ЮНСКИ бебета добрички, смеят се със глас и плачат със сълзички

• 10 673
  • 283
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Камбанска, мерси за инфото... вчера бях малко потресена, защото мойто дребно седна самичък  Shocked Аз го бутам назад той се дразни и пак си сяда.... Нещо съм се притеснила доста, защото Марти май е отслабнал, та ще го водя във вторник при док. Cry

# 271
Добро утро мили мами !Мойто момче още спинка  хапна в 6ч и досега  Rolling Eyes пък и снощи не се  е събуждал newsm78 дано да е така че вече умалях да не спя по цяла нощ  #Crazy чудя се дали да го събудя  Thinking,че времето на вън става за разходка
Приятни разходки и много емоции с малките бебоци  Heart Eyes

# 272
Добро утро ,майчета и бебчета  bouquet
Включвам се да ви пожелая лек ден,и много разходки и най-вече бебчетата да слушкат и спинкат. Grinning
Корнелия,стискам палци всичко да е ок и да си кърмиш бебко  още много,аз преживах също един кошмар когато бебка отказа да суче вече,макар че го бях изпитала и с баткото,чуството е ужасно,но съм съгласна с Камбанска,че живота е кратък и най-важно е детенце да има щастлива и спокийна мама ,която храни с адапте,а не изнервена кърмеща !
Казвам ти това с пресен опит от вчера,баткото ме беше ядосал много и аз бях бясна заради него ,резултата беше че бебка цял ден беше крива и неспокийна и спа за целия ден точно 1 час,накрая вечерта и двете бяхме така #Crazy и на всичко отгоре заспа много трудно после.И така аз се зарекох повече да не допускам подобно нещо!
И накрая да пожелая на всички месечковци да слушкат и да папкат много  bouquet
ЦЕЛУВКИ И ЛЕК ДЕН !

# 273
  • на брега на Дунав
Както се казва - Утрото е по-мъдро от вечерта. Тази сутрин се събудих с настроение и много по-спокойна. Чудни сте момичета и с подкрепата, която ми оказвате направо нямам думи. Права си Камбанска има много по-важни неща и моето не е болка за умиране. Макар, че го преживявам за втори път пак се държа като глупак. Реших да упорствам поне още седмица и ако няма резултат ще се примиря. Няма да му мисля много.
И ние да ви кажа хич не ни се спи по гръб, така се нервим и моментално по корем се обръщаме. Акането с пюренцата е вече по часовник  Praynig. Ама следобед не ни се спи. Сънят на Сами е от 10:30 до към  newsm78 ами все още спи, а вече минава 14:00часа, ама не го будя нека си спи.
Гледам почнахте да слагата портретчетата си. Ами така де, ние не сме само нашите бебета  нали? И аз трябва да намеря някоя снимка да се изстипосам  Joy. Мислех си даже нещо  newsm78. От толкова време си пишем и сме си станали много близки макар повечето от нас да не са се виждали никога. Като сме почнали да обсъждаме себе си кой за килограмите кой за нещо друго, защо не вземем да напишем повече неща за себе си. Мисля си, че дори може да си бъдем полезни така. Не си спомням да сме го правили, а ще е интересно да споделим и разберем кой с какво се занимава, семейство и т.н. Какво ще кажете за идеята? Айде който предложи той заложи, дори и да не се съгласите ще останат моите откровения  Embarassed  Mr. Green.
Казвам се Корнелия Хараланова на 28 години почти - навършвам ги началото на другата година. Завърших средно специално училище в Силистра специалност: "Моделиер конструктор"  Mr. Green. Тогава си мислех,. че ще стана моден дизайнер - мале що съм била такова хвърчило незнам. Първата година след като завърших кандидатствах във Варна за акушерка - много ме влечеше медицината освен рисуването. Ама нямах време да зубря заради дипломната работа и естествено не ме приеха. Следващата година на трезва глава реших да кандидтствам пак във Варна но Дизайн и там имах много голям успех. Така, че завърших "Инженерен дизайн" - нищо общо с модата, ама по ми приляга  Laughing. Сега работя в къщи на компютъра каквото дойде. Сайтове, презентации на CD, визитки и такива работи. Все още се уча, ама с практиката ще задобрея  hahaha- само практика да има.
Омъжих се на 1 Април 2000 г. - паметна дата. Мъжът ми се казва Йовко Хараланов и е ветеринарен лекар - ето защо ме влечала медицината сега му помагам на по-лесните операции. Дъщеря ни се роди две години след сватбата, гледам си я в къщи защото така и така работя в къщи. Сами го знаете кога се появи тук съм разконспирирана Joy. Май е това в общи линии.
Пак доста писах, ама що съм такава Бъбривка незнам.
Хайде някой ще се престраши ли да се присъедини към откровенията.  Peace

# 274
За увеличаването на кърма:
...
4. Ricinus Communis 5 или 9CH
...
Това нещо хомеопатично ли е? newsm78

# 275
  • Пловдив
Това нещо хомеопатично ли е? newsm78

Да, на Боарон е. Взимат се по 5 гранули сутрин и вечер. Като след сутрешния прием поне 15 мин нищо да не се яде, а вечерния трябва да е поне 15 мин след последното ядене или пиене на течност. Трябва да се избягват мента, ментова паста за зъби, кофеиново кафе и всякакви лактогонни чайчета. За друго не се сещам. Аз пих известно време, ама да чукна на дърво от 1 месец карам без всякакви стимулиращи средства, като изключим сока от Манго, който по принцип си обичам  Wink

Приятен ден  Hug

# 276
  • Велико Търново
Добър ден и от мен!Пепитка  я да попитам аз пия в момента една лактогенна смес,значи ако пия тези гранули трябва да спра кафето и тази смес,така ли?

