иначе сме ок
но не съм забелязала да влияе на съня на Диди 
/ а и дърпа ли ,дърпа музика...А аз се борех с възпитанието на децата и с домакинската работа...но сега вече и аз ще се поровя тука-естествено с биричка в ръка/че то като гледам май непиещи мами няма/Затова имате едно "Наздраве" от мен 

Ходи си детенцето по един път на ден и е щастливо и усмихнато бебче, когато си свурши беличката. След моя кошмар със запека сега ми е кеф да измия посраното дупенце. Но лекарите предупреждават, че ако се прави клизмичка или се дават специални разхлабителни за бебчета това води до рпивикване, което реално погледнато ни оставя само с вузможността да позлваме сокчетата. А за пийването лошо няма. Аз последния месец си развих навика след акто сложа бебка д си легне отивам и си купува бутилчица смирноф айс и си се кефя навънка на двора. Че и времето вечер взе да ства приятно, не ти парят плочките под краката. 
а бебка вече се предеаде и спи сладко.Незнам какво беше това нещо,ама се въртя като шило цяла нощ,добре че сложих предния ден обиколниците на кошарата че иначе можеше да забие глава в решетките.
.И по тази причина смятам за напълно излишно да се прави рентгенова снимка за локсация ,при положение че ортопеда е казал че всичко е ОК ,колкото и малко да е облъчването ,то си е факт и категорично не смятам да подлагам бебка на такова,без да имам сериозни основания за това!Това си е лично мое мнение,и не го налагам на никого.

. Така ми липсва мишчицата ми , но .... такъв е живота. За бирата и аз съм от пиещите мами ама така ми помага да се разтоваря вечер
.
и така за около седмица нещата се оправиха
това беше преди 2 месеца някъде.
! Да ви се похваля... майсторите си тръгват след 30 мин. и няма да идват повече. Аз излизам след 40 мин. и няма да се прибера до довечера и утре така , и други ден.... Направо полудях в къщи. Иначе всичко при нас е добре... като ви слушам с този запек съм благодарна , че бебчо го няма този проблем. Пълни памперса даже много често и много обилно. Айде чао за сега и ще се включа като си наваксам с хайманосването. Усмихнат ден
! Препоръчани теми