Обещание - сериал (bTV/Kanal 7) - тема 2

• 72 116
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Привет!

Много ми хареса коментара в руския форум , че Назмие ханъм е сложила влака пред локомотива.
Сякаш взе, че се вслуша в зрителските критики за нелогичното поведение на Емир. Това с нищо не може да заличи нелепите епизоди, в които Емир само преглъщаше след бавачката и я гледаше с ей-такива ококорени очи...
Най-после последните две серии /като изключа изкукуригването на Нарин и поредната измишльотина там, наистина се чудя как Кемал не си е взел куфара и детето и да ги зареже трите жени, да се оправят както искат...там е пълен психодиспансер  и направо не гледам/ видях отношения между Емир и Фериде като загриженост, разбиране към него и желание да му помогне да се съвземе по човешки, такива, каквито трябваше да има досега, първо така, като постепенно това прерастне в привързаност и любов. С разговори, с узнаване на истината за Джавидан, както се случи в последния епизод ,с опознаване в различни ситуации.
Бях написала преди много време, след като видях, че имат намерение да завърнат Джемре в играта, че докато тя не отвлече бебето, Емир няма да го погледне.
Изобщо не ми се искаше този вариант, защо трябва да ти отвлекат детето, за да го заобичаш и погледнеш.
Доста глупаво, инфантилно и несериозно, ама сериал да става.
Само, че не била Джемре ханъм, а глиганчо.
Калпава пара губи ли се?
И какво? Сега Емир отново ще се бие с това животно.
Само Назмие от много ум да не му окървави ръцете, че тогава нашият татко наистина ще разбере какво е имал и какво е изгубил..., като влезе зад решетките.
Като знам Назмието как лесно ги вкарва в затвора, особено като се сетя за Рейхан какво прекара там...
Но няма нищо да ме учуди.
Джемре не знам колко е луда, но разказа някои истини на Фериде.
Само едно  забрави, да разкаже и как тя аркадашката на Емир от детството, беше съучастничка на "любящата" майка Джавидан. Как крояха от мръсни и долни, по-долни планове...
Та Фериде да се пази не само от Джавидан и от тайните  и, но и от нея...
Спомням си думите на Емир веднъж в колата, бяха с Рейхан, че в този дом никога няма да има спокойствие.
Ами няма да има - с такава "майка" и с такъв глупав баща като Хикмет. Жалко за Хикмет! Образът му олекна адски. Може ли такава доверчивост, лековерност...
Всяка втора жена в Турция ли е такава змия? Направо страх да те хване, но внушенията се доста лоши.
Джавидан, Джемре, Йонджа, Сонгюл - ужас, Ойя! За Кумру изобщо няма да говоря. Тя идва от друга страна...
И докато Джемре и Йонджа са чужди, то Джавидан - майка и съпруга - злини в собствения си дом, от коварни по-коварни, Сонгюл - съпруга на брата на Фериде, сега и към Хикмет, Кумру - към жената, която нарича майка и към сестра си...
Нигяр и тя каква беше! Първо към Рейхан, после към съпруга си също - алчна и завистлива лисица...

Ойя да не бяга след бавачката, ами да следи зорко за брат си, че Джавидан не успя, ама тази кобра ще го довърши.

Не ми се мисли, когато Емир узнае за Фериде и за Сонгюл...Кой откъде идва и по чия заръка, за сметка на какво.
Прекланям се пред таланта на Гьокберк. Да го гледаш е незаменимо удоволствие!

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 19:03 от Mydream

# 436
  • Русе
Глиганчо май е оживял благодарение на фантастичната турска медицина, макар че падна в пропастта...уау...и отново тръгна да си отмъщава. Толкова ли е бедна откъм идеи г-жа СЦ?

# 437
Гнусен герой.
Сега ще изнудва Фериде и съответно Емир, който трябва да избира между Фериде и сина си. Абсолютна глупост, ама както и да е.
Хората от нормалните сериали, с такъв  бизнес, имат други врагове, които отвличат децата им, а не глиго от Горно нанадолнище...
Както и да е!
С две думи в трети сезон, всичко се върти около Фериде и Сонга - едната се е заела със сложната задача да трансформира Емир, щото той си няма ум, а другата да става ханъма на конака, като ще убива Хикметчо.
Кемалови - Кумру, докато е жива, бял ден няма да видят. Натам отиват нещата. Пожелавам и да оздравее и да се завърне поживо поздраво в родината си, барабар с майка си.

# 438
Привет на всички.
Всяко начало има и край. Свърши приказката Рейхан - Емир.
Много въпроси останаха без отговори.
Какво стана с надеждата на Нарин за сваляне на риска при операцията на 60 и по-малко %?
Как така Джемре се барикадира и се разхождаше спокойно в имението, без да я усети никой?
С много от сцените ни подготвиха за 3-ти сезон, даже и с поведението на Ахмед.
Прекрасна игра на всички актьори и най-вече на Йозге и Демирджи - страхотен тандем.
Дали ще има приказка Емир - Ийт, баща, мечтан от сина си, предстои да видим.

