Родителски контрол върху храненето на подрастващите

• 17 685
  • 601
  •   1
Отговори
# 570
Големи и здрави мъже не означава задължително 100 кила.
Синът ми е красив, висок и изключително здрав мъж.
190 см, 75 кила чист мускул, можеш да видиш формата на всеки мускул по тялото му.

Напомпани от зоб глигани не са красиви. Поне за мен.

Видях го на снимка наскоро. Красавец е той. И моето е такова. 1.90, около 80 кила е.

# 571
AGBSM, искам да ти кажа "не", но не се представям с двестакилограмова жена в леглото, която не прави нищо по въпроса за промяна. Ако преди съм бил фанатично лоялен във връзките си, сега вече съм по-гъвкав в преценката си и когато не виждам стремеж към поправяне за серозни проблеми (не само физически, но и от всякакво естество), това за мен вече е фундаментално различие и може би ще се разделим.

змия, аз не съм фен на конската мускулатура. Но тя е и непостижима за мен чисто структурно, защото аз генетично съм с ендоморфна структура. Дори на 75кг не съм имал такава мускулна дефиниция.
Скрит текст:

# 572
AGBSM, искам да ти кажа "не", но не се представям с двестакилограмова жена в леглото, която не прави нищо по въпроса за промяна. Ако преди съм бил фанатично лоялен във връзките си, сега вече съм по-гъвкав в преценката си и когато не виждам стремеж към поправяне за серозни проблеми (не само физически, но и от всякакво естество), това за мен вече е фундаментално различие и може би ще се разделим.

змия, аз не съм фен на конската мускулатура. Но тя е и непостижима за мен чисто структурно, защото аз генетично съм с ендоморфна структура. Дори на 75кг не съм имал такава мускулна дефиниция.
Скрит текст:

А как си представяш жената до теб с теб в кревата с наднормено тегло? А и аз попитах за друго. Ако и се наложи масектомия, ако е обгорена и обезобразена. Пак ли ще я зарежеш?

Аз не бих изоставила мъжа си ако му се случи нещо, но явно при теб не е така. Важното е да е слаба Simple Smile.

# 573
  • София
Който видял - видял.

Последна редакция: чт, 30 юли 2020, 21:38 от змия

# 574
А верно вземи ги скрий, че направо се изчервявам. А го знам от малко пухкаво бебе.

# 575
А как си представяш жената до теб с теб в кревата с наднормено тегло? А и аз попитах за друго. Ако и се наложи масектомия, ако е обгорена и обезобразена. Пак ли ще я зарежеш?
Не, със сигурност. Дори бих я обичал и бих се привързал повече.

# 576
И пак да попитам. С какво тези излияния относно мъжете и жените са свързани с темата?

Змия, нищо не видях. Синът ти явно е вече поотраснал за да е 190см Simple Smile

# 577
Не, със сигурност. Дори бих я обичал и бих се привързал повече.

Това противоичи на постовете ти, но ако си искрен, вероятно можеш да обичаш и да бъдеш обичан.

Аз изкарах доста трудна нощ, когато мъжът и беше приет за операция и не ме пуснаха при него веднага заради КОВИД. Мислила съм си, че той заслужава да съм до него. Обичам го, въпреки недостатъците му.

Надявам се и той така да ме обича. За сега нямам съмнения в противното.

# 578
  • София
.............

Последна редакция: чт, 30 юли 2020, 22:46 от змия

# 579
От цялата работа стигнах до извода, че не е добре човек да е ендоморф и е желателно да минимизира риска от контузии до такива, причинени от спъване при ходене и падане от дивана.

# 580
Servalan, от какво толкова се преуморяваш? От работа?
Аз веднага мога да ти кажа днес примерно от какво се поуморих, но сега презареждам батерии. Sunglasses

Контесо, нямаш ли по-интересни и смислени англоезични канадо-американски влогъри/блогъри/, че си опряла до нашите кифли, на които не съм изгледал нито едно видео, даже не знам коя, каква е. Smile

Мислила съм си, че той заслужава да съм до него. Обичам го, въпреки недостатъците му.
Надявам се и той така да ме обича. За сега нямам съмнения в противното.
По-често да четем и чуваме за такива случаи. Simple Smile
И добавям - не само да се "надяваме", а и да се вербализира, казвайте си го, говорете си, споделяйте, коментирайте.

Последна редакция: чт, 30 юли 2020, 22:42 от FragranceFanatic

# 581
Servalan, от какво толкова се преуморяваш? От работа?
Аз веднага мога да ти кажа днес примерно от какво се поуморих, но сега презареждам батерии. Sunglasses
От много неща се преуморявам. Wink
Работа е едното от тях.

# 582
Змия, чудесно момче! Благодаря.

Аз съм мезоморф, а мм е ектоморф. Щерката има неговата структура и е висока, с дълги крайници и слаба.
Внимаваме с храната и залагам на обясненията и опитването на много различни здравословни храни приготвени по различен начин.

Снощи примерно обрахме малиновите храсти и направихме десерт от кисело мляко, мед, овесени ядки и чия с малини и правехме и домашно суши с авокадо, раци, чушка, краставички и моркови. Облизахме си пръстите.
Днес ще е малиново смути.

Фрейгрънс, никът ми е различен.
Глема предимно американски влогъри, но покрай тукшната тема за блогърите се запознах и с някои български. А тези видеа бяха много интересни точно по темата. Замислят те.

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 18:32 от Анонимен

# 583
змия, синът ти е момче, не знам защо го слагаш при мъжете. Той е типичен ектоморф и трудно ще натрупа маса дори да иска. На неговите години, година след като започнах да тренирам бях така:

Скрит текст:

Сега гърбът и рамената ми сигурно са два пъти по-широки от неговите, надявам се до края на годината да изчистя всичко излишно. Наистина ме е яд за изгубената форма и това, че някои спортове няма да мога да практикувам на състезателно ниво никога повече, но важното е поне кукумицинка да е доволна  Grinning

# 584
  • София
Момче е, да.
Но тяло с чист мускул е по-красиво от назобани тъпаци по 100 кила при 180 ръст.
Ти колко лицеви правиш с допиране на гърдите до пода и заключване на лактите?
За колко бягаш километър?

Общи условия

Активация на акаунт