Септемврийките щасливи посрещат бебчета красиви!

• 15 113
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро и от мен.
Да ви се похваля, първата ми работа тази сутрин беше да проверя за някое ново попълнение и както си четях нашия форум, мъжът ми нахълта в спалнята  с кофа и блу-маджик моп и започна да чисти. Много ми помага и много искам да го похваля пред вас, защото вие можете да оцените тази помощ най-добре.  newsm03 clean Hands Clap

Валентин като видях, че още си тука и ми стана мъчно. Мислех си че вече си от щастливките, които се радват на прегръдката на своите бебчета, но няма страшно, ще се роди няма да стои там завинаги я!?! Само да не бяха тези фалшиви тревоги, които те тормозят.Не се притеснявай за Нели, сигурна съм че ще се грижат добре за нея.

Ирини и аз съм като теб от 5 до 8 само се въртя в леглото, за да не ставам като пенсионерките по тъмно  Simple Smile

# 196
Добро утро,хайде и аз да се разпиша днес,че след малко ще излизам и мисля да се прибера чак вечерта!Приготвила съм всичко за бебчо и едвам ме свърта вече вкъщи,всичко е наредено,измито,оправено,а на мен и мама ми помага Wink,всички сме в трепетно очакване!През нощта почти не мога да спя Crazy и се събуждам по 4-5 пъти и проверявам  дали не е станало нещо и аз да не съм разбрала,което е глупаво,но...човек какво ли не си мисли??? Crazy
Тази нощ имах болезнени контракции,направо ми се схванаха краката Shocked,през един час,но после-нищо!Имам чувството,че моето бебче ще си изчака термина! Wink
Валентин,надявам се днес да имаш вече радост,ти наистина си заслужи най-хубавото и здраво бебе,след толкова чакане?? Hug
И внимавайте,по-късно ще мина да проверя отчета,увеличавайте септемврийския отбор!  bouquet Hug

# 197
Добро утро и от мен!
Току що се излюпих и тъкмо пия кафенце.
И аз имам същия проблем с безсънието.В краткото време през което успявам да дремна сънувам ,а през останалото време съм или в 00 или въртяща се в леглото.А и тези болки в костите...(тазобедрените стави),вече е чудя дали е нормално толкова много да ме боли там..

# 198
Здравейте на всички! Честито на всички майки щастливи и на тези,на които им предстои!!! С малко закъснение да ви кажа,че и аз вече съм майка на бебето Самоел.Роди се на 29.08.
И така,щастието е огромно! ПОздрави и успех на всички!

# 199
Честито на новите мами Деси, Алина и Лилиша и Илео! Да са им живи и здрави дечицата, а на тях бързо въстановяване! smile3525 newsm51 newsm44
Валентин, какво прави тази твоята мома?Аз също си мислех, че вече си сред щастливите мами с бебчета на ръце! И си виках- то нашето бебче чака Валентин и тогава ще излезе Grinning и май съм познала: утре ми е терминът, а нямаме никакви признаци за излизане... На теб и на Банди пожелавам бързо и безпроблемно раждане! newsm10
Зия, не се притеснявай всичко ще мине добре, те лекарите си знаят работата!
В петък като ходих на запис на тоновете ми казаха, че всичко е ок, но споменаха, че много съм наедряла и както не излиза бебето може да се роди и към 4 кг. Shocked Сега малко се притеснявам как ще излезе това голямото бебе, но важното е да е живо и здраво, пък ще му мисля после като тръгне да излиза.А и то само по големината на корема едва ли може да се "претегли" точно бебето... newsm78
Успех на всички, на които им предстои първата среща с бебоците! Hug

# 200
  • Sofia
Илео честито ти бебче Самоел - радост, щастие и късмет и на двама ви желая!

Аз сега се излюпих, направо не мога да повярвам, че успях да спя спокойно тази нощ. Нито болки, нито контракции...И понеже сме без баткото мислим с мъжа да пощъкаме на разходка...Нещо ме избива на харчене на пари предимно за нещо около бебето и мен Mr. Green

Приятна слънчева неделя ви желая момичета  Heart Eyes

# 201
  • В света на мечтите
Честити бебчета на мамите Деси, Алина, Лилиша и Илео!
Да са ви живи и здрави бебоцити и много да ви радват!

Валентин ама кво става с теб? Направо не мога да си го обясна това - да не реагираш на система. Щом от сега си показва характера малката представи си какво те чака по нататък - намахана мадама ще е  Grinning Дано днес вече да реши да излезе че да се нагушкате едно хубаво и да се успокоиш вече.
Банди май не се е включвала днес - дано и от нея да има новини.
Как ли да разберем какво става с Пресила? Някой няма ли нейно телефонче да й прати един СМС? Може вече да е родила по спешност и всичко да е наред - за което искренно се надявам.

Денис снощи видях снимките на Арен от първата му разходка - прелестен е. Толкова ме е впечатлил, че тази нощ ви сънувах двамата - бяхте в болницата в която раждах аз - аз си чаках да рода, а вас ви изписваха, но за малко подържах на сън Арен. Да го нацелуваш малкия сладур от мен.

