Септемврийките щасливи посрещат бебчета красиви!

• 15 117
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте и от мен!При мен няма нищо ново,всеки ден излизам и гледам да не си седя вкъщи,за да се разсейвам!
Зия,сигурна съм че всичко ще е наред с твоята сладка бебка,ние ще сме с теб и аз наистина вярвам,че ще се справите с трудностите! Hug
Валентин,не мога да повярвам,че пак ти се размина срещата с твоето бебче,всеки ден се събуждам и първо проверявам ,дали не си родила,сутринта преди да излезна в 8.00 часа Crazy,вече нямам търпение,а за теб направо не знам!Стискам палци и се моля,всичко да е наред,наистина си имаш бебче с характер! Peace
Честито бебче и на мама Алина,много радости щастие да и носи,да бъде жива и здрава!  bouquet
За сега е това от мен,утре се надявам да има нови бебоци на хоризонта! Hug

# 181
Видях клипчето и много ми хареса, малкото сладко бебче newsm30. Който не го е видял да го отвори ще ви хареса. Ох, аз нещо здавам багажа- приспа ми се... ЛЕКА ВЕЧЕР НА ВСИЧКИ И УТРЕ САМО ХУБАВКИ НОВИНКИ ДА ИМА.  smile3524 newsm46

# 182
Здравейте момичета

Честити бебоци на мама Алина и Деси1 Да са ви живи и здрави и растат умни и красиви  Hug

Валентин стискаме палци за утре С теб сме
Банди моля се и при вас всичко да мине просто перфектно
Денис звучиш ми супер позитивно и ме зареждаш с положителни емоции Дано майчиството носи подобна радост на всяка една жена Hug

Аз днес останах неприятно изненадана като преместихме гардероба се оказа че при предишния ремонт не са залепени тапети там и сега ще лепим по спешност
Исках да си избера някакво десенче по интернет от Домко или Декор Център но нещо май нямат он лайн каталози и ще трябва да се поразходим Вие знаете ли къде има свежи детски тапети  newsm78

Ох още не съм си стегнала чантата за родилното но съм си купила почти всичко де Дано бебо не ме изненада
Ние днес с Дарчето щурмувахме зоологическата градина и после още 2 часа по градинките и тя заспа пред телевизора изтощена а мен ме чака двоен четирикрилен гардероб за подреждане newsm45 Дано събера сили че няма къде да спим
Всичко е върху нашата спалня #Crazy
КОга ли ще видя апартамента си подреден и изчистен не знам
Мила ми се губи  newsm78 дали не се е ориентирала към раждане
Поздрави и лека вечер

# 183
Честито на мама Алина и мама Деси1!!!Да сте живи и здрави всички и много много радости да ви сполетяват за напред!!!Валентин наистина ми е много тъжно за теб и твоте перипети. Ти си наистина много силна след толкова много фалшиви тревоги да си все така позитивно настроена.Успех утре ще стискам палци
 newsm10
Зия Миличка съжалявам за този проблем на твоето бебче, но съм сигурна че всичко ще се оправи. Ще се моля за вас.  Praynig Praynig Praynig

Аз ви оставям, че нещо контракциите ме мъчат и ще си лягам. Лека нощ на всички и дано да си поспинкате тази нощ. smile3524  sleepuu
и без лоши сънища  Sleeping

# 184
  • sofia
Валентин, съчувствам ти знам абсолютно точно как се чувстваш, и аз го изживях с Ели, вече имах чувството че ще си остане завинаги в мен, сега е като куриоз, но тогава   Sick Дръж се с теб сме. Както ме успокояваше мъжа ми тя бебката сега се гримира и разкрасява, за да се появи с целия си блясък   bouquet
Честито момченце на Деси1!Да е жив и здрав и много късмет  newsm51
Банди, с теб сме и чакаме хубави новинки.
Много се вълнувам и копнея за времето, когато всички ще споделим, като Денис за първите си разходки с бебчовците, и въобще за всички първи неща свързани с нашите мили съкровища, представете си тогава какви емоции ще ни завладеят тук.   bouquet
Лека нощ на всички и утре още един успешен и бебеносен ден!На мен освен Мила сякаш ми се губи и Ави.

# 185
Ех, момичета, толкова е хубаво, че сезонът на септемврийските бебоци е започнал и сега узряват най-прекрасните плодове на живота!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, ВЕЧЕ РОДИЛИ МАМИ!!! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ СЛЪНЧИЦАТА И САМО РАДОСТ ДА ВИ НОСЯТ!!!
Аз още съм с бебе в корема, въпреки, че на няколко пъти аха да изскочи Wink Контракциите са ми много, като от седмица насам имам всяка нощ поне в продължение на два часа много силни и болезнени, редовни контракции, които много ме стряскаха в началото, но вече и на тях не обръщам кой знае какво внимание Embarassed (Тая бременност, то не бяха контракции, то не беше чудо ooooh!) В петък бях на преглед - скъсена и омекнала шийка и ок.2 см разкритие , т.е. нищо ново - така съм от 7-ми месец. От толкова тревоги да не подрани, ще взема накрая да го пренося Joy

Ще се опитвам да се обаждам по-честичко тук, че то време не остана да сме бремелинки  Laughing , но ми е доста натоварено, понеже се гледаме сами със щерката, освен това се опитвам и работа да отмятам, та време много не остава Embarassed

Надявам се, всеки път като надникна, да виждам само хубави новини!!!

(Зия, пожелавам ти всичко да мине добре с твоята принцеска и след някой и друг месец, да остане само спомена за преживените тревоги Praynig )

# 186
  • София, "Младост 3"
YANY в Домко имат нова колекция тапети - по 13лв ролката, но са супер - аз имам с едни мечета - снимах каталога и ако успея ще ти пусна снимкки
Има ги в розово, бисквитено кафеникаво и по-жълто
И куп др - много са сладки
О т Бриколаж, Практикер - там само ми харесаха тапетите /детските/
Има чисти тапети, на фигурки + фриз към тапета + пердета
БЕ супер - само пари да има човек

ето снимката
http://www.bgphoto.net/photos/2831/o632928648263437500.JPG
http://www.bgphoto.net/photos/2831/o632928652074375000.JPG

Последна редакция: нд, 03 сеп 2006, 07:26 от catnadeen

# 187
Добро утро!   bouquet
Днес отново в 6.00 бях  Shocked Сякаш организмът ми се подготвя за предстоящия нов режим с бебчо  Heart Eyes Засега няма какво да се похваля. Контракциите ми не са с нищо по-специални, за да им обръщам внимание и са на рядко  Tired Отвреме навреме в главата ми нахлуват разни сценарии /за които вече говорихме/ - свързани с раждането, с последователността на самото събитие, както и с предстоящите промени в живота ни с моя любим - ту тъжно ми става, ту неописуемо трепетно и празнично. С две думи - случките при мен са повече на емоционално, отколкото на физическо ниво.
валентин, от тъмни зори съм те замислила!!! И в този момент съм пак с теб! Банди, очаквам и от теб включване  Hug
Ася, Денис, и аз мечтая за деня, в който ще си споделяме вълненията около първите разходки, а още по-приятно ще е да ги правим заедно /Денис - пресечна точка Южния парк  Wink/
Кика, както си пожелахме - така стана. С многото контракции си ги носим до края човечетата!
Слънчев и бебеносен септемврийски ден ви пожелаваме!!!  Mr. Green

# 188
Добро утро и от мен-нас  Grinning
Вчера като прочетох за Валентин направо щях падна  #Crazy но явно природата не търпи да и се месим  Laughing стискам палци днес всичко да мине бързо и безболезнено за нея и всички раждащи  Praynig
dennis все се каня да те питам доколкото разбрах сте къпали бебо още преди да му падне пъпчето само с вода ли или и с душ-гел а ползвала ли си от тези лепенки за пъпче те повреме на къпането ли се ползват или след това а какъв спирт и пудра се ползва и последно спирта направо на кожата ли капваш или на памуче
лек ден на всички мами и бременни и с бебчовци   bouquet

# 189
Честити рожбички на мамите Деси, Алина и Лилиша! Да растат живи и здрави, весели и щастливи! На мамите желая бързо възстановяване!   newsm51 smile3504 smile3504

Зия, и ние сме с теб. Сигурна съм, че всичко ще се оправи и скоро ще се гушкате с малката принцеса у дома след успешната операция! Кураж! Hug

Стес, добре завърнала се в нашите редици!   bouquet

Валентин, наистина рожбата ти си знае работата! Важното е, че най-сетне те е обзело спокойствие. Както казвам на всички около мен - това не е концерт по желание. При нас има разни "поръчки" на коя дата да се роди бебето, а аз им казвам, че ще го оставя да вземе първото важно решение в живота си и да избере само на коя дата да се роди!  Grinning

Ася, благодаря за вниманието! Да чукам на дърво, не се оплаквам. Бебко си танцува из корема ми, не ми тежи. Мислех си, че вчера ще приключа с всички покупки за него, но уви, кошарата на Чиполино, която отдавна си харесах, не може да бъде открита защото складът бил отпуска до 11 септември, пък после не се знае дали ще има наличност и не знам си още какво. Но аз като съм си избрала конкретна... Вчера си купих помпата на Авент за 62 лева и сега ще я стерилизирам и пъхна в чантата за болницата.

