ЮНСКИ бебета добрички, смеят се със глас и плачат със сълзички

• 10 672
  • 283
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Zzz, твоя бебок си иска банята преждевремено маи  Joy?!
Аз кърмя и още М нямам и се надявам Praynig да нямам поне до края на Януари, защото декмври ше си идвам в БГ , а януари пак ще летя за насам  с беба разбира се в двете посоки, та не ми се мисли и с М как ще ни бъде по летищата.
26, точно това му се случи на моичкия...  Laughing
Zzz, забравих да разкажа за първото й къпане във ваничката - както може да се досетиш, още щом я потопихме в топлата вода, тя изведнъж затаи дъх (точно все едно ще прави беля) и хооооп водата вече беше жълта....  Laughing А един път докато я носех от стаята до банята, пътя беше посипан с ако - ръцете ми, панталона и плочките....
Хайде стига акани случки съм ви разказвала, че срамота.... Embarassed

Аз още нямам М и дано така да е по-дълго време, че ми е доста неприятен този период.
Tatalinasmile3532 rotfImao smile3532 Ще ме смажеш от смях..., ако имаш още истории кажи ги, много обичам бебешки "пакости" Laughing
Забравих да се похваля, вчера за пръв път от раждането бях на фризьор и вече съм на кичури  Flutter. Моят възлюблен като ме видя и вика "яяя чужда женичка"  Laughing

# 16
Момичета някой сеща ли се  в кой форум имаше темичка за упражненията,които се правят на бебоците,аз гледах преди време,но забравих? newsm78

# 17
  • Бургас
Благодаря на всички за отговорите
И специални благодарности на Пепитка за снимката на първа страница.
Емси мила при нас за коликите действаха единствено капки Бейбинос не помогна даже прехваленият Инфакол, но Бейбиноса ги пресича веднага малко са гаднички на вкус ,но с малко кърма или вода успявам да ги дам на бебка когато има кризи.

Момичета да ви питам като кърмим може ли да се боядисваме и фризираме

Целувки и лека вечер

# 18
  • София
ninani, ето един сайт с масажи за бебко: http://www.zadecata.com/sb/index.php?page=0_3_3
Аз още не съм успяла да го прочета, така че ако пробваш нещо сподели опит после.

Elia, мисля че няма ограничения за боядисването на косата докато кърмим. Поне аз се боядисах преди месец и не мисля, че има проблем.  newsm78

# 19
Пепитка, страхотно заглавие Hug

Момичета някой сеща ли се  в кой форум имаше темичка за упражненията,които се правят на бебоците,аз гледах преди време,но забравих? newsm78

Тук също има масажчета  Wink

Елиа и аз се боядисвам и не мисля, че може да навреди  Wink а за М - при всеки е различно - на мен с ВикО ми дойде на 9-я месец, а на моите дружки на 1-я на едната мама, на другата на 3-я и на 5-я месец  Peace
Гадното беше, че пак ме боля  Sad зверски ....

# 20
  • Ямбол
Здравейте!
Пепитка, хиляди благодарности за новата темичка!Заглавието е супер!
Емси, и на нас ни действат най-много Бейбинос/пробвах Инфакол, Саб и Еспумизан/, но са много гадни.
Относно обличането-днес беше с панталонче,отдолу боди без ръкав и отгоре блузка с дълъг.
За м.и мен зверски ме болеше и беше доста обилно.
Лека вечер!

# 21
  • 5 етаж в ляво
Хайде,честита ни нова темичка!!!!!Както винаги Пепитка се е справила чудесно Hug Hug
За отчета,днес ни сложиха 2рата имунизация  в ръчичката и беба я понесе много добре.Само изплака и толкова HugМалко се намръщи на капките,но дори и не се разлигави.Дано и другите ги понесе така PraynigПосле обаче се разхождахме с количката,че ако се бях прибрала щеше да се събуди ,а нали не се дава нищо поне 1 час след ваксината.Така,че си спинка навън а мамата си изпи кафенцето
 Joy Сега е малко неспокойна,но да видим....Температура няма,но аз сложих превантивно свещичка ефералган.Така каза педито Peace
Ами това е от нас.Целувки на малките слънца Hug

# 22
Tatalina,Дидолинка Мандаринка,благодаря за инфото,ще пробвам и ще споделя опит    bouquet
А да питам мамите,които вече не кърмят как спряха кърмата си,защото аз от две седмици вече не кърмя но все още имам кърма като стисна гърдата? newsm78

# 23
  • София
Здравейте мамчета и от нас с бебе Ники!

Вчера ни биха първата ДТК и вечерта Ники имаше температура 38,2.Не плака и беше много спокоен.Дори късно вечерта като започнаха с таткото едни игри, един смях не можеш да познаеш,че има температура.Вече сме 59см и тежим 5850кг.
Днес излизахме и сутринта и вечерта въпреки,че беше студено на разходка и му ударихме голям сън Simple Smile

Лека вечер и сладки сънища !

# 24
Момичета, а хъркат ли малките ви сладури - моя Мишок като спинка и от време на време похърква Mr. Green

# 25
  • 5 етаж в ляво
Момичета, а хъркат ли малките ви сладури - моя Мишок като спинка и от време на време похърква Mr. Green
Хърка и още как,даже понякога и издава звуци когато диша и издиша,като песничка Joy

# 26
Емси,отговорих ти в старата тема мила/да не пища пак същото и тук/
За боядисването-не мисля ,че пречи,ни бременност,ни кърмене...аз редовно го правя,че много ми личи ЕГНто в корените на косата...
А ние и днес във вятъра излизахме,просто гледам да е завит-иначе слагам боди с къс ръкав,панталонче,обувки и яке...Все някака ще трябва да преживеем и есента и зимата...че и в къщеи не се стои-пък и бебоците спят като къпани след разходка...
За акането и мен веднъж гтака ме оакаха,че трябваше вместо Ивчо,аз да се къпя/на село,на път към басейна...но по добре извън- отколкото в него/

# 27
  • София
Ninani, зависи колко кърма изтича като стиснеш. При мен бяха по няколко капки. Даже пробвах да се изцеждам с помпичка тип спринцовка- от двете гърди събрах общо 5-6 мл. И ми казаха да не цедя повече, кърмата се резорбирала. Не съм се цедила вече 6 дена и нямам никакви оплаквания, освен това, че ми е мъчно, че вече не мога да кърмя. Бях се настроила психически да го кърмя поне до към 6 м., но ....

# 28
Хърка и още как,даже понякога и издава звуци когато диша и издиша,като песничка Joy

Оки...мерсаж, значи може дует да направят Mr. Green

# 29
Пепита, много ти мерси за снимката на отчетния списък newsm10

А да питам мамите,които вече не кърмят как спряха кърмата си,защото аз от две седмици вече не кърмя но все още имам кърма като стисна гърдата? newsm78
Има хапчета за спиране на кърмата. Консултирай се с лекаря си Peace

А относно бебешките творения, моя посерко веднъж го изстреля на 2 метра от повивалника, на който лежеше. Като го видях, отворих ей такива палачинки Shocked hahaha

Общи условия

Активация на акаунт