# 202
ИЛЕО, честито! Да сте много здрави и щастливи, и разбира се - късметлии!!! Чудесно име сте избрали за малкия мъж!  Hug
  bouquet   bouquet   bouquet

# 203
Честито на Илео!!! Да ти е жив и здрав и много да те слушка!!!
Аз сега станах, направо не мога да повярвам. Вначалото на бременността ми се загуби съня и ставах най-късно 8-9ч, а последните седмици едвам отлепвам в 10-11ч и следобед пак спя  Grinning Явно наистина при всеки човек си е различно. Мен също много ме боли от дясно тазобедрената става  ooooh! Като бебе съм имала луксация и сега явно от разтягането ли и аз незнам, ама явно е по-чувствително мястото и много ме боли. Като походя малко  се започва едно куцукане. Контракции имам , но безболезнени. Обикновенно, ако ходим някъде с колата ми се появяват, иначе само вечер преди да си легнем ги усещам, после може пак да имам, ама нали спя като пън   Mr. Green
Стискам палци на Валентин  Peace

# 204
Честито на новите мами Деси и Илео!

Ние сме си още 2 в 1 , бебока не смята да излиза скоро Crazy

# 205
Здравейти мили мамчета!!!
Честито на всички, които са се сдобили с прекрасните бебоци през последната седмица!

Аз за съжаление още влизам в ритъм и почти не ми остава време да седна да ви почета, а и да напиша някой друг ред   Embarassed скоро надявам се ще се реванширам  Grinning и ще разкажа подробно и за моето раждане  Grinning

Ето малко снимки на нашата принцеса! Не ги качих в албума, че при мен става много бавно качването и нямам търпение да го изчакам!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=59044
Паролата е 1234

Преградки за всички и стискам палци за леко и безпроблемно раждане на следващите  Hug

# 206
  • София, Дружба 2
Честито на мамите Алина, на Десси1 и Илео!  bouquetДа са ви живи и здрави бебоците и много да ви радват!

Валентин и Банди стискам ви палци! Дано всичко да мине леко и безпроблемно!

# 207
bebe_dundi, много е красиво бебечето ти и как прилича на татко си, русичка . Да ти е жива и здрава малката принцеса...  Hug
Момичета, и аз имам проблеми със съня, нощно време ставам по 5 пъти до тоалетна, а като стана в 5 и след това няма заспиване вече... През деня обаче си дремвам и така събирам сили.
А болките в срамната кост са толкова силни... но ще изтърпим още малко, надявам се
Вчера с мъжа ми ходихме на авио изложение и извървях над 5 км, а хората ме гледаха доста странно в това положение с големия търбух  Laughing Сигурно от тази разходка имам още някои см разкритие, но за сега всичко е наред...  Нямам чести болезнени контракции..
На Валентин, Банди и другите момичета, на които им предстой раждане скоро, им пожелавам безпроблемна и по-малко болевнена среща с бебковците ...  Heart Eyes

# 208
Здравейте момичета!
Честити бебчета на родилите майчета  bouquet.Само хубави емоции от сега нататък!!
Зиа,всичко ще е наред,с теб сме всички Hug HugДобре че я има феталната морфология..!!
Аз днес сутринта ходих да давам кръв и урина-по моя инциатива-викам за последно,както и да дам контролен анален секрет,за да видя дали съм избила гадинките в червата.Този път обаче секрета си го взех сама-на никой не давам повече ooooh! Mr. Green
Хемоглобина ми е паднал на 115 от 126,но аз не ядях мн месо напоследък,сега ще пия Малтофер до раждането и след това.В урината всичко е ок,само има единични еритроцити,но мисля че са нормална находка,още повече щом няма нищо друго...

Валентин,стискам палци днес да се сдобиеш с бебчо на ръце най-накрая newsm10 newsm10

# 209
Малее колко нови попълнения имаме Laughing Laughing Laughing честито на новите мами, да са ви живи и здрави бебчетата  bouquet

рip, подготвям го постепенно. Макар да е на 3 г. му е ясно за какво иде реч. Знае, че бебетата са мънички, двамата с него избирахме дрешки, карам го той да посочва коя от двете да бъде, така се чувства съпричастен. От друга страна се старая да не се говори постоянно за бебето, а да има достатъчно внимание и за него. Не искам да се почувства пренебрегнат за нищо на света. Въпреки, че като отида в болницата и ме няма известно време съм сигурна, че ще му липсвам. Карам го да говори на бебето през корема ми, след това той да си постави ухото и да чуе какво ще му каже бебето, което казвам аз с тъничък гласес...изобщо ей такива работи, дето ги чета насам-натам из книгите ми Joy

Ох, да ви кажа, вече искам да раждам, направо ми писна, тежи ми ужасно, не мога да се наведа, не мога да си намеря място за спане нормално!!! Искам да легна по КОРЕМ!!!

Общи условия

Активация на акаунт