Септемврийките щасливи посрещат бебчета красиви!

• 15 098
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
Честито на мама Спарки, да е жива и здрава госпожицата Grinning! Бързо възстановяване Спарки  Peace

Ирини, свалих го и в пералнята на 30 или 40 *С не помня. Понеже беше топло не съм го пускала в сушилня, но мисля, че няма да е проблем, защото е 100% памук
.

# 76
Честито ни първо септемврийче!!!
Да носи много радост на мама Спарки!

# 77
Добро утро, момичета!

Честита да е кукличката Мая на мама и тати! Какво хубаво начало на септемврийския ни ден!
Да расте жива и здрава и да носи много щастие на всички! На мама Спарки бързо възстановяване!

newsm51 smile3504
Ирини, Валентин, ние сме с вас! Срещата ви с бебчовците съвсем наближи!

Ние с Бебко днес си отспахме - 9 часа непробуден сън. Преди минути се излюпих свежа и росна и да започна деня с такава новина. Какво хубаво начало на така дългоочаквания септември!

# 78
  • sofia
Честито Спарки! Да ти е жива и здрава Мая!Желая и да е  красива, умна и добра, голяма късметлийка и много жизнерадостна!
На теб Спарки много бързо възстановяване!
Момичета дочакахме нашия месец пожелавам ви след този чудесен старт дъжд от бебчета и много много щастие за всички нас!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 79
Спарки,честита принцеса,да е жива и здрава и много да слуша мама и татко,да ви донесе много щастие и радост!
При мен засега няма нищо ново-преди малко бях на тонове,всичко е наред Praynigбебчо е добре,надявам се да нямам повече проблеми!
Този месец наистина започна много хубаво,все пак това е нашият месец Grinning,радвам се че всички стигнахме благололучно до началото му,дано до края тук бъде пълно с щастливи мами и прекрасни бебоци! Hug

# 80
Честито Спарки! Да ти е жива и здрава Мая!  bouquet
Очакваме ви с нетърпение при нас!

Ирини е това е новина,значи остава малко до срещата с мечо.Ура!5 дни си е нищо работа! Simple Smile
Валентинще бъде всичко чудесно ,ще видиш.Аз не мисля ,че се глезиш,а че се изтощи доста от чакане,контракции ,неспане и самата тежест на тумбачето.С теб съм ,само си дай малко почивка на мислите поне днес.Утре най-вероятно ще гушнеш бебка  Peace
Шоколадче Благодаря ти мила  Hug много слуша Арен,хапва,спи,непрестанно е усмихнат на сън.Единственият повод по който плаче е ако е на акан тогава вдига врява.Вечер яде последно в 1ч.и заспива,към 3 или 4 пие малко вода и се събужда в 7ч за закуска.Така,че съм отпочинала,наспала се и с усмивка  Hug
На всички много хубав ден!

# 81
  • София, "Младост 3"
Валентин, определено не звучиш така както описваш Wink
Просто не се притеснявай - винаги има риск да стане нещо лошо - нормално е да го мисли човек, още по-нормално да го пише - аз изписах клавиатурата в един друг форум /тук - не, за да не ви плаша/... НО исках само да те ободря - не да ти "чета конско" или да звуча назидателно...
Сигурна съм, че системата ми помогна - а единствения риск е да тръгнат контракции по-бързо и да трябва да ти направят разширението с ръка - е не съм имала нормално разкритие, направеното боли - но пък става по-бързо и определено в три доки каза ще родиш в 6 - в 6.3 бях родила.
Другия риск при системата е нищо да не стане... е тогава вече си за секцио - но сега има и някакви нови хапчета, дето те били дори по-добри - питай и ако трябва дори си ги купи.

Успех - нямам време - исках още да ти пиша, да те успокоя, но малкия рипа... Просто съм убедена, че всичко ще е наред - е сигулно ще боли, но ти веч(е си понесла нормално раждане, а това със системата на моменти може да е по-бързо и затова по-засилено, но пък не се мъчиш дълго и продължетелно.

И още нещо - моя приятелка акушерка казаче напъните /контракциите са също многоо зависими от психическото състояние! Затова едно спокойствие в трудния момен спестява много болка и трудности на майката и екипа!

Целувки на всички раждащи днес и успех на другите

# 82
  • София
Каква прекрасна новина! Да ни е честито първото септемврийско септемврийче-Мая!  newsm44 Поздрави и целувки за мама Спарки! Hug Пожелавам и да се възстановява бързо и с много, много радост да си гушка малката принцеска!

Ирини, представям си колко е вълнуващо да знаеш, че те делят броени дни от Големия Ден! Пожелавам ти, когато той настъпи, да бъдеш много, много спокойна и да мобилизираш целия си запас от увереност и позитивизъм, които вече толкова време щедро споделяш с всички нас!

Искам да поздравя всички момичета, с които заедно достигнахме нашия месец-септември!
Мили септемврийки
, финалът е близо! Нека да бъдем силни и да посрещнем с усмивка нашите бебчета!!!

# 83
СПАРКИ ТИ НИ ОЧАРОВА И ЗАРАДВА С ТАЗИ ПРЕЛЕСТНА ПЪРВОСЕПТЕМВРИЙСКА НОВИНА  bouquet Ч Е С Т И Т О ЗДРАВЕ, РАДОСТ ЗА ВСИЧКИ ВИ  bouquet

ИРИНИ АМИ РОЖБЕТО ВЕЧЕ Е НА ПЪТ ПРИ ВАС - КОЛКО Е ХУБАВО Flutter ТИ ЩЕ СЕ СПРАВИШ С ПРОГРАМА МАКСИМУМ Heart Eyes МНОГО СТИСКАМ ПАЛЦИ

ВАЛЕНТИН, МАМО ГЕРОЙ ТЪРПЕНИЕТО ТИ ЩЕ Е ВЪЗНАГРАДЕНО НАЙ СЕТНЕ Peace

При мен коремката е по-ниско, сутринта ми бе леко лошо и с гадене Tired, но до 7ми едва ли бебо да тръгне мисля. С Tiredсега съм 37.5 седмица все още. С тати и коремката ще се разходим последно преди раждането около София да  се насладим на есенното си очакване и от понеделник вече сме в гнездото.
Каролина, ако нямаш притеснения избягвай този преглед. Лекаря ти сам ще прецени необходим ли е и кога.Прави се при съмнение за преждивременно или пък да не се преноси.Браво че сте готови със стаята!
Радвам с е за Леси и нейната сладка загриженост.
На всички стискам палци Heart Eyes

Последна редакция: пт, 01 сеп 2006, 10:36 от алфира

# 84
 newsm68 Честита малка дъщеричка на мама Спарки!!! Да е жива и здрава малката Мая и да слушка много и да порасте голяма мадама.  newsm44  newsm30
Ирини желая ти успех миличка.Сигурна съм че всичко при теб ще е наред  Hug
Валентин абсолютно нормално е да се страхуваш и аз съм напълно съгласна с теб че всеки човек има право да изживява болката си както си иска и може.Стискам ти палци newsm10
Нека от днес нататък да се радваме на все повече и повече малки здрави септемврийчета. Успех на всички. Вече можем само да чакаме и да се любуваме на последните си бременни дни.

# 85
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА СПАРКИ!
И аз да се отчета, вчера и на мен ми прави д-ра вагинален преглед, за мое учудване изобщо не се бях притеснила преди това, но след прегледа нещо ми падна настроението. Терминът ми е след 1 седмица, но според д-ра няма признаци да родя дотогава - почти никакво изглаждане на шийката и без разкритие Sad Взе ми вагинален секрет, не беше кой знае колко неприятно, и записа на тоновете е мн добър, около 135. И аз като Иринии днес се събудих като с махмурлук и с нулев тонус.  Бях се настроила да имаме бебче в близките няколко дни, но явно ще трябва да поизчакаме.
Иначе от раждането не ме е страх особено, издържам на болка, единствено това, че е нещо непознато и неизпитано, малко ме стресира.
Извинявам се за мрънкането си, и аз не мога да се позная, по принцип съм мн позитивен човек, но явно хормоните си знаят работата...
Много усмивки за всички мами и сладки ритничета Laughing

П.п и един виц извън темата:
Пътува си майка с тригодишното си момченце в автобуса. По едно време детенцето се разплаква. Една добра лелка, за да го успокои му подарява ябълка. То взима ябълката и си мълчи.
Майка му казва:
- А какво трябва да се каже?
Момченцето се обръща към лелката с думите:
- Мита ли е?

# 86
Забравих:
Ирини, Валентин, стискам ви палци за скорошно гушкане на бебоците! Joy

# 87
ЧЕСТИТО НА МАМА СПАРКИ!  bouquet  bouquet  bouquet

# 88
  • София, Дружба 2
Честити бебчовци на Леси, Мари_анка и Спарки!   bouquet Много, много да ги радват и слушкат, а на щастливите мами - бързо възстановяване!

Честит имен ден на патреци на малкия Александър на Мерци!  bouquet

Валентин и Иринии желая ви успех, милички! Heart Eyes

# 89
Момичета имам следния въпрос. Тъй като със свекърва ми имаме спор относно, комбинацията от кърмене и хранене от шише  с кърма и пиенето на вода от бебето, тя твърди че ще се отбие от шишето /  в което аз съм напълно убедена че няма да стане/ и че бебето не трябва да пие вода. Моля ви да ми помогнете, кажете къде мога да намеря информация, за да и я покажа и да я убедя че не е права и че това е мислене от преди 30 години.

Общи условия

Активация на акаунт