и на всичко отгоре заспа много трудно после.И така аз се зарекох повече да не допускам подобно нещо!
. Ама следобед не ни се спи. Сънят на Сами е от 10:30 до към
ами все още спи, а вече минава 14:00часа, ама не го будя нека си спи.
. Мислех си даже нещо
. От толкова време си пишем и сме си станали много близки макар повечето от нас да не са се виждали никога. Като сме почнали да обсъждаме себе си кой за килограмите кой за нещо друго, защо не вземем да напишем повече неща за себе си. Мисля си, че дори може да си бъдем полезни така. Не си спомням да сме го правили, а ще е интересно да споделим и разберем кой с какво се занимава, семейство и т.н. Какво ще кажете за идеята? Айде който предложи той заложи, дори и да не се съгласите ще останат моите откровения
- само практика да има.
. Май е това в общи линии.

Родена съм на 29. 12. 1976г. зодия козирог и тази година навършвам 30 години. Звършила съм езикова гимназия профил английски и руски.... после висше във Великотърновския специялност - право, но ден не съм работила по специялността. След гимназията на 17 години започнах работа в Митница - Аерогара - София ... след две години ме съкратиха , като най - млад кадър
и тогава започнах да уча висше. От 5 години работя пак на летището... Гранична Полиция ... паспортен контрол съм на аерогарата ... горд старши сержант, който мисли като се върне от майчинство да стане офицер ама де да видиме.
), за да завърша и тази специалност. Между временно съм работила в печатница, а след това в информационна агенция "Фокус". Започнах в Архив-а, а преди да изляза в майчинство бях редактор. Но толкова ми беше писнала тази работа, че сега едва изтрайвам една емисия новини, а вестници не ща и да погледна.
, но това е друга тема).
Препоръчани теми