Корнелия,ами и аз като теб съм една приказлива,абе нещо от сорта загори тенджера.Та така казвам се Силвия Чемширова,на 27 години.Завършила съм техникум по икономика,но не съм учила висше.Не съм се и опитвала,защото предишната година майка ми почина и трябваше да се работи.Сега работя в Пепси на етикир машина-тя слага етикетите на бутилките.Омъжена съм от 2004 за Георги Чемширов.Той е главен юр.консулт на РДД.Имаме една дъщеря Божидара.Друг много важен на нашето семейство е Надя/една страхотна котка,наследство от бившата ми работа/.Ами това е на кратко от мен и за мен.

За заглавие на следващата ни темичка най ми допадна това от Zzz.

Това е от мен отиваме отново на разходка,защото е едно хубава слъчнчево и топло!

Целувки на всички!

# 277
  • Пловдив
Добър ден и от мен!Пепитка  я да попитам аз пия в момента една лактогенна смес,значи ако пия тези гранули трябва да спра кафето и тази смес,така ли?

Точно така мила. Поне аз така знам, а и прочетох малко инфо в кърмаческия  Wink

Приятен ден и послушни бебчовци  Mr. Green

# 278
  • на брега на Дунав
Браво sisska79  вече не съм сама  newsm68  smile3534

# 279
  • София
Е хайде и аз да се представя.. Казвам се Илияна и съм омъжена от 2003 г. Завършила съм проста гимназия и бях студентка в датския колеж докато не разбрах, че съм бременна. Негова мъдрост мъж ми се казва Добромир и се гърби в НСО-то. По принцип се водя на работа в Комисия за защита от дискриминация. Ами май това е, ако се сетя нещо по-съществено ще досаждам пак.  Mr. Green

# 280
Здравейте и от мен!Днес съм малко в по-добро настроение от вчера,но продължавам да си мисля зе преходноста на живота и за това,че не си струва да издребняваме...защото незнаем какво ще ни дойде до главата....
Емси,не се притеснявай за кафето-на Боарон потенциите са такива,че почти не можеш да антидотираш...така,че можеш да си пиеш и кафе...просто е добре да е миналовреме от приема на хомеопатичното...
За откровенията-знаете ,че аз и без бой си казвам всичко:
Казвам се Люб/к/а Кабранска,на 32/навършени/години съм-от Пловдив съм и продължавам да живея в него....Учила съм в спортно училище/тренирала съм активно лека атлетика/,после съм завършила гимназия в математическа паралелка /нищо че математиката ми е много далеч от начина на мислене/,като завърших реших да ставам адвокат и почти щах да стана,но живота ми се завъртя по малко по-различен начин...веднага след като завърших започнах работа в семейния бизнес-търговия с хранителни стоки...на това посветих доста години от живота си, и понеже се оказа,че май все с търговия ще се занимавам на по-стари години/24/ записах икономика.И така,покрай работата,без прекъсване,завърших Бизнесадминистрация към един Лондонски университет/задочно/ и Стопанско управление вУНСС.През 1999г,имах планове да емигриам в Англия,но в последния момент ми отказаха виза икато нямаше какаво другао да правя-взех че се омъжих за първия срещнат....Е,не беше съвсем първият,но си беше сериозна авантюра,защото се срещнахме,на следвашщия ден вече се събрахме да живеем заедно,а на 4тия ден ми направи преложение за женитба,което аз приех...Сватба/или по точно подписване/направихме след 6 месеца/по-финансови причини изчакахме малко/,на третата година направихме църковен брак,а Сами се появи след 7 спонтанни аборта и когато вече бяхме почти събрали документите за осиновяване...Затова имаме и такова голямо желание за повече деца/просто разбрахме,че колкото и да си добре обезпечен,каквито и възможности да имаш,ако ги няма децата живота ти просто не е  пълен/ Смятам,че сме си походили и поживели достатъчно и сега сме вече на друг етап от връзката ни...Мъжът ми се казва Асен,когато работи/щото ако сте забелязали често се оплаквам,че сменя работат си/ е доста амбициозен, но бързо му омръзва всичко....Но въпрески всичко все още се обичаме и определено ни е интересно заедно.Живеем само и трудно приемаме намеси в семейния си живот/от страна на баби,дядовци и други роднини/,почитатели сме на по твърдата музика,хубавите книги,и на екстремните изживявания/което напоследък не практикуваме често/...За мен мога още да кажа,че се занимавам с приложни изкуства/като имам време,де/-плета,рисувам върху стъкло и порцелан,доста се интересувам от алтернативни медицини/основно хомеопатия/,здравословно хранене,психология,астрология/ама то няма начин при положение ,че съм зодия Риби и асцендента ми също е Риби,пък почти всички останали знаци в хороскопа ми са въздушни/...Ми май това се сещам засега....визуално вече съм се представила,но все пак имате късмет,че ме познавате виртуално,`щото наживо много приказвам...ама наистна много...

