Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 13

• 87 058
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Здравейте ! Искам да похваля препарата за кухня със сода на Frosch. Не ми дразни кожата и има много приятна и ненатрапчива миризма :

Също съм много доволен от италианските течни сапуни на Dermomed. Любимият ми е Ириса , въпреки че и другите аромати са доста добри(само черния не ми харесва толкова може би). Около 4лв за голямата разфасовка от литър е добра цена. Виждах ги и в по-големите фантастико и в ремедиум, но са по-скъпи там. Не дразни кожата определено.

За верото Sano Spark мога да кажа , че прави доста пяна. Харесвам червеното (бадем). Приятен и ненатрапчив аромат има и не дразни кожата на ръцете също. Лимонът също е хубав, както и перилният препарат и общо взето всичко тяхно. Евреите добре се справят.

# 406
  • София
На Дермамед и душ геловете са страхотни, и интимните гелове. За съжаление скоро не съм ги намирала. Имаше ги в магазин за паралелен внос.

# 407
И в Елитис съм ги виждала

# 408
  • София
Да , душ геловете не са лоши и те . Принципно магазините Рекорд са дистрибутори и там може да се намерят.

# 409
Праховете на Сано не струват . Омекотителите са добри , другите ....
Не разбирам , какво означава препарат "да е нежен към кожата " ?
Да не течен сапун или крем за ръце..
Това е нещо което се ползва с ръкавици  .

# 410
  • София
Понеже съм пипал попивателната кърпа с ръце и не съм усетил нещо да ми изсушава кожата. Че с ръкавици е най-правилно спор няма и всеки си носи последствията...

Също така ми харесва и дезинфектанта с лавандула в туба от 5 л от Ремедиум:

# 411
  • Пловдив
Не мога да си намеря читаво веро и това е...няма като онова на ДМ Close  Сега съм с зеленото на Фрош...ами не и за него.

# 412
  • София
Аз на ДМ взех прозрачното и ми се струва доста добро. Изкара много време.

# 413
  • София
На ДМ си взех едно розово, лимитирана серия с летни аромати. Мие чудно - чашка, лъцичка, нещо набързо.
Но с мазни тефлонови тигани не се справя  3 пъти слагах по много веро, за да от отмия мазното, а гъбен сос със сметана правих.

Само на феъри верото харесвам.

# 414
  • София
Аз още си тъгувам за Fairy platinum верото. Сегашното не ми измива мивката както platinum-a преди. Ама... c'est la vie

# 415
И аз тъгувам за Платинум..

В момента съм с refill Nature Dm и не препоръчвам, изобщо не измива добре и трябва да се слага няколко пъти веро при по-упорити петна.

# 416
  • Русе
Няма Платинум. Дори и в Турция е Феъри Екстра, а миналото лято от там си взех Платинум. И Екстра ми харесва. Като, че ли е една идея по-рядко. Не ми е проблем, ама много се разхищава. Като обърна шишето да сложа на гъбата и се излива без да стискам. Това за нашенското Феъри. И турско си взех, но скоро няма да стигна до него.

# 417
Платинум има в Гърция, ама ми се досвидяха 4евро за бутилка. Обаче догодина живи и здрави съм се зарекла да си купя.

# 418
  • Русе
Платинум има в Гърция, ама ми се досвидяха 4евро за бутилка. Обаче догодина живи и здрави съм се зарекла да си купя.
Ауу, много, бе! Миналото лято в Турция ми излезе за около 2,50 лв. бутилка от литър и половина. Е, имаше условие да си пазарувал за 10 лири, за да го вземеш на тази цена, ама колко са 10 лири. Пък и не съм влязла в магазина заради верото. Предния месец пак за около 3 лв си взех същия литраж и при същите условия Феъри екстра. Тук на прИмоция в Кауфланд седмица по-рано си го взех 900 мл за 3,30 лв.

# 419
Открих един Платинум в гаража и понеже съм чела много суперлативи, го взех да го тествам. Не намирам нещо wow в него.
Най - ползваният от мен препарат е син Медикс. От години го ползвам и винаги съжалявам, когато взема нещо друго. Другите цветове не ми се струват толкова силни и пенливи като него.
Тествах за сефте и магическа гъба, хареса ми . Изми целия хладилник, инокс е и страшно му личат пръстите, огледалното стъкло на печката- и то е трудно за почистване от пръсти и смъкна няколко петна от латекса.

Общи условия

Активация на акаунт