Харесвам друг мъж

• 7 927
  • 99
  •   1
Отговори
# 75
  • Paris, France
Фрагранс е супер.
Стига да не се отнася към хората (ако приемем, че жените са хора) като към аксесоари, парфюми, коли. Simple Smile
Има нещо сбъркано към подходът му към женската част, на което съвсем резонно реагират потребителки с различен акъл, статус, разбирания.

А какво точно му е сбърканото? Точно от него не съм прочела нищо объркано, невалидно за мнозинството млади мъже, нахално, неразбираемо за кокошки с IQ  около средната дневна температура. Всъщност последното май е моя измислица 🥳👸. Карай!

На мене повечето стари парфюми са ми много по-ценни от повечето хора, защото трудно се намират, струват скъпо, правилното им съхранение е скъпо и трудно, а шлейфовете им ми носят неописуемо удоволствие. Хора бол и се увеличаваме като количество, при това все по-некачествени и болнави.

За много жени мъжете са аксесоари или доставящи аксесоари автомати. Защо за мъж да не е същото? При това жените идваме с разходи, по-високи от тези на някоя бракма......... и си отиваме с къщата.

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 21:18 от Nevena Virolan

# 76
Оххх, Невенке, Невенке!
Не мога да ти отговоря даже.

# 77
Не Гал, а Невена е лошото момиче на форума Grinning

# 78
Невена, понякога преиграваш.

# 79
  • Paris, France
Оххх, Невенке, Невенке!
Не мога да ти отговоря даже.

А Фрагранс може 🥳 и чинно отговаря подробно на всяко запитване, прегледно, забавно, издържано, вежливо, по няколко пъти, кратко, обстойно, завоалирано, директно, в тема, на лични. А чукча не разбрал.

Не Гал, а Невена е лошото момиче на форума Grinning

Ми, не съм. В смисъл момиче 😎.

# 80
Ем, ше отговаря, кат е момченце със синдром на "искам внимание".

Фанатик Фргранс, ако четеш – да знаеш, че имаш много за надграждане, имаш тотално сбъркани представи за жените, липсва ти уважение, но може би просто не си имал контакт с действително умни жени, но си ми 50/50.
Ако си ми приятел ще те ошвакам ама яко, че да разбереш къде грешиш. Ако не си – ще те направя на мат и маскара. Както ти правиш с описанията си в този форум от типа на "много ясно, че ще си я възпитам", "няма да я науча на", "ако ми покаже"...

# 81
... към Босилка бих добавила и нуждата да осъзнае, че свалки не се правят с приятел(к)и от една и съща компания. Сега на Горджи как да й викам? Бадже или кръстнице?

# 82
Авторке ,красивите думички са хубави ако им се връзваш:)
С брака си поне трябва да си научила урока..Че думите са хубави и топлят,когато отговарят на действията.
Не знам в какъв филм си се вкарала...
Мъж,който като свободна жена не си запалила,сега да подпали с всичките ти отговорности..
Другаде ти е проблема,а този няма да ти реши проблемите..напротив.
Грубо,но

# 83
Харесването си е харесване, няма лошо. Въпросът е като отмине чувството с всички съпътстващи действия и емоции, кой от въпросните индивиди ще бъде до вас и детето ви в дългосрочен план и ще ви кара да се чувствате обичана, харесвана, уважавана и защитавана? Тествайте и избирайте, но не забравяйте детето и неговите права и чувства.

# 84
Авторке, според мен нещо мега нормално ти се случва. Виждаш някой човек, който преди години те е отблъснал, а си имала тръпка към него - нормално е да ти трепне под лъжичката. Не знам на кой какъв му е опитът с бракове/дълги връзки, но за мен това са естествени неща - понякога може да ти се обърне стомаха при среща с гимназиалната любов, или със секси нова колежка ... схващаш мисълта. Въпросът не е дали тези тръпки ги има или дали баба ти, съседката или Пенка от форума признават съществуването им. Въпросът е какво правиш с тях - ако твоята къщичка е подредена, такива срещи и разговори няма да ти образуват пукнатина на връзката, напротив.

Не приемай нещата драматично, нито пък давай целия контрол на бившата любов - ами ако установиш, че отвъд два лафа в чата той не е богът, който 18-годишното ти аз е възприемало? Камо ли пък някакви такива фантазни неща като разваляне на бракове и връзки. Тази мега тръпка и вълнение може да е проблемна ако я ползваш като компенсация за нещастни отношения с настоящия партньор - ти даваш много малко детайли там, но имането на връзка и брак не е лесна работа и рано или късно с всеки мъж от  сферата на фантазиите и големите тръпки се местите в сферата на доста по-земни и прагматични неща. Споко - пак е хубаво!

# 85
Истината е, че С или БЕЗ среща с бивши, щом се е стигнало до там.... Рано или късно ще се развият нещата в тази посока. Аз съм прясно прясно разведена.  Не съм изневерявала и не съм си писала или телефонирала с разни мъже, но пък съм от хората, които имат очи за един. И като се скофтиха нещата спрях да го виждам този човек както преди и  да го поставям на пиедестал. Ама пък докато всичко си беше наред съм срещала случайно бивши, по които на времето съм припадала и с кеф, като ме питат  си им разкавах - как съм, с кой съм и съм си бутала количката с гордост. Simple Smile За съжаление всичко приключи между мен и съпруга ми и ако трябва да съм честна, връщане при който и да било бивш е неразаумно. С деца, без деца, с брак или без брак - затворена страница не отварям. Винаги има изключения, които пък живеят дълго и щастливо, но по-голямата част претърпяват ефекта "от трън, та на глог"  Grinning Щом нещата не са ОК с твоя съпруг - говорете като нормални хора, ако има шанс за изглаждане - изгладете, опитайте, ако няма такъв шанс - цивилизовано и кой от къде е. Simple Smile

# 86
  • Бургас
Monkey789,сега можеш да ходиш на места,които бившият е намирал за скучни,можеш да четеш,дори да учиш нещо ново ако решиш...Пак си свободна да ходиш по срещи,възползвай се.
И аз съм от хората,които виждат само един човек,другите не ги забелязвам.Връщане при бивш,без значение дали е БД или не,пак разочарова.Не си струва.

# 87
Ах,авторке,защо толкова рано си се задомила?Имаш неизживяни чувства това не е добре...Ако мъжът до теб е добър и грижовен,не го изпускай.За др мъж мога на лично да те посъветвам..

# 88
Всички (или поне повечето ) имат тия мисли в един момент от семейния живот - ами ако с бившия бяхме заедно, ами ако с този беше по-различно от онзи, ами ако.....
Особено за хората с неизживяна или няколко връзки преди брака.

Пък тез дет нямаме дори подобни мисли, знаеш ли как добре си живеем?
Simple Smile

# 89
Я, че интересна посока е хванала темата! 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт