Обещание - сериал (bTV/Kanal 7) - тема 2

• 71 272
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте скъпи съзаклятници,
Страхотен сюрприз, който Рейхан си изпроси, според мен! ❤️
Мистър Трапчинка днес беше във вихъра си, толкова състояния и техните нюанси ни поднесе. А как му светеха очите като съблазняваше жена си, не е истина.
Еволюира и ревността му, сдържан и спокоен е, не е ядосан на Рейхан, вярва и, но се страхува от действията на хората, които я заобикалят. Ех, Рейхан, ех, как ще се съсредоточиш с този мъж край себе си. И то толкова скоро след сватбата...🥰
Шехрието като се понесе е като военен кораб в атака. А цветовото съчетание на дрехите и въздейства като конвенционално оръжие. 🥰
Кемал много красив в решението си да се обясни на Нарин. Е, не беше сега времето да се появи бившият и, ама епизоди да се трупат. Впечатлиха ме топлите и усмихнати очи, с които я наблюдава. Всъщност, много различна е тяхната любов от тази на Емир и Рейхан. Сдържаността и нерешителността им са продиктувани от старите рани и страха да не бъдат отново наранени. 👩‍❤️‍👨
Много добра Джейда Олгюнер, изключително пресъздаване на лудата Джемре. Аз от известно време я съжалявам и мисля, че тя изкупи всичките си грешки с днешното изстъпление над нея. Остана дъртата вещица. И Талаз, но там нещата ще са по друга линия. 🤔
Даскал Емир Тархун настъпи котето по опашката, ще има проблеми с Рейхан. Не знам от въпроси по темата дали ще се стигне до обещаните целувки...🥰 Много добри мимики на Йозгето. 😘
А бакалъм, както казва моят човек, лека нощ и красиви сънища на всички! ❤️

# 91
Привет, момичета и момчета.
Много хубави серии, изпълнени с всичко по много.

На пънчето му трябва смелост. Хубаво е, че сам го проумя, ама нерде. Докато я събере и телефонът го спря. Нарин я настигна миналото и я съкруши.
Шахрие е във вихъра си - тъче на два стана. Хем Хазър й е на главата, хем младите са й голяма грижа.
Суна и Таджи - все си мисля, че чувствата им са повече от приятелство, но Джавидан не пропуска нищо.
Джемре успя да каже истината, но малко и доукрасена, което накара Емир да не повярва на думите й. Все се чудя как пък никой в имението /с изключение на Нигяр/ не усети напрежението в Джавидан. Змията пак успя с лъжите си да се измъкне и отново започна да раздава пари на килограм.
Рейхан го закъса като "Марко на Косово поле". Хем не може да се състредоточи върху уроците с този помощник до себе си, който изпитва желание да разпилее бележките й, с желанието за малки почивки обърква мислите й, хем ще трябва да се бори със състудентките, които налетяха като мухи на мед върху Емир оджа.

Още при разговора в кабинета стана ясно, че Емир ще измисли план, в който "хем вълкът да е сит, хем и агнето - цяло". Не може така спокойно да приеме всичките условия на Рейхан само, за да й е комфортно и да стои далеч от нея. А това да не се разбира, че са съпрузи е абсурд - та той иска целият свят да знае, че са женени.
Хади бакалъм, Рейхан ханъм, как ще се справиш със ситуацията.
Много хубава игра на Гьокберг Демирджи и Йозге Яъз във всички ситуации - в стаята с опитите да прекъсне учебния процес, в гостната с благодарностите към досадника Адем, който му пречи да целуне съпругата си и се навърта около жена му, в кабинета с поставените условия и в аулата със закачливите погледи към Рейхан, а тя с изненадата от появата му, сваления пръстен и зараждащата се ревност от колежките. Много е строг този Емир оджа - телефоните да не се използват, ако не е спешно. А въпросите на малката госпожица - след часа.

Тези свежи моменти в сериала страшно ми допадат и ме карат да забравям за стореното зло към тях и изживяните страдания.
Пожелавам ви хубав петък, изпълнен сположителни емоции.  

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 08:51 от Ваня_С

# 92
  • Горски извор
Привет
маминка нещо падна в очите на любимия син он я подозира ама тя май йок
лично на мен ми харесва за вас не знам ама се надяваме

# 93
Интервю на Гьокберк Демирджи за вестник Aksam
Май, 2020

Сериалът Yemin става все по-популярен, благодарение на големия зрителски интерес към него. С все по-голяма известност се ползва един от актьорите, а именно Гьокберк Демирджи, който изпълнява главната мъжка роля, а именно тази на Емир Тархун. Младият актьор бързо крачи по пътя на славата. Гьокберк Демирджи, който има голям брой фенове, даде интервю на Ясемин Дьонгел от вестник Aksam за работата си и личния си живот.
Я. Д. В интернет има някои факти от биографията Ви, но бихме искали да чуем нещо и от Вас. Кой е Гьокберк Демирджи?
Г. Д. Аз съм първо дете в семейството на баща морски военен и майка домакиня. Роден съм на 20.10.1989 г. в Коджаели, Измит. След шест години се роди по-малкият ми брат Беркай. Бях непослушно дете, занимавах се със спорт и обичах животните. През 2011 г. След отбиване на военната си служба във Ван по щастливо стечение на обстоятелствата попаднах на снимачната площадка, а след това, завършвайки образованието си, продължих по този път с желание и любов.
Я. Д. Как решихте да станете актьор? Може ли да ни разкажете за пътя си към този привлекателен свят.
Г. Д.  Това не е решение от типа „Аз ще съм актьор!“. Това е приключение, което започна с едно предложение, направено по щастлива случайност. Предложиха ми роля в няколко сцени в един сериал. Това спонтанно предложение ми се стори добра идея и аз се съгласих. За разнообразие. След това ми хареса. Беше забавно и работих с удоволствие. Открих друга своя страна. Оказа се, че мога да се превъплъщавам и да помня бързо текстове. Поисках да продължа в тази посока. Естествено, последваха театър, образование, роли и така нататък... По този път стигнах и до днешния ден с желание и вяра, и продължавам по него с надежда...
Я. Д. Сега Вие играете главана роля в един от дневните сериали, които се гледат най-много. Плаши ли Ви славата?
Г. Д. Аз не мисля, че славата е страшно чудовище. Преди всичко, човек трябва да се бои от себе си. Това, което сам може да направи, чудовището, в което сам може да се превърне. От славата не се боя. Това е прекрасно начало. Аз правя всичко, което е във възможностите ми. Аз не искам да казвам, че ми е провървяло, защото аз много се старах, за да стигна до тук.
Я. Д. Ако погледнем биографията Ви, виждаме, че сте играли в няколко сериала, но най-запомнящо е участието Ви в Yemin, благодарени на ролята на Емир, която изпълнявате. Коя е причината според Вас?
Г. Д. Всъщност, голямата част от ролите, които споменавате, не са така постоянни и продължителни. Съдба. Yemin е много особен проект за мен. И това е по много причини. Студио, екип, партньор... Аз съм късметлия, Аллах винаги ме е срещал с добри хора. Ние в действителност бехме в чудесен синхрон с моите приятели-артисти и всичко това се вижда на екрана. Ние не играхме, а преживявахме. Ние се накарахме да преживеем историята на своите герои. Накратко, много искахме да успеем, много работихме и много жертвахме. Като отбор.
Я. Д. Както знаем, сериалът Yemin е дневен . Актьорите от седмичните сериали трудно издържат на ускорените темпове на работа. Може ли да споделите как се справяте Вие и как се готвите за снимките.
Г. Д. Да, темповете на работа са много интензивни. Като всеки актьор, се налага да жертваш част от живота си. Семейството, домът, своите навици, понякога сънят и т. н. Рисковете на професията, да кажем. Да обичаш, да желаеш и да вярваш, това е разковничето.
Я. Д. Както е известно, ние сега се борим с корона висрус пандемията. Снимките на много сериали бяха прекъснати и пренесени за по-късен етап, а Yemin продължава да е на екран с нови серии. Какви мерки за безопасност спазвахте при ежедневните снимки?
Г. Д.  Ние също прекъснахме по-рано от предвиденото и заради пандемията завършихме сезона много по-рано. В дневните сериали се снимат серии напред, тъй като излъчванията са 5 дни в седмицата. Благодарение на тези запаси, излъчването продължи и след като ние вече си бяхме у дома.
