Родителски контрол върху храненето на подрастващите

• 17 685
  • 601
  •   1
Отговори
# 585
Що за глупости ме питаш? Някакво състезание ли ще правим?

# 586
  • София
Що за глупости ме питаш? Някакво състезание ли ще правим?

Не питам глупости.
Ти си дебел мъжки екземпляр, който има претенции към останалите.
100 кила след обездвижване при 180 с малък плюс са си добро наднормено тегло.

Обаче претенциите ти са велики.
Издишате, Велко, издишате!

# 587
Леле, леле... О музо, възпей оня гибелен гняв на бгмамата... Без коментар  Smile
Остави младежта настрана, дай да видим мъжа ти или тебе, пък ще се сравним кой е тулупа.

# 588
  • София
Мъжът ми е участвал в Олимпиадата в Барселона през 1992 г.
Няма да ти го покажа.
Аз съм бивша художествена гимнастичка.
Показвала съм се неведнъж.

# 589
Наистина няма логика да сравнявате физиката на млад организъм с тази на възрастен такъв.
На тази възраст повечето момчета имат подобна структура.
След което започват да се изменят с годините и придобиват съвсем други белези и вид.

# 590
Наистина няма логика да сравнявате физиката на млад организъм с тази на възрастен такъв.
На тази възраст повечето момчета имат подобна структура.
След което започват да се изменят с годините и придобиват съвсем други белези и вид.
И темата е за подрастващите, а не за майките и бащите им, нали?

Последна редакция: чт, 30 юли 2020, 23:29 от Анонимен

# 591
Темата показва, че мъжете от фитнеса се събират с жени от финеса, спортистите със спортистки, а такива като мен без особено желание за спорт, със себеподобни. Така съпрузите не си търсят кусури, че единият се отпуснал и надебелял с годините, а другата не е отслабнала след поредното раждане. Всички са доволни. 🤣
Честно казано хич не ми пука, кой колко и какви лицеви опори прави или как изглежда. Важното ми е, че децата ми са здрави и нормални за възрастта си. А ако някоя непозната на улицата тръгне да ми обяснява, как сладоледът в магазина е отрова, най-вероятно да я подмина без коментар, ближейки този сладолед.

# 592
Права си Yummy Mommy, хубаво е да спрем с личните нападки и спомените от далечното минало.

И deni-meni е права Simple Smile

Бих казал, че подрастващите имат свободата да избират между здравословна и нездравословна храна, но какво остава за напитките. Всичко е тъпкано със захар, подсладител или кофеин. Не съм убеден, че децата са фенове на минералната вода, натурален чай или айрян. Изобщо, каква алтернатива има за тях?

# 593
Темата показва, че мъжете от фитнеса се събират с жени от финеса, спортистите със спортистки, а такива като мен без особено желание за спорт, със себеподобни. Така съпрузите не си търсят кусури, че единият се отпуснал и надебелял с годините, а другата не е отслабнала след поредното раждане. Всички са доволни. 🤣
Не точно. Ние бяхме изключение.

Важното е да сте здрави, доволни и в мир със себе си и да си възпитавате децата да са здрави и независими.

Нашата щерка пие само вода, чай и мляко. Често правим смутита за следобедна закуска.
От време на време си правим газирана вода и пийва и нея, а на поводи пие сок, айрян, лимонада или студен чай, но принципно всички пием много вода.

# 594
И аз да се покажа, с много подходяща фигура съм според котките:

# 595
Сладурски са котаните.

# 596
Тия косматите фигури са най-хубави! Искам да ги сграбча! Simple Smile Purple HeartBlue HeartYellow Heart

# 597
И аз да се покажа, с много подходяща фигура съм според котките:

Да, и моята фигура и уонзито ми са супер според кучето. Проблемът е, че за три седмици си удвои теглото, а след още три вероятно ако седне върху мен, ще съм като ваденка.

Братане, на Змия детето не ги е направило тези мускули със седене по кафетата. Той и спортува активно, не е само фитнес. Ти не знаеш какво точно искаш и пишеш. Хем имаш претенции към жените, хем ти самия не си съвсем във форма. В това лошо няма. Аз, заради травма спрях силовите тренировки и сега ми липсва силата, която имах.

Отчитам го като минус, защото едва мъкна кучето, а ми се налага като се запре някъде.

Моят син изглежда като този на Змията, не се постига лесно подобна фигура, дори и на тези години.

# 598
Не съм убеден, че децата са фенове на минералната вода, натурален чай или айрян. Изобщо, каква алтернатива има за тях?
Дъщеря ми е на 14 години и не обича да пие нищо друго , освен вода.
Скрит текст:
И пяната на бирата Simple Smile

# 599
Не съм убеден, че децата са фенове на минералната вода, натурален чай или айрян. Изобщо, каква алтернатива има за тях?
Дъщеря ми е на 14 години и не обича да пие нищо друго , освен вода.
Скрит текст:
И пяната на бирата Simple Smile

И аз и детето сме така. Аз пия и вино де. Преди и бира пиех, но сега е инцидентно и само прясна Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт