Изпитани сайтове за парфюми - 29

• 55 162
  • 795
  •   1
Отговори
# 630
За любителите на Коко ЕДТ, с кода  е цена, която май не съм виждала скоро
https://elinor.bg/product/chanel-coco-6
Благодаря, Джемма за споделената информация, накара ме да се "разсъня" в края на безкрайно дългия работен ден и веднага го поръчах. Час по-късно, когато се прибрах го гледам 192 лв., но нямах потвърждение на имейл и леко се притесних. Сега обаче, 2 часа по-късно отварям пощата и вече ми е потвърдена поръчката. Е, след тази "находка" и аз вече не само може, но задължително трябва да мина на парфюмна диета. Безкрайно интересно и забавно ми е да ви чета, момичетата имат много симпатично и позитивно-зареждащо, самоиронично чувство за хумор. HugBlushFlowers Hibiscus

# 631
# 632
Днес ми пристигна Порпора на Тициани поръчан от Елинор и понеже не му сезона реших  зимата да го отворя. Сега става само за разпръскване на протестиращи Joy, но с тия липси леко ме притеснихте. Целофана като при повечето им парфюми се държи на магия. Утре ще го пробвам, ще видя количеството и ще пиша.
Иначе, миналия понеделник пуснах рекламация в Нотино /парадайс/ в петък  по имейл получих ваучер с код. Върнах дефектирал флакон, може би за това бяха толкова бързи.
Поръчан   в понеделник и днес получен от Парфимо на супер цена  Вуле ву куше авек моа на Килиан - без забележки!

# 633
  • София
Благодаря за офертата! Поръчах два - Air Di Gioia и Ricci Ricci. Не знам, какво да очаквам, но и двата са ми интересни Stuck Out Tongue Winking Eye

# 634
Здравейте Simple Smile искам да си поръчам няколко мостри, но нямам идея от къде? Вие откъде си поръчвате мострите, мислех за Brasty, но не съм сигурна дали са хубави 🤔

# 635
  • ново
Какво разбирате под "хубави" мостри?
Аз съм поръчвала от brasty, notino, parfimo и parfumi-shop (много отдавна от последните).

# 636
  • София
Здравейте Simple Smile искам да си поръчам няколко мостри, но нямам идея от къде? Вие откъде си поръчвате мострите, мислех за Brasty, но не съм сигурна дали са хубави 🤔
От parfium.bg съм поръчвала оригинални мострички на Монтал - 2 мл. с пръскалце, в оригинална опаковчица, достатъчни за дву-три дневно разносване, за 4.99 лв. мостричката. В notino същите по количество мострички са отливчици в техни си виалчета с пръскалце, със залепен хартиен етикет и на цена около 9 лв.
От brasty очаквам /вероятно отливки/ по 10 мл. на различни марки парфюми за по-дълго разносване.

Момичета, само в brasty, който търси това:
https://www.brasty.bg/lancome-maison-roses-berberanza-parfyumna- … da-uniseks-100-ml

# 637
Някоя служителка е напълнила един атомайзер. Черните и златните шишенца май нямат никаква прозрачност и сигурно са още по-изкусителни за тази цел.
Аз имам Maremma, тестер от Dolce.bg, беше без празен ход, а шишето плътно черно, непроницаемо, никоя светлина не успя да го освети, че да видя докъде е течността, която се чуваше как свободно се плиска в шишето.

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 08:23 от chery_k

# 638
Привет!
Има ли актуален код за Парфимо?

# 639
Привет!
Има ли актуален код за Парфимо?
SAVEBG9 намаля 9лв при поръчки над 120лв

# 640
  • Бургас
Момичета, на кой сайт се доверявате най-много за поръчка на Coco Mademoiselle edp?
Аз лично не те съветвам от сайт, поръчай/ купи си го от Сефора, хората доставят , за да си спокойна, да не се питаш амаа това сега защо е така, ама оригинал ли е? Иначе имам поръчан само един единствен Шанел в живота си от сайт Габриел Есенс от Парфюми шоп и е гарантирано оригинален.Не мога да ти препоръчам и не си слагам ръцете в огъня за никой сайт, защото никой не знае какво могат да изпратят на теб.

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 08:54 от Bright Crystal

# 641
  • София
A пускали ли са Bois D'amande на Van cleef онлайн? Вчера го пробвах и определено ме впечатли.

# 642
  • София
Да, имаше Bois D'amande Van cleef. Трябва да се следи.

# 643
  • Чукарландия
Аз си взех Андромеда ТТ от Елинор - в бяла, тестерска кутия, с празен ход. Перфектен! Доволна!

# 644
  • София
Elinor.bg първа поръчка от тях. При попълване на заявка пратката да се изпрати до офис в Илиенци /,а в профила си попълних и домашен адрес/ - днес е отишла в Божурище. Open Mouth
Пренасочване не е възможно  Angry - най-вероятно поради избраната опция за плащане с наложен платеж. А тази опция бе избрана, поради невъзможност за плащане с кредитна или дебитна карта. /Банкови преводи към сметка в друга банка не правя./ На обявените телефони от Спиди се включва автоматичен секретар, който казва "Пратката Ви не е в куриер", а на телефона на изпращача не вдига никой.
Заключение:  Заради недоглеждането на някого и мързел да се свърже с мен, ще се наложи да се разхождам до Божурище и да търся въпросния офис.

Общи условия

Активация на акаунт