Я. Д. Героят Ви Емир много се харесва от зрителите. Каква обратна връзка получавате от феновете си по повод актьорската Ви игра и ролята?
Г. Д. Благодарен съм на феновете, те ни обикнаха като свои деца, членове на семействата си. Понякога се ядосваха. Те преживяваха всяка сцена заедно с нас. Намериха по частица от себе си във всеки от нас, все едно гледаха себе си на екрана. Обратната връзка се изразява в прекрасни предложения, пожелания,любов. Аз наистина много се радвам на тази ситуация.
Я. Д. Гледащите сериала са очаровани от любовта на Емир и Рейхан. Защо според Вас се случва това? Защо Емир и Рейхан са толкова харесвани?
Г. Д. Освен това, че дадохме всичко от себе си, ние се постарахме да добавим много лично. Нашият духовен свят, нашите крачки, винаги бяха единни и обмислени, и най-важното – много искрени, от цялото ни сърце и душа.
Я. Д. А какво е любовта във Вашия живот? Как Гьокберк Демирджи се е сблъсквал с голямата любов?
Г. Д. За мен любовта не е нещо, което можеш да опишеш. Тя трябва да се преживее. До сега не беше ми се случвало. Или по-точно, не беше ми се случвало до определен момент. Да изпитваш такива чувства е просто прекрасно.
Я. Д. Ние разбрахме, че колежката Ви в сериала Йозге Яъз го напуска, тя сама лично обяви това в акаунта си в социалните мрежи. Ако си тръгне и образът на Рейхан, какъв ще бъде пътят на Емир? Какво ще се случи в третия сезон – ще бъде създадена нова Рейхан или Емир ще срещне нова любов?
Г. Д.  Да, за съжаление, така се получи. Честно казано, аз по навик казвам сега „за съжаление“. Аз, несъмнено, ще чувствам отсъствието и. Но, в края на краищата, това е работа. Една завършва, друга започва. Емир го чака много тежък и труден период, в това съм сигурен. Мисля, че ни чака тежка драма. От друга страна, животът продължава и както е известно, той е пълен с изненади. Ще видим какво ще ни покаже времето.
Я. Д.  Можете ли да споделите с нас незабравими дни от снимките и зад кулисите?
Г. Д. Повярвайте, всеки ден там беше прекрасен, особен и незабравим. Всеки ден беше ново приключение.
Я. Д. С Йозге Яъз ние също направихме интервю. Тя отбеляза, че двамата сте били през цялото време в пълна хармония. Как Вие ще опишете партньорството си с г-жа Йозге Яъз?
Г. Д. Както и тя е казала, действително между нас имаше неописуема хармония. Чудесно е, че станахме партньори.
Я. Д. Благодарение на сериала Yemin, Вие направихте сериозна крачка в кариерата си. Мислите ли за нови проекти? Ще Ви видят ли феновете Ви в нови приключения или още известно време Вашият път ще продължи на екрана в ролята на Емир?
Г. Д. Да, този сериал има специално място за мен. Той ми даде много. В края на краищата, той също ще завърши. Аз ще продължа да върша своята работа в него до тогава, но ще дам всичко от себе си и по повод новите предложения. Лично аз, винаги съм се надявал да имам шансът да участвам в проекти, които да ме отведат по-нататък. Разбира се, доколкото имам тази възможност, доколкото ме считат за подходящ. Да, в третия сезон ще продължим с Емир оттам където спряхме.
Я. Д. Да поговорим малко за вашите цели. Къде се намира върхът, който искате да достигнете в това безкрайно екранно пътешествие?
Г. Д.  Ако говоря напълно откровено, единствената ми цел е успешно да изпълнявам ролите си. Ние не знаем какво ни очаква. Както е известно, нямаме никакви гаранции. Време...Условия...Здраве...Моята цел в работата, която върша с любов, е да имам възможност да правя верните крачки, да бъда с правилните хора, да участвам в добри проекти.
Я. Д. На края, за да Ви разберем по-добре, ще Ви попитам за 3 неща, от които не можете да се откажете.
Г. Д. Ще отговоря, разбира се. Моето семейство, честност, спокоен живот и моят антиквариат. Нека бъдат 4.
Я. Д. Искате ли чрез интервюто да кажете нещо на вашите почитатели или въобще на хората, които го прочетат?
Г. Д. Преди всичко желая здраве. Чувствителност, уважение, разбиране...Нека знаят, че ги обичат така, както те обичат. В тези сложни времена нека отделят повече време за себе си, за своите близки, нека не пренебрегват здравето си. Животът си заслужава да го живееш. Не се отклонявайте от истината. Желая на всички да им се случва това, което искат. На вас също желая здраве и щастие! Благодаря Ви! Желая на екипа Ви успех в работата и добър живот! До среща в третия сезон...

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 05:54 от dani_pop

# 94
Привет, банда!
Благодаря на всички за споделеното - коментари, снимки, интервюто на Гьокберк също е ценно, да разберем малко повече за този сладур!
Иначе вчерашната серия беше доста забавна. Радвам се, че включиха забавата с Емир като преподавател. Според мен спонтанното му решение беше като сладко отмъщение на желанията на Рейхан в кабинета - Емир не го показа, но му стана мъчно, че тя не иска да се знае, че е негова съпруга. Тя нямаше предвид нищо лошо, но той се позасегна и го разбирам. Все пак ревнува в момента от даскалчето, ама щото все не може г-н Адем да сподели, че е задължен на Хикмет и затова прави услуги на Рейхан. Иначе ми допадна това, че Емир изобщо няма съмнения в чувствата и поведението на Рейхан, което сравнено с предишните му грешки, си е доказателство за възмъжаване, любов, доверие и уважение към любимата му!
Милата Рейхан, като видя Емир в аулата замалко да припадне. И как подпали от интереса на колежките към учителя Тархун, само дето не наби Бану, която беше най-настъпателна. Не ми се мисли разговорът след часовете с Емир как ще изглежда - тя ще го чубръсти, той ще се опитва да си вземе целувчицата. Дано не отнесе някой шамар покрай обясненията.
Нарин и Кемал - ех, Кемалчо, нямаш шанс. Тъкмо събра смелост да си признае чувствата, и се появи бившият й, който е убил вярата й в любовта и хората. Да видим и тук как ще се развият нещата.
Днес за пореден път съм впечатлена и аз като Дани от актьорските качества на Джейда Олгунер. Дори и на мен ми стана жал за Джемре - такава гавра с момичето вече дойде в повече. Тая кобра не прощава никому. А как ме е яд, че заради другите глупости, които наговори Джемре в показанията си, и някак истината мина и замина. Как пък Емир все пак не се запита поне в това дали няма нещо вярно и малко да проучи, ама йок. Тая вещица пак се измъкна, че и нови гадости свърши.
Суна и Таджи - убедена съм, че и двамата са влюбени един в друг. За съжаление заради Джавидан според мен тази зараждаща се любов няма да има шанс. Освен това може и Суна да се отдръпне, ако разбере за миналото на Таджи, а там дъртата вещица има коз в ръцете - чичо Талаз има какво да й разкаже.
Това е засега от мен! Хубав ден и до скоро писане!