По 3-ти сезон 283-та и 284-та серии.
Серии на Демирджи - прекрасна игра. Дори и без думи, разбираш всички емоции, които бушуват в Емир. Колко болка, мъка и гняв са се натрупали в душата му.
След случката на вечерята, Фериде разбра истинското състояние на Емир и прие правилната тактика - да събере баща и син. След като започнаха нормално да комуникират и се извиниха един на друг, нещата тръгнаха в правилната посока. Емир започна да споделя болките си /играчките, мястото, където е заровил вещите на Рейхан и себе си и е там всеки ден/ - един дишащ мъртвец, умиращ всеки ден. Естествено, пак първо действа, после мисли, но той си е такъв - запали играчките, отказа да ги закара до поликлиниката. Дава много клетви и обещания, които не спазва. Ще има да се пита после "Какво направих?" Фериде започна да се държи по правилния /според мен/ начин. След като изгледа записа на флашката, основната й цел е да събере баща и син, а после може и да изчезне от живота им. Хубаво е, че научи истината и за Джавидан. Да видим сега как ще се развият нещата с отвличането на детето.
При Кемал и Нарин нещата съвсем се объркаха. От къде й дойде наум да каже, че тя е болна и ще умре? Сега Кумру ще се активизира още повече. Прав е Кемал - "Отвори си очите, Нарин". Да видим дали ще има трети пръстен.
Сонгюл няма какво да я коментирам. Започвам да мисля, че по същия начин е действала и с брата на Фериде.
Пожелавам ви хубав ден.

# 439
  • Русе
Привет на всички.
Какво стана с надеждата на Нарин за сваляне на риска при операцията на 60 и по-малко %?
Как така Джемре се барикадира и се разхождаше спокойно в имението, без да я усети никой?
Прекрасна игра на всички актьори и най-вече на Йозге и Демирджи - страхотен тандем.

Серии на Демирджи - прекрасна игра. Дори и без думи, разбираш всички емоции, които бушуват в Емир. Колко болка, мъка и гняв са се натрупали в душата му.
След случката на вечерята, Фериде разбра истинското състояние на Емир и прие правилната тактика - да събере баща и син. След като започнаха нормално да комуникират и се извиниха един на друг, нещата тръгнаха в правилната посока. Емир започна да споделя болките си /играчките, мястото, където е заровил вещите на Рейхан и себе си и е там всеки ден/ - един дишащ мъртвец, умиращ всеки ден. Естествено, пак първо действа, после мисли, но той си е такъв - запали играчките, отказа да ги закара до поликлиниката. Дава много клетви и обещания, които не спазва. Ще има да се пита после "Какво направих?" Фериде започна да се държи по правилния /според мен/ начин. След като изгледа записа на флашката, основната й цел е да събере баща и син, а после може и да изчезне от живота им. Хубаво е, че научи истината и за Джавидан. Да видим сега как ще се развият нещата с отвличането на детето.
При Кемал и Нарин нещата съвсем се объркаха. От къде й дойде наум да каже, че тя е болна и ще умре? Сега Кумру ще се активизира още повече. Прав е Кемал - "Отвори си очите, Нарин". Да видим дали ще има трети пръстен.
Сонгюл няма какво да я коментирам. Започвам да мисля, че по същия начин е действала и с брата на Фериде.
Пожелавам ви хубав ден.
И аз имам въпроси:
1. Какъв беше изстрела и кой пострада на финала на 2-ри сезон?
2. Флашка? Това беше записът на Сюнгюм, нали? Как така Емир я откри? Нали беше в медальона, който остана в Рейхан? (тук може нещо да съм прескочила)
3. За операцията в края на 2-и сезон нищи не споменават, успешна или не и дали Рейхан е научила резултата?
Все едни такива едри и дребни като камилчета въпроси ми се щурат в главата...

# 440
Скрит текст:
Привет на всички.

Пожелавам ви хубав ден.
И аз имам въпроси:
2. Флашка? Това беше записът на Сюнгюм, нали? Как така Емир я откри? Нали беше в медальона, който остана в Рейхан? (тук може нещо да съм прескочила)
3. За операцията в края на 2-и сезон нищи не споменават, успешна или не и дали Рейхан е научила резултата?
winona, това е друга флашка. Фериде измъкна две играчки от пожара и в едната я намери. Емир е записал послание към сина си преди да се роди /явно, вече са знаели пола на бебето/. В него той казва, че в началото много са се изплашили, но после нещата са се оправили /тук съм малко озадачена - или Рейхан добре ги е заблудила, или операцията на другата жена е била успешна и са получили малка надежда/. Чакат го с нетърпение и започва обратното броене на дните до появяването му. Обещава му да бъде винаги до него и много да го обича. И си задава въпроса "А дали ще бъда мечтания от теб баща?"

# 441
Здравейте дружина,

Моето мнение е, че от утре по обяд ще сме без прекрасната игра на един скромен екип актьори, които заслужават само адмирации! Ясно е на мен коя ми е любимката, но не мога да кажа, че другите са по-слаби актьори. Демирджи е велик ... спор няма ... няма как да не го напиша ... обича, мрази, гняв, добър ... и го прави с лекота за мен. Страхотен! Но чара на Йозге Heart е неотразим ... естествено за мен. Приказката приключи, но спомена остава. И няма да е краткотраен. Спойката - малък бюджет, находчивост, всеотдайност на актьорите, страхотен соундтрак ... направи тази красота от чувства на две двойки чиста и неприкосновена. Не съжалявам за всички дни, в които си гласях календара да гледам сериала. Понякога се дразнех, много пъти ми се насълзяваха очите ... но беше наистина красиво. Много красиво!

На артистите и проектите - успехи ... всичките са уникални ... слаб няма. На БТВ ... дано запълнят дупката ... защото празнината за мен от утре ще е голяма. На Вас -> бъдете здрави и се пазете! Ще минем и това.

Страхотни Йозге Heart и Демирджи Heart

# 442
  • Русе
Скрит текст:
Привет на всички.

Пожелавам ви хубав ден.
И аз имам въпроси:
winona, това е друга флашка. Фериде измъкна две играчки от пожара и в едната я намери. Емир е записал послание към сина си преди да се роди /явно, вече са знаели пола на бебето/. В него той казва, че в началото много са се изплашили, но после нещата са се оправили /тук съм малко озадачена - или Рейхан добре ги е заблудила, или операцията на другата жена е била успешна и са получили малка надежда/. Чакат го с нетърпение и започва обратното броене на дните до появяването му. Обещава му да бъде винаги до него и много да го обича. И си задава въпроса "А дали ще бъда мечтания от теб баща?"
Благодаря, Ваня_С! Не съм разбрала , че е имало пожар. А флашката е пак в скока на времето, от където СЦ ще завръзват 2-ри и 3-ти сезон.

# 443
Здравейте дружина,

Моето мнение е, че от утре по обяд ще сме без прекрасната игра на един скромен екип актьори, които заслужават само адмирации! Ясно е на мен коя ми е любимката, но не мога да кажа, че другите са по-слаби актьори. Демирджи е велик ... спор няма ... няма как да не го напиша ... обича, мрази, гняв, добър ... и го прави с лекота за мен. Страхотен! Но чара на Йозге Heart е неотразим ... естествено за мен. Приказката приключи, но спомена остава. И няма да е краткотраен. Спойката - малък бюджет, находчивост, всеотдайност на актьорите, страхотен соундтрак ... направи тази красота от чувства на две двойки чиста и неприкосновена. Не съжалявам за всички дни, в които си гласях календара да гледам сериала. Понякога се дразнех, много пъти ми се насълзяваха очите ... но беше наистина красиво. Много красиво!

На артистите и проектите - успехи ... всичките са уникални ... слаб няма. На БТВ ... дано запълнят дупката ... защото празнината за мен от утре ще е голяма. На Вас -> бъдете здрави и се пазете! Ще минем и това.

Страхотни Йозге Heart и Демирджи Heart

Все едно аз съм го писала! Heart

# 444
Привет на всички, които продължават с 3-ти сезон.
В последната серия ми направи впечатление, че Хикмет настояваше пред Емир да се откажат от един проект - конкурентите били много силни, Емир не ги познавал, но младежът не се съгласи. Мисля си, дали от тук няма да изскочи някоя неприятна ситуация? Обикновено в турските дизита между големите компании има война с конкурентите. Освен това, все още не знаем нищо за бащата на Рейхан. Дали пък няма да се появи по някое време и да създава проблеми? Както дядото на Масал, който се появи от нищото и имаше претенции за попочетелство над детето.
Сефер се оказа най-голямата клюкарка в имението. Сонгюл веднага го надуши и все черпи необходимата й информация от него. Даже и Фериде успя чрез него да разбере къде е Емир.
За Нигяр си мисля, че може Хикмет да я е разкарал от имението, защото тя знаеше всичко, случило се с него, но си мълчеше. Даже си изкара пари от Джавидан чрез изнудване.
Ей такива мисли ми се въртят в главата.
Пожелавам ви хубав ден и бъдете здрави вие и близките ви.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 05:31 от Ваня_С

# 445
Здравейте, къде може да се гледа 3 сезон?

# 446
Здравейте, къде може да се гледа 3 сезон?
Здравейте, на всички!

Тук има събрани на едно място всички серии от сезон 1 и 2, и сезон 3 докъдето са стигнали излъчванията по телевизията. Епизодите са с руско озвучаване или субтитри (сам си избираш как да го гледаш).

http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/204 … sskom-yazyke.html

# 447
# 448
Благодаря ви Simple Smile

# 449
Здравейте, аз попринцип не харесвам турски сериали, но този ме грабна от едно време Grinning тааа, не че следях всичко де.. ама все пак Grinning какво се случи със сестрата на Емир? И тъй като свърши този сезон, кой епизод беше последния? Няма ли да ги пускат пак по бТВ или каквото било - било? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт