Родителски контрол върху храненето на подрастващите

• 17 685
  • 601
  •   1
Отговори
# 555
Сори, че те "карам" да поватряш, сигурно си споделял и преди, но не чета всичко, времето е кът напоследък.

Кофти за контузията, дано не ти се случва повече и да сме здрави. Simple Smile

Много съкращения и абревиатури, много нещо. Явно имам да "наваксвам" с тях, или да си ги припомня, за да съм по-адекватен "чатър", събеседник, хаха.

В случая разбрах, че ММ за този форум има две (2) значения - 'Моят мъж" (нали, логично, като за форума), и "мускулна маса". Другото ти, обаче, не го разбрах.

# 556
Оооо, значи е ОК да качиш кила след контузия, ама за жена, току що родила не е?

# 557
Стига с този двоен аршин.
Проблемът на жената е, ако се омързели, занемари. Ще я обичам и подкрепям винаги и нон-стоп, но да виждам действия, желание, отдаденост, и да се поддържа. Гък няма да кажа - ще си действам по задачи, ще я ч**кам здраво пак всеки ден. Така де, ще правим страстна любов. Sweat Smile Винаги обичам да давам себе си за пример, и да говоря от първо лице, единствено число. Така че, като мине периодът на "уязвимост" и т.н., почва фитнеса, ако наистина много кофти й е подействала бременността, и ще възвръща форма, така както аз поддържам, и се чувствам добре с подобна жена. Всеки случай покрай мен отвътре ще й идва и ще иска да изглежда добре и да цъфти.
Някои жени нямат нужда от кой знае какво, до метаболизъм е, други повече усилия трябва да влагат.
И не говоря за "перфектност", няма такова нещо. Кусури на всеки винаги за всичко се намират. Става дума двойката един с друг да се чувстват добре.

# 558
ВПД сигурно е високо протеинова диета? Simple Smile

# 559
Какво значение има какво искал и би търпял един потенциален мъж? Важното е какво иска и харесва само мм, не мнението на всеки втори.

Темата е за децата все пак Simple Smile Само да напомня, че все се прехвърля на други тематики.

Не смятам, че всичко е само до ген и възпитание. Ако беше така то щях да живея съвсем различно.

За нашето дете гледаме да създадем основите и да се обграждаме в среда с нашите разбирания като се молим като поотрасне и започне да взема сосбветните си решения да не залитне в крайности и да е здрава.

# 560
Стига с този двоен аршин.
Проблемът на жената е, ако се омързели, занемари. Ще я обичам и подкрепям винаги и нон-стоп, но да виждам действия, желание, отдаденост, и да се поддържа. Гък няма да кажа - ще си действам по задачи, ще я ч**кам здраво пак всеки ден. Така де, ще правим страстна любов. Sweat Smile Винаги обичам да давам себе си за пример, и да говоря от първо лице, единствено число. Така че, като мине периодът на "уязвимост" и т.н., почва фитнеса, ако е наистина много кофти й е подействала бременността, и ще възвръща форма, така както аз поддържам, и се чувствам добре с подобна жена.

Аз двоен аршин в моя пост не виждам. Виждам го в тези на Братан. Имал е травма и е надебелял. Случва се, но в другата тема обяснява как току що родила жена не следва да е каила килограми.

За мен този тип отношения са не особено стабилни и не ми допадат. Жената може да има рак на гърдата и да има масектомия. Мъжът може да има проблеми с простатата. Това означава ли, че трябва да изоставиш партньора си, защото вече не  е във формата, в която е бил.?

Любовта и партньорството са именно надскачането на първичното, иначе всички щяхме само да имаме сексуални кратки връзки.

# 561
Dart
Фрости, ти явно си някоя спортяга Simple Smile
Ако трябва да съм точен, почти не ми минава нормален ден без дузина белтъци, свинско, риба и млечни.

AGBSM, това, което си чела е моето мнение, че е напълно нормално една жена да не е особено привлекателна за съпруга си с 30 килограма отгоре. Не виждам защо трябва да има сърдити, мъжът трябва да се насилва и да прави театри ли? Онази авторка не я мисли, тя е бивша лекоатлетка и до 5-6 месеца ще е даже по-секси от преди Wink

# 562
А ти като си качил сега над 20 кила, дали си привлекателен за жената до теб, ако я има? И пак питам, ако си в сериозна връзка с жена и на нея и се случи нещо, което наруши тялото и, това означава ли, че тя автоматично става непривлекателна?

# 563
Братан и Жребчо, сродни души по наднормено тегло и ненамиране на съвършената жена.

# 564
Dart
Фрости, ти явно си някоя спортяга Simple Smile
Ако трябва да съм точен, почти не ми минава нормален ден без дузина белтъци, свинско, риба и млечни. ...
Не съм спортяга чак.
Тренирам си винаги, когато имам време за това. Понякога желанието ми недостига, но то е от умора примерно. Не се насилвам прекалено вече.
Иначе съм израснала покрай родата само с белтъци, гири, тежести, щангички, теглилки, мерки и режими. Никой от мъжете у дома не е професионален спортист, но се тренира и спортува доста все още.
Баща ми като млад се е занимавал доста със спорт - ски, конна езда, плуване. Затова и споменах нагоре, че той постоянно ме юркаше да съм активна.

# 565
Преди 2 вечери гледах 2 видеа на ютюбърки ( Поли Недкова и Йоанна Петрова), в които видеа те обясняват как са били с нормално тегло и хранещи се добре когато са били в домовете на родителите си.
 И как проблемите са започнали когато са се изнесли за да отидат в София студентки.

Точно това потвърждава теорията ми, че децата е добре да се научат от малки да готвят, да се грижат за себе си, да са независими, да знаят защо режима им на почивка, сън и храна е важен и как да не се впускат в типичните лоши навици по време на студ. живот.

Последна редакция: чт, 30 юли 2020, 21:15 от Анонимен

# 566
Братан и Жребчо, сродни души по наднормено тегло и ненамиране на съвършената жена.
Кукумицинке, не обичаш ли големи и здрави мъже, до които да се чувстваш сигурна и уверена?
Твоят мъж да не е някоя хърба, дето са го тормозили в училище, а и сега у дома Grinning

# 567
Пак не отговаряш на въпроа ми Братане. Ако си в сериозна връзка с жена и и се случи нещо ще я изоставиш ли?

Ще спре ли да те привлича?

# 568
  • София
Големи и здрави мъже не означава задължително 100 кила.
Синът ми е красив, висок и изключително здрав мъж.
190 см, 75 кила чист мускул, можеш да видиш формата на всеки мускул по тялото му.

Напомпани от зоб глигани не са красиви. Поне за мен.

# 569
Ами да, всъщност харесвам елегантни и стройни мъже, които в лицето не са като дялани с теслата, и мъжът ми е точно такъв. Наистина не ме привличат такива от по метър и 80 и над 100 кила. Ама няма значение, де, и те са хора, и тях някоя ще ги хареса. Мъжът ми е тренирал бойни изкуства, там, ако не си Стивън Сегал, много не тачат хора с наднормено тегло.

Общи условия

Активация на акаунт