# 95
Здравейте групата,
Интервюто е старо, но тогава нямах време да се занимавам, да чета и превеждам. Но сега ми направи удоволствие. Ще използвам думите на mravoiada- Демирджито е пич. ❤️
А сега по темата.
Рейхан си намери майстора 😜 Това 1, 2, 3 ме разсмя искрено. А двамата преподаватели си играят на кой е по-по-най, то поне Генчоолу да знаеше, ама нейсе...😂
Разбрахме тайната на Нарин. 😢 И тази на Еркан. 😡 Явно, била и е сляпата неделя на Къдрокоската. Ама тръгва и тя по пътя на Рейхан, много реве в последните серии, не и е присъщо. 😭
Ех, моят човек мъж мечта. Как хубаво го каза: мястото на халката е тук, а твоето в сърцето ми. ❤️
Ех, Йонджа, ех, добро дете си, но пак ще се омоталш, този път неволно...🤔
Еха, ревността на Рейхан се превърна в гордост. Отивала му катедрата, мен ако ме пита и любовта му отива. Опита удар под пояса нашето момиче, ама и това няма да спре "безумно влюбеният в нея съпруг". Май и ученичката предизвиква гордост, ама в кого, учителя ли,  съпруга ли, и аз не знам.🤔
Децата на Джавидан и взеха здравето, как един не си хареса някого от висшето общество, че и мама най-сетне да се почувства ВИП дама. Силни думи на Суна по повод майчинската грижа на пепелянката. 🐍
Е, на какво прилича това. Стаята на младоженците като магистрала Тракия, всеки по всяко време може да нахълта. Ама и Емир малко се пообърка, пък и те не му обясниха... Честно казано, и аз щях да се объркам. Най-сетне дойде часът на истината. Нашето момче вече е изпадало в подобна ситуация, така че няма да го мислим.
Споко, Нарин, тва не е от чая, от бившият е. И не така с Кемал, той е от твоя отбор. И точно така, близък човек е, най-близкият. Сега си дадох сметка, че в тази двойка темпераментите са наобратно. 👩‍❤️‍👨
Позната ситуация - Емир виновен, Рейхан доволна. Само, че момчето е пораснало, може да признае грешката си, да се извини, да се обясни. Ама и Рейхан има какво да учи, още едно обещание чухме, което Емир вече захапа като куче кокал. 🐩
Еркан, много надут и самоуверен, неприятна личност. Преведоха изневяра на любимия мъж, но по-подходящо, според мен, е предателство. Именно предателството му променя мисленото и. Е, без манипулация няма да се размине. Започнаха и съмненията. 🤔 Прекрасен Кемал, загрижен и тревожен, готов веднага да се притече на помощ. Решителна Нарин, но правеща най-голямата грешка в живота си - не споделя, не обяснява, не допуска Кемал до тайната си.
Емир май я юрка Рейхан...😜 Засяга го тази нейна комплексираност. Айде да те видим, гордата. Тази игра на котка и мишка е колкото забавна, толкова и досадна. Мисля, че Рейхан доста преиграва, но пък Йозгето е много убедителна.  Ех, бъдещи архитектки, тя закъснялата спи при учителя, затова идва последна...Поне да го беше целунала, че да завиши оценката. Много толерантен този даскал и много строг. Ама и ученичката не лъже. А стените от стихотворението си бяха "тебе думам, дъще, сещай се, снахо". Ама снахата е бясна, така че сещането се отлага за друг път...😜
Ах, Бану, ах, не хлътвай, че при този учител никой няма шанс освен любимата му ученичка. Оф,Рейхан, оф, обърни малко внимание на мъжа си, остави даскала на мира. Ах, Кемал, ах, то кой ли е разбрал жените, че и ти да се вкаделиш в посоката на инатата си коза. 😅
С няколко думи, забавни серии, в които всеки си прави каквото си иска. Но го прави по най добрия начин. 🥰
Това беше от мен. Желая ви хубави почивни дни и много поводи за усмивки! ❤️