Много целувки на всички ви и на родените и неродени още бебоци. Весел и усмихнат неделен ден!  Heart Eyes

# 190
Добро утро,

Момичета, тази нощ установих че няма отърване от киселините, нищо не помага ни талцид, ни сода нито солети стигнах до извода че просто няма да ям нищо пък да видим кой ще надделее.Лошото е че в началото на бременността така реших да подходя и с повръщането и накрая се озовах за 10 дни в болница, а от два дни от киселините започнах отново да повръщам.Като четя с какви  проблеми се справяте а аз не мога да се оправя с едно ядене.На всичкото отгоре апетит си имам и постоянно се оглеждам за нещо от, което да ни ми става зле.
Искам да попитам мамите, които имат вече дечица мислели ли сте за по специален подход в началото към каките и батковците, нашият батко е на 5 г. и в момента изпитва страхотна радост защото си мисли, че веднага ще си играе с бебето дори се чуди защо купуваме толкова малки дрешки.Струва ми че доста ще се разочарова.На всичкото отгоре е питал и двете баби, като се роди бебето те ще искат ли да гледат и него.
Пожелавам Ви успешен и спокоен ден.

# 191
добро  утро  момичета  Hug
Стискам  палци много  на Валентин   и Банди днеска  Peace  Simple Smile 3 септември е чудесна  дата , момичета , хайде  Wink

Денис и другите  мамчета с бебета ,  хубаво се  възползвайте  от  последните  топлички дни на  лятото за разходки  Sunglasses  Да  се  надяваме  до  октомври да има слънчеви дни, да съберат енергия бебоците за студената дълга зима    Grinning

Мен тая сутрин  пак ме е  хванало здравото треперене, едвам  пиша даже , сега  любимия  ми прави закуска  Grinning  Heart Eyes Обикновено ми минава като хапна ... От друга страна  пък изобщо вече  нямам  контракции, даже вчера ходихме  до Симеоново с  колата и по пътя  доста  друсаше  и пак  нищо  Crazy
Направо съм цимент  Mr. Green

А сега  видях  , че  имаме  ново мамче  Grinning
Деси1 , честито !    bouquet Да ти е здраво и весело малкото момченце! Да носи  много  щастие  и радост  в  къщи   Hug

# 192
Валентин,виждам,че си тук още и искам само да ти пожелая успех и всичко да мине леко и бързо.  Praynig
Банди очакваме вести и от теб. Hug

# 193
Добро утро, момичета!
Честито на Деси1,да са живи и здрави и много щастливи цялото семейство!
Надявах се тази нощ да ме хванат болките,както беше прогнозирала лекарката(че като се прибера може да отреагирам на системата),но няма и помен от тях Close!Тази вечер отивам към 19.30 часа в родилното и предполагам,че ще ме включат отново на система-ох вече не знам ooooh!.Най-много се притеснявам за Нели,как ще се гледат вкъщи,докато ме няма,дали няма да се разболее в това променливо време, днес се събуди с една странна  кашлица и вече ще се побъркам ако се разболее Tired.
Ще гледам да ви държа в течение със събитията чрез Денис.
Банди стискам ти палци всичко да мине наред Peace и дано скоро да се появи и твоя бебок на бял свят! Praynig Peace
Ирини дано и ти скоро да се срещнеш с бебчо,ще стискам палци всичко да мине по вода!Имаш една голяма Hugот мен!
Успех на всички момичета,които скоро им предстои да се срещнат със своите бебчета!  bouquet

# 194
  • София, "Младост 3"
добро утро

Валентин, напълно ти разбирам страховете - при мен е дори ужасно с малкия - много е малък, не ходи на ясла, а родителите ми работят... бе ад е -  той е свикнал с мен...
Както и да е - успех, дано пък днес е деня

Аз се събудих с болки и контракции - и за пореден път като се стегнах - нищо. Май не съм ви казвала на вас, но последния път бях 4-5ч на 5мин с болезнени контракции и като отидох до МД и ме приеха /но без разкритие??????/ - нищо. Всичко отшумя...

Общи условия

Активация на акаунт