Магията на изтока - тема 62

• 22 212
  • 733
  •   1
Отговори
# 210
  • MJF
Eee, браво, браво. Рос, добре ми звучиш за Нагиса-сан 7 . За тоз гардароб май вече претръпнахме Smile , сега всичко що не е "откровен парцал" е добре в него Mr. Green Wink

E сега какво?! Закъсаха го любимите ми кор- knit . Току виж пауза им се отрази добре.

МоарейнД, не разбрах Blush. За това че са в цензурирани няма да ги дават и ти съотвество да ги гледаш или? Аз съм напълно лаик и невежа на твоя фронт де Blush

Гей - тема иначе назад във времето сме нищили на кор-фронта, на големия им екран. Нещо все ни липсва и мърморим ли мърморим от видяното. Китайците май само с един филм по темата помня че съм гледала. Но не бях и там доволна. Предвид че е назад във времето, белким поне  малко за влезли в крак с времето /темата вече.

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 19:57 от Шошулчо

# 211
Чакай, че се загледах в бтв синема, дават Умирай трудно 3, хаха. Отнесох се с чичо Брус и чичо Самюъл Дж.

Видях, че са качили и втори епизод на Contrail: Crime and Love.
Умирай трудно 3 за 4395830-път, Маркъс уж щях да гледам, а сега и японско.
Преводачката на английски е точна. Миналият петък качи първи, днес втори. Трябва да го започнеш и ти.

# 212
  • България
МоарейнД, не разбрах Blush. За това че са в цензурирани няма да ги дават и ти съотвество да ги гледаш или? Аз съм напълно лаик и невежа на твоя фронт де Blush
Първо мислех, че под "цензуриран роман" китайците имат предвид всичко по-хард в интимен аспект, но реално вече стигнах до извода, че имат предвид гей сюжетите.
А тези не са ми никак интересни.
 Предпочитам да гледам интимни сцени или дъъълги погледи между мъж и жена.
Вече първо поглеждам дали има картинка с мъж и жена в по-романтична поза и дали има главни герои от двата пола. Иначе прескачам.
За мое голямо съжаление някои от предпочитаните ми актьори имат планирани сериали, които ще пропусна
Например:
1. Li Hong Yi (първият в списъка) ми ще участва в Winner is King (2021).
2. Leo Luo (напред в списъка ми) ще участва в Immortality (2021)
3. Двама от списъка в A Tale of the Wanderers (2021).
4. Още двама в The Society of Four Leaves (2021)
5. Цели трима от списъка ми в General Order (2021) Cry
...
Да не ги изреждам.
Загубата ми е двойна - хем предпочитани актьори, хем фентъзи сериали. Cry.

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 08:27 от МоарейнД

# 213
  • MJF
Сетих се че тези дни мярнах инфо,  че пак зала в която може да тренират корейските фигуристи е взета за временна болница/стационар. Не е лесно с тоз коронования ooooh!

Да бе и за видях че са качили втори епизод. Колко му е и него да подхвана. Губи ми се бройката на започнатите.  Психиатъра обаче изпревари всички. Очаквано напълно Mr. Green

МоарейнД, сега ясно. То както писах и преди,  гей-темата я дават доста странно като се заемат с нея. Тъй че не си според мен на загуба като ги пропускаш или пък че не я снимат.
Ей така е то, когато любимците не знаят в какво да се "пъхнат" и току нацелят "не гледам". Еле пък някои и хронично го правят. Иди ги гледай така ooooh!
Smile

# 214
  • България
Ей така е то, когато любимците не знаят в какво да се "пъхнат" и току нацелят "не гледам". Еле пък някои и хронично го правят. Иди ги гледай така ooooh!
Smile
Именно!
Иначе хич не се впечатлявам, че снимали гей, ХХ - така ли се пишеха оня тип, спортни или пък училищни драми. Само любимците ми да не са там.
Как пък Allen Deng след страхотния Фенкис в Ashes of Love се заби в някакви детски филмчета.
Затова мина на второ място в моя списък.
Li Hong Yi и той може да изхвърчи от първото място с още по-ужасния си избор на роли след незабравимия за мен образ в Love Better Than Immortality (2019). Heart
Сериалът беше постен, но момчето го изнесе на гърба си.
Мъже. Joy Как да разчитаме на тях. Joy
Добре че поне любимата ми актриса си знае жанра. Yukee Chen

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 21:28 от МоарейнД

# 215
Добро е. Носи настроение.

# 216
  • Разпиляна във въображението
Остава ми финалът на "Дяволска наслада". Значи, ако не ми хареса... Имам лошо предчувствие, но дано не се оправдае. Поплаквах си. Лелята е такова зло.

# 217
  • MJF
Miriel, това е корейския сериал нали? Така, така , тренирай на кор-фронта с нарицателното "кор-финал". От един момент нататък се претръпва и не "оставаш с пръст в уста" / newsm78 финално.
Така са те нашите любими кор-сценаристи / knit
WinkSmile

Покрай тоз казус с короната дали може на кор-фронта нейсе да преминат вече на предварително заснети заглавия а не ..... според как е станал днес от сън творческия екип?!

# 218
  • България
Miriel, това е корейския сериал нали? Така, така , тренирай на кор-фронта с нарицателното "кор-финал". От един момент нататък се претръпва и не "оставаш с пръст в уста" / newsm78 финално.
В смисъл, финалът е гаден ли?
Не знам за корейците, китайците май следват златното правило във фентъзито, което прочетох някъде, но не мога да цитирам точно.
 Ако си мислиш, че няма как да стане по-гадно, лъгал си се. Може.

# 219
  • MJF
Полушегувам се. Но като натрупали бая сериали на корейския фронт за толкоз години, тук имаме направо нарицателно "кор-сериален финал". Да речем историята започва добре, но когато трябва да се стигне до някаква кулминация и най-вече след това/нея кор-сценариста издъхва/изчезва и пр.,  както се шегуваме тук Mr. Green. От тук и нарицателното "кор-финал". Но затова впечатление трябва да се натрупат изгледани заглавия на кор-фронта. Разбира се има малко изключения и може баш такива да нацели човек за начало. Smile.
Не съм гледала Devilish Charm но от редовната компания тук имаше зрители когато го излъчваха. Щом е 2018 някъде тук е коментиран https://www.bg-mamma.com/?topic=1060932.msg37454713#msg37454713
Който помни от гледалите го може да се включи пак покрай твоето гледане.

# 220
А Sunglasses Ямапи и Каме  май спасиха кариерите.Като се замисля първия от едно известно време  няма никаква,вероятно,защото е зает с други проекти Scream, а Каме последно го гледах в A Beautiful Star.Филмът е от 2017,но аз наскоро го видях.
Аз искам да гледам Kento Yamazaki. Филмът му -The Door into Summer изглежда много като за мен.Искам.

Showa Genroku Rakugo Shinju
Вероятно сте го коментирали.
Разкош Heart

Шош, Hug не бъди наивна.Дори при предварително заснети драми го обръщат на корейщина.Примерно онзи с Катерицата и бившата му кака.
Знам си ако издържа до 6 епизод може и да го изгледам сериала.

# 221
  • Разпиляна във въображението
Аз съм в началото на натрупване и все още свиквам.

# 222
  • MJF
Мда,  заветните първи  6 серии на кор-фронта. Те са като предел.  Miriel, това също е от характерните неща на кор-сериалите. Като понатрупаш заглавия ще видиш Smile

Tuon, Showa Genroku Rakugo Shinju има коментиращи зрители в Спирита. Аз го разгледах това заглавие като го видях на ресурса ми но.... засега само забелязвам отзивите. Не е точно от моето "гледам", като описание поне, но има шанс Thinking. Затова ми е в рубриката "под наблюдение" Mr. Green

# 223
Шо, догледах Anone. Готова съм за Love Is Pink, когато кажеш.

По повод финалите, не ставаше дума за корейски сериал, а за китайски филм, но Дането (къде изчезна тя, защо не пише тук вече Thinking) го беше описала много точно. Типично азиатски финал е когато накрая всички са щастливо умрели.

# 224
Типично азиатски финал е когато накрая всички са щастливо умрели.
Toва е типично корейски финал.Те не си обичат героите.Имам предположение,че сценаристите на Game of Thrones  са дали на кореец да им опропасти...ъъъъ завърши финала.Innocent
Китайците може да ги разделят в различни вселени,но много рядко си убиват героите.Главните,при масовката е различно.
Честно казано не си спомням да съм гледала японско с умрели щастливо.Сигурно има.За сериал пиша,не за филм.
Защото още страдам по Yuuki

Дано Дането е добре Hug

Общи условия

Активация на акаунт