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 05:40 от dani_pop

# 96
Привет, съзаклятници!
След мнението на Дани какво ми остава да кажа, всичко е написала. Все пак ще изкоментирам няколко неща, които ми направиха впечатление, въпреки че може би ще я повторя.
Първото, което ми направи впечатление, беше разговорът между Рейхан и Емир в университета. Много готино му почука пръста и си го попита къде му е пръстенът, чак вика "Не съм казвала да си махаш пръстена" - ох, Рейханче, хем сърби, хем боли. С твоите камъни по твоята глава. Като не искаш да знаят, че сте женени, ще търпиш, че няма да носи пръстен новият даскал, това е положението. Естествено, Емир след това изби рибата с "мястото на халката е тук, а твоето в сърцето ми". Достойно да се разтопиш, като чуеш нещо такова.Heart Exl Blue Heart
Хареса ми Емир и със заканата-обещание относно ревността "Не ревнуваш, значи. Ще видим тази работа, щом много знаеш". Това направо си е пъклен план, според мен вече оформил се в главата му. Емир не е глупак, вижда какво причинява на студентките, най-вече на Бану, и ще се възползва да преподаде малък урок на неревнивата си жена. Не била ревнувала Рейхан, грънци, как гледа момичетата, даже надничаше в тетрадката на Бану, да види какви сърчица и буквички рисува. Погледите й, ако можеха да изпепеляват, щеше тя да си учи сама с няколкото момчета в курса.
Разговорите на Суна с мама кобра и о Оя, ми допаднаха. Каза доста истини, но ми се щеше да ги беше казала в очите на змията, а не пред нея да мълчи. Animal Snake На тая вещица й е малко, каквото и да й кажат децата й, за да я уязвят. Triumph
Този Еркан хич не ми допада и на мен, много ми е мазен и неприятен. Rage Какво му е харесала синеочка, не разбирам. Добре, че съпругът й е до нея, обича я, тревожи се за нея, време е да се разберат и другите да си гледат работата. Пък и красив, не е за изхвърляне Кемал хич, макар че друг като Емир/Демирджи няма. Purple Heart
Това е от мен! Хубав уикенд на всички и много красиви и слънчеви моменти на всички! Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 21:00 от Elle Ganovska

# 97
Макар, че момчетата нещо ни изоставиха, а на мен ми е интересен техния коментар за тези серии, в които има големи метаморфози в мъжката част.
Благодаря на Дани за публикуваното интервю.
Относно серията вече сте написали всичко.
Права е Нарин, че докато не приключи с Ерхан, няма да имат спокойствие с Кемал. А Ерхан се оказа голям манипулатор - успя още повече да я обърка. В Кемал виждам голяма промяна - много загрижен и разтревожен за Нарин. Може би се дължи на факта, че вече си изясни чувствата към нея - не е споменал за обич, но пък си призна, че няма да може да живее без нея.
А Рейхан и Емир май взаимно се надцакват. Ще им гледаме сеира. Ех, Рейхан, никога не казвай "НИКОГА". Та ти вече си в джаза - ревнуваш и още как. Емир май вече ти крои кАпата, докато си пие кафето, и ще те изтества, щом много знаеш.

Много са сладки, когато се вживяват в ролите студентка-преподавател и съпруг-съпруга. Но пък Емир железен - стриктно спазва поставените условия. А се оказа и доста строг преподавател. Приказката за спящата красавица в съвременен вариант много ми допадна. Толкова са красиви тези сцени, че не ми се иска да пиша за тях, а да ги гледам.
Останалите не ми се коментират, за да не си развалям настроението.
Пожелавам ви приятни почивни дни.