# 281
Здравейте Дами!

Хайде и аз да се включа в символичното представяне.
Надежда Бориславова Рангелова - Нанева се казвам .... сложих си тирето понеже това Нанева малко ме дразни ... абе Нане, Вуте и т.н Joy Родена съм на 29. 12. 1976г. зодия козирог и тази година навършвам 30 години. Звършила съм езикова гимназия профил английски и руски.... после висше във Великотърновския специялност - право, но ден не съм работила по специялността. След гимназията на 17 години започнах работа в Митница - Аерогара - София ... след две години ме съкратиха , като най - млад кадър  hahaha и тогава започнах да уча висше. От 5 години работя пак на летището... Гранична Полиция ... паспортен контрол съм на аерогарата ... горд старши сержант, който мисли като се върне от майчинство да стане офицер ама де да видиме.
 С мъжът ми Александър се запознахме преди 7 години в интернет ( ICQ)  и  преди 5 решихме да се видиме.... бързо се запалихме един по друг и заживяхме заедно ..... после хойкахме насам натам по света .... после си направихме Бубата и се оженихме. Той се занимава с какво ли не ... от интернет търговия до внос на автомобили от Щатите.  Обича да лети с парапланер, но сега съм наложила вето иначе и аз ще си скачам с бънджито или и аз ще започна да летя. Иначе и двмата си падаме по екстремните неща.  Както се вижда от ЕГНто ми и късния ми брак и майчинство - щурава съм малко и дооооста си поживях. Сега съм се кротнала,  но беба ще порасне , а шило в торба не стои Simple Smile

Кабранска ... не си само ти бърборана ... май сме много тука такива бърбориви мацки.

Чао милички ... прегръдки  bouquet

Последна редакция: нд, 10 сеп 2006, 18:25 от valkiria

# 282
ЗДРАВЕЙТЕ МАМИ и от мен. Ние преди малко се изкъпахме , нахранихме и сега спим. И аз реших да се включа в представянето.Казвам се Златка 36г. ще навърша на 7.10(май съм най старата сред вас) от Стара Загора съм,завършила съм Строителен техникум , а после и Икономически техникум,до последно работих във фирма за производство на CD и DVD дискове.Омъжена щастливо от 3.05.1992г и имам две прекрасни момиченца Иванеса 7.06.2006г-2,250кг 46см  и Елеонора 2.12.1993г. 1,800кг 42 см (недоносена в 8 месец) съпругът ми е Денчо 25.07.1966г познаваме се от 1990г. Утре ни предсои ваксина затова стискайте палци защото миналия път много зле я понесе.  ooooh! 

# 283
  • София
Здравейте, мамчета!

Днес Ени се сдоби с нови играчки за креватчето и такава игра му хвърли, че сега спи сладко, сладко. А ние с татко й чакаме да се събуди за банята си. Та докато спинка малката ни принцеса, ще се включа и аз в "представянето". Идеята определено ми хареса, защото така ще се опознаем и от още една страна.

Както вече сигурно сте забелязали и аз съм от бъбривките. Казвам се Екатерина Панова, а като малка съм се представяла като Таталина Паноля - та от тук идва ник-а ми. Скоро имах рожден ден, съответно зодията ми е Дева - от онези много подредените, педантични и претенциозни... (горкия ми мъж). След гимназията започнах да уча Културология в Благоевградския университет. Но ученето не ми стигна и година след дипломирането записах Журналистика в Софийския университет. И сега ми остават още 12 изпита (които се чудя защо не взех докато бях бременна и по-свободна  newsm78), за да завърша и тази специалност. Между временно съм работила в печатница, а след това в информационна агенция "Фокус". Започнах в Архив-а, а преди да изляза в майчинство бях редактор. Но толкова ми беше писнала тази работа, че сега едва изтрайвам една емисия новини, а вестници не ща и да погледна.
С таткото на моята принцеса - Тодор, се запознахме 2002 г. в ICQ, скоро след това се видяхме, но тогава не се получи нищо. Но 2004 г. ни събра отново и този път нещата тръгнаха в любовна посока и започнахме да живеем заедно. Година след това сътворихме най-смисленото нещо в живота си - малката гопожица Елеонора. За малък ужас на родителите ни не се оженихме, но си живеем като семейство с всичките му екстри - от нежност и споделеност, до караници и сръдни.
Забравих да кажа, че Теди се занимава с доставка на интернет, въобще компютрите са му мания (да не говорим за една игра, която му е като наркотик  Close, но това е друга тема).
Ами айде стига, че много за четене ви оставих.

Хубава вечер за всички мами и бебоци!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт