото съчетание на дрехите и въздейства като конвенционално оръжие. 🥰
Кемал много красив в решението си да се обясни на Нарин. Е, не беше сега времето да се появи бившият и, ама епизоди да се трупат. Впечатлиха ме топлите и усмихнати очи, с които я наблюдава. Всъщност, много различна е тяхната любов от тази на Емир и Рейхан. Сдържаността и нерешителността им са продиктувани от старите рани и страха да не бъдат отново наранени. 👩❤️👨
Много добра Джейда Олгюнер, изключително пресъздаване на лудата Джемре. Аз от известно време я съжалявам и мисля, че тя изкупи всичките си грешки с днешното изстъпление над нея. Остана дъртата вещица. И Талаз, но там нещата ще са по друга линия. 🤔
Даскал Емир Тархун настъпи котето по опашката, ще има проблеми с Рейхан. Не знам от въпроси по темата дали ще се стигне до обещаните целувки...🥰 Много добри мимики на Йозгето. 😘
А бакалъм, както казва моят човек, лека нощ и красиви сънища на всички! ❤️

На тая вещица й е малко, каквото и да й кажат децата й, за да я уязвят. 
Какво му е харесала синеочка, не разбирам. Добре, че съпругът й е до нея, обича я, тревожи се за нея, време е да се разберат и другите да си гледат работата. Пък и красив, не е за изхвърляне Кемал хич, макар че друг като Емир/Демирджи няма. 

.gif)