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 11:10 от Ваня_С

# 98
Здравейте дружина Simple Smile

Сериите са само кеф от измилата седмица, вкл. и тази. Какво да кажа. Ревността е едно много лошо нещо (защото аз съм ревнив), но пък е пресъздадена по един красив начин сериала. За щастие аз лично не ревнувам от много време, защото жената до мен е показала точно кой какъв е в живота. Иначе както всички знаем ревността е символ на обич, но понякога доста грозен. В случая не е така. Гледам сериите и се радвам от сърце за тези прекрасни млади хора. Естествено те не го играят, което е още по-хубаво. Всичките сцени за тях са просто щастие, което трябва само да заснемат. Другото е ясно. Страхотни са -> Демирджи и Йозге-то Heart
От известно време следя много линията Нарин-Кемал. ТЕзи двамата въпреки, че са магарета имат много заряд във филма, който не е продиктуван от реална връзка в живота. Играят страхотно. Любовта, която пресъздават е доста истинска. Кемал за мен е истинският джентълмен ... дърво, но мъжкар. Този тип мъже са донякъде красиви в чувствата си. Трудно ги показват, но държат до карай. Даже мисля, че има много такива персонажи и в БГ. За мен както разбрахте аз съм персонаж ала Емир. Харесвам ги. Нарин трябва да приеме любовта, която й се предлага ако я желае. Ще са много красива двойка. Чакаме да го видим занапред в сериите. Наистина са красива и елегантна двойка. Различават се от Емир и Рейхан. Сдържани, но силно държащи един на друг.

Иначе ... земята се върти все още и ви пожелавам хубави и слънчеви дни! Бъдете здрави съфорумци. Както съм казвал и преди - не съм спял да ви чета. За което -> благодаря!

До скоро и приятна вечер!

# 99
Здравейте групата,
Отново прекрасно настроение при Рейхан и Емир и сгъстени краски при Нарин и Кемал.
Емир си играе с огъня, а Рейхан е много изразителна като ревнува. Интересна система за оценяване има харизматичният преподавател, поне що се отнася до една от студентките му: 1 целувка - 5 точки. 🥰 А Рейхан както мълчеше като партизанин на разпит в първия сезон, така сега не иска да признае, че ревнува. Колко хубаво си призна Емир - ревнува я не защото не и вярва, а защото не знае какви са намеренията на мъжете, които се доближават до нея. Ще го разбере любимата му, и то от личен опит. 😜
Кемал е страхотен съпруг, толкова разбиращ и уравновесен. Но Нарин не смее да се довери, макар че разбира всичко това. Не иска и да признае чувствата си. Според мен, това е ролята на Еркан в сериала - да изясни инатата коза миналото си и да признае любовта си към законния съпруг, който отдавна вече не възприема като фиктивен, макар и неосъзнато и за самата нея.
Йонджа не можа да се измъкне от влиянието на дружката си, дори когато го поиска. Дъртата вещица си изля я
кастовото презрение върху Таджи, като че ли тя е родена със златна лъжичка в устата. 😜
Днес ще завърша с клип, който отразява сериите, които гледаме и създава същото настроение, поне що се отнася до Емир и Рейхан. Желая ви спокойна вечер и лека нощ! 🍷

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 22:20 от dani_pop

# 100
Ами пак здравейте Wink

От известно време стайлингът на Реайхан  е различен. Не е лош, напротив. Има едно отпушване и нещата са  доста красиви. Рейхан е доста по-смела в действията си (включително имаше прегръдка), и всичко е на 6. Което ме притеснява. Всяко нещо, което върви е обречено. Знам го от работата си. Лош извод, но адекватен.

