Много ми хареса коментара в руския форум , че Назмие ханъм е сложила влака пред локомотива.
Сякаш взе, че се вслуша в зрителските критики за нелогичното поведение на Емир. Това с нищо не може да заличи нелепите епизоди, в които Емир само преглъщаше след бавачката и я гледаше с ей-такива ококорени очи...
Най-после последните две серии /като изключа изкукуригването на Нарин и поредната измишльотина там, наистина се чудя как Кемал не си е взел куфара и детето и да ги зареже трите жени, да се оправят както искат...там е пълен психодиспансер и направо не гледам/ видях отношения между Емир и Фериде като загриженост, разбиране към него и желание да му помогне да се съвземе по човешки, такива, каквито трябваше да има досега, първо така, като постепенно това прерастне в привързаност и любов. С разговори, с узнаване на истината за Джавидан, както се случи в последния епизод ,с опознаване в различни ситуации.
Бях написала преди много време, след като видях, че имат намерение да завърнат Джемре в играта, че докато тя не отвлече бебето, Емир няма да го погледне.
Изобщо не ми се искаше този вариант, защо трябва да ти отвлекат детето, за да го заобичаш и погледнеш.
Доста глупаво, инфантилно и несериозно, ама сериал да става.
Само, че не била Джемре ханъм, а глиганчо.
Калпава пара губи ли се?
И какво? Сега Емир отново ще се бие с това животно.
Само Назмие от много ум да не му окървави ръцете, че тогава нашият татко наистина ще разбере какво е имал и какво е изгубил..., като влезе зад решетките.
Като знам Назмието как лесно ги вкарва в затвора, особено като се сетя за Рейхан какво прекара там...
Но няма нищо да ме учуди.
Джемре не знам колко е луда, но разказа някои истини на Фериде.
Само едно забрави, да разкаже и как тя аркадашката на Емир от детството, беше съучастничка на "любящата" майка Джавидан. Как крояха от мръсни и долни, по-долни планове...
Та Фериде да се пази не само от Джавидан и от тайните и, но и от нея...
Спомням си думите на Емир веднъж в колата, бяха с Рейхан, че в този дом никога няма да има спокойствие.
Ами няма да има - с такава "майка" и с такъв глупав баща като Хикмет. Жалко за Хикмет! Образът му олекна адски. Може ли такава доверчивост, лековерност...
Всяка втора жена в Турция ли е такава змия? Направо страх да те хване, но внушенията се доста лоши.
Джавидан, Джемре, Йонджа, Сонгюл - ужас, Ойя! За Кумру изобщо няма да говоря. Тя идва от друга страна...
И докато Джемре и Йонджа са чужди, то Джавидан - майка и съпруга - злини в собствения си дом, от коварни по-коварни, Сонгюл - съпруга на брата на Фериде, сега и към Хикмет, Кумру - към жената, която нарича майка и към сестра си...
Нигяр и тя каква беше! Първо към Рейхан, после към съпруга си също - алчна и завистлива лисица...
Ойя да не бяга след бавачката, ами да следи зорко за брат си, че Джавидан не успя, ама тази кобра ще го довърши.
Не ми се мисли, когато Емир узнае за Фериде и за Сонгюл...Кой откъде идва и по чия заръка, за сметка на какво.
Прекланям се пред таланта на Гьокберк. Да го гледаш е незаменимо удоволствие!
е неотразим ... естествено за мен. Приказката приключи, но спомена остава. И няма да е краткотраен. Спойката - малък бюджет, находчивост, всеотдайност на актьорите, страхотен соундтрак ... направи тази красота от чувства на две двойки чиста и неприкосновена. Не съжалявам за всички дни, в които си гласях календара да гледам сериала. Понякога се дразнех, много пъти ми се насълзяваха очите ... но беше наистина красиво. Много красиво!
тааа, не че следях всичко де.. ама все пак