Магията на изтока - тема 62

• 22 258
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
Рос,честит рожден ден Balloon Hug  Balloon

От времето когато бяха просто Катеричката и Бясното

Nichkhun съм го гледала в сериал.Все пак исках да го чуя как пее на тай,ама ...не,но докато търсих ме осени,че съм го гледала. В My Bubble Tea беше шефа на главната.Дори в Arthdal Chronicles е играл,но там не го помня.
Има роли  при китайците и японците.

# 466
Честит празник на рождениците и на софиянци! Чета ви редовно, но за гледане напоследък не сварвам!

# 467
  • София
И от мен честит рожден ден на rossonera. Birthday Cake Tada Бъди здрава и много, много късмет в живота, нека вярата, надеждата и любовта те съпътстват!!!
Поздрав с една хубава песен на BTS!

# 468
Гледах го. Почти свършва, а не доскучава, това ми харесва. Няма излишно разтягане. Само сцената с тримата към края не ми допадна особено, малко мелодраматична за моя вкус беше (визирам основно двете жени). Но пък как завърши епизодът... Логично, бих казала. Когато след пети епизод споменах, че имам предположение как ще се развие и завърши, не очаквах точно това, което става сега. Пак имам предположение и всъщност се надявам пак да не позная и финалът да ме изненада. Тогава със сигурност бих определила сериалът като много добър.

# 469
Стана ясно,кои ще са артистите за тай версията на BBF  - F4 Thailand
В ролята на Макино е напълно непозната актриса. Също нови артисти ще са в образите на Акира и Нишикадо.
Домьоджи ще е Bright (или както аз му казвам Мигльо)
Ханазава  ще е Win ( каква изнанада,а Гост Scream Joy)

Снимки
Скрит текст:
Bright

Win

Nani Hirunkit (Акира)

Dew Jirawat (Нишикадо)

Макино

Когато обявиха,че ще го правят GMMTV си представих едни артисти,после обявиха,че ще бъдат изцяло нови лица,но пък тези двамката BrightWin са толкова популярни в момента,че е толкова логично да са те. Мигльо ще се справи,но Win Scream  Това ще е му е едва втора роля. Ама има от кой да се учи  - Вик,Шун,дори и от Ким Хьон Джунг.

# 470
  • DE
Хубави са младежите. Всички в ролята на Домьоджи и Ханазава Руй са обречени на успех Heart

# 471
  • BG
Хубави са младежите. Всички в ролята на Домьоджи и Ханазава Руй са обречени на успех Heart
Според мен този каст е грешка.
Иначе, да, хубави са.

# 472
Дане,тези двамката са буквално във вихъра на славата. Oбаче бих им обърнала ролите.

Ето ги в реклама на козметика + сладура от  Boy For Ren - Lee Thanat и Joss Way,koйто денсеше като Рейн в 3 Will Be Free

# 473
  • MJF
Качили са и последния епизод на Contrail готов за гледане.

На целия фон вчерашни почерпки ми се полагаше и Уагиши 6 Историите за сладките отдавна минаха на много заден план но поне наблегнаха на екшъна.
Скрит текст:
Подозирах че дядото се сърди най-вече не себе си. Такъв сприхав от епизод 1. Натресъл на сина си жена която не обича но "от сой" а той си обичал човека "простосмъртна". Хаха, сам трън в гащите си сложил Mr. Green . Лицемерие на квадрат в таз къща. Всеки знае и помни повече от колкото иска- дядото, матроната, Цубаки и ...перосанала сигурно.
Нао в цялата таз заплетене ситуация направо се измъкна сравнително безобидно. Само за "кутията на Пандора" се тормозя дали си я взе и къде я е прибрала с тоз  нейния един вързоп багаж ooooh! 

Нашата неуморна китайска приятелка актуална с гроздето, дините .......

Направо върви по нашия календар Wink Smile

Okane no Kireme ga Koi no Hajimari
1 - голям майтап на края на серията. Куки градеше ли градеше образа си от началото на епизода и на края  hahaha

# 474
Качили са и последния епизод на Contrail готов за гледане.
Е, това е хубава новина!

# 475
Купих си килограм oт любимите  фурми и се сбогувах с продавачката.Сеонара Mask

Китайците в момента излъчват сериал по последния (излезнал) филм на Текеши - This Is Not What I Expected.
Само 24 епизода по около 40 мин - Dating in the Kitchen .
И двете продукции са по романа "I Have Finally Waited For You" на Lan Bai Se (ако някой иска да го прочете).
Главната се опитах да я гледам в Имераторския сериал на Сяо Джан и Fingal Fu,който играеше в My Amazing Boyfriend (и в двете части).

Филмът беше сладък.

# 476
  • DE
Аз харесвъм Лу  Си. Гледала съм я в няколко сериала. Естествена и сладка ми е. Даже май са и оправили зъбките които имаха нужда от малка корекция и вече не фъфли толкова. Много е популярна напоследък.
Бих го гледала като го преведат, впечатляващ бе начина по който представяха храната. Винаги е приятно да видиш лека, забавна история Heart

# 477
  • България
А на мен ми е по-противна и от Дилраба.
Ако с Раба свикнах почти, а и я бях гледала само в един сериал, когато изпитах силна антипатия, то тази Лу Си ми е все така неприятна.
Прави едни и същи мимики и излъчва някакво презрение към околните, нещо което винаги ми е било неприятно в даден човек.
Най-лошото е че се снима във фентъзита и все в главната роля.
Иначе хич нямаше и да я знам. Joy

# 478
Contrail - финал. Общо взето завърши както очаквах. Но не според предположението, което имах вчера след седми епизод, а според онова след пети. Така че пак останах леко изненадана, което е добре. Друго си е да не е предвидимо, а да те държи в напрежение. Доволна, както се казва, нали така?
Скрит текст:
Само историята на Кейко за мен остана някак недовършена. Е, не точно, но ми се искаше да я покажат поне още веднъж в края и наистина да видим как е продължила с живота си.

Китайците в момента излъчват сериал по последния (излезнал) филм на Текеши - This Is Not What I Expected.

Филмът беше сладък.
О, да, даже наскоро пак си го гледах.

# 479
  • MJF
Contrail: Crime and Love
И за съм готова с това заглавие. Нямам грам забележка. Доволна съм напълно. Точно така разказани сюжети обичам-последователно.
Кейко пече някъде нещо Бел , я каква чаровна усмивка изкара на финалния си кадър SmileWink . А преди това достатъчно ми досади , направо като тийн, първо говорим / дейсваме пък после мислим. А и пак нужда от психологическа помощ. Аз пък не разбрах какъв бе проблема с мъжа на реалната Keiko WinkSmile. Даже я заподозрях , че е имала чуства към починалия съпруг на Aya Blush ooooh! . Eми прегрявах на моменти с "махалата", идеше ми направо да редактирам. Но не става , не и в такъв плавен разказ Smile .
В последния епизод ми хареса , че със сценариста съвпаднахме по приоритети и верни акценти. Томоки беше ключовия момент за най-важните решения. И с пълно право и трезвост на ситуацията.

Общи условия

Активация на акаунт