Бъдете здрави!
Дeмирджи и Йозге Heart

# 101
Здравейте банда,
Последните серии са ми забавни, откъм двойката Емир и Рейхан. Много добре направи Емир, че призна на Бану, че Рейхан е негова съпруга. Естествено, ще я използва, за да докаже тезата си, че и Рейхан ревнува. Вярно, че г-жа Тархун не признава без бой, но според мен дори и тя не е предполагала, че чак толкова ще ревнува, имайки предвид, че Емир е първата й любов. Макар че е ясно, че го ревнува яко още от едно ходене с Емир в една болница преди раздялата им в края на сезон 1. Там имаше една госпожа, дето беше хвърлила око на Емир и тогава Рейхан доста рязко издърпа завесата между двете легла. Той Емир тогава си изпроси от Рейхан мерене на температурата с целувка по челото, като я плашеше, че, ако тя не е съгласна, ще помоли съседката му по легло да го направи.
Иначе хубава сцена с разходката на двамата по брега - как не изяде с целувка залепналия захарен памук, едвам се сдържа, но поне прилично се нахраниха взаимно и двамата.Heart Exl
Доста мрачни краски в дома на Нарин и Кемал. Тоя Еркан егати неприятния тип, един надут и нахален. Дано Нарин го отсвири бързо. Много ми хареса разликата в настроенията й - гордост и омраза като гледа към предателя Еркан и любов в чистия й вид, като гледа Кемал и Масал. Хареса ми и сцената с палачинките - така се увлече да казва на Кемал къде се е изцапал, че чак очаквах да му избърше устата с пръст и това я накара да се изчерви и притесни. Flushed
Джавидан пък какво се пеняви, че Таджи бил прост шофьор. И тя е била проста селянка, като я е намерил Хикмет, ама тия неща гледаме да не си ги спомняме, когато ни отърва. Дразни ме, че Суна не й казва нещата, както си трябва, а мълчи. Не знам защо не смее да изрази мнението си и да я постави на мястото й, малко да я свали на земята. Hands Punch
Това е засега от мен. Хубава вечер и чакаме ревността на Рейхан в пълен размер.

# 102
Да, забавна игра на ревност се получи. Според мен Емир каза на Бану, че Рейхан е съпругата му, за да постави дистанция между него и настъпателното момиче. И понеже е умничък реши да я включи в играта, защото много добре познава жена си. Знае, че тя няма да си признае без "бой", още пове, че каза "никога". Да, тя ревнува, но от гордост няма да си признае. Ситуацията е аналогична - Емир ревнува, защото не вярва на околните. Рейхан е същата - сърцето му бие за нея, очите му виждат само нея, но Бану атакува при всяка възможност. Даже и Суна я разкри от един разговор.
Ревността понякога се активира от нещо, което се усеща, че там някъде се случва нещо, независимо дали е от човека, който е до теб или от този, който в момента е с него. Странно чувство е, но го усещаш /казвам го от личен опит/ - някак си витае във въздуха. От теб зависи и от доверието ти към любимия човек как ще реагираш в такава ситуация.
При Кемал и Нарин облаците се събират. Колкото повече Нарин си мълчи, толкова повече ситуацията ще се усложнява. Все се опитва да реши проблемите си сама, но с този манипулатор Ерхан не става. Мисля си, че беше искрена, когато каза на Ерхан, че е влюбена в Кемал. Кемал вече е различен - усеща нещата, търпеливо я изчаква и всячески се мъчи да й помогне да излезе от това състояние. Яд ме е, че това борбено момиче се сдухва пред Ерхан. Йонджа пак о..а пейзажа, макар и неволно.
Пожелавам ви хубав ден.

# 103
Здравейте!

Има ли тема за сериала, създадена от самото излъчване на сериала?
На първата страница има линк за първата изписана, но дава грешка и не се отваря.
И още нещо, има ли преведени серии или се обсъждат  само тези, които се излъчват по БТВ?

# 104
Здравейте!

Има ли тема за сериала, създадена от самото излъчване на сериала?
На първата страница има линк за първата изписана, но дава грешка и не се отваря.
И още нещо, има ли преведени серии или се обсъждат  само тези, които се излъчват по БТВ?
Здравейте, имаше тема от излъчването на сериала по бТВ, но беше създадена от друг потребител, който вече не проявява интерес. До скоро първата тема беше активна, но какво се е случило, че вече дава грешка, имам подозрения, но няма как да съм сигурна.
На български преведени серии освен излъчваните по бТВ няма и коментираме тях. Имаме споразумение в темата и тези, които сме гледали на друг език до края на втория сезон, не ги споменаваме и коментираме само излъчваните по българската медия.

Общи условия

Активация на акаунт