ЮНСКИ бебета добрички, смеят се със глас и плачат със сълзички

• 10 718
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
Tatalina чудесно име си избрала за малката госпожичка. Моята голяма дъщеря така се казва.Със какво я храниш ние сме на Аптамил и наддаваме по 1кг-1,200кг на месец,но споко важното е да е спокойна и здрава. Hug

# 211
  • Варна
Mari-Anna и аз знам за сок от круша или няколко капки от слива във водичката на бебо, че помагат.
Tatalina, emsy и аз всяка вечер си пийвам по 1-2 чашки  beer3 и не съм забелязала да влияе по някакъв начин на бебока.
kambanska и аз се радвам, че сте се оправили
  love001

# 212
  • Велико Търново
Таталинка за бирата изобщо не се притеснявай.Аз,явно съм битова алкохоличка от как съм родила всяка вечер пия бира,ама не по една чашка,а по една бира.Чудно ми се отразява на кърмата.

И ние имаме запек,но ката започна да захранвам ще се оправи.Сега гледам да се изаква,но не прибягвам до медикаменти.Така,че не се притеснявай!
 Ами това е от нас!

# 213
  • Варна
Здравейте и от нас! Да се похвалим, че вече сме 5800г. и 61см. Най-накрая ни биха и портивохепатитната ваксина  newsm44
Tatalina Честит рожден ден на патерица! Нека живота ти предостави от всичко най-хубавото. И преди всичко бъди много зрава и щастлива.
Аз също си пийвам всяка вечер по 1 биричка и не ни се е отразила зле. Пък от нея кърмата е предостатъчна за бебка  newsm10.
Kambanska радвам се, че сте се оправили и пак ще си на линия!
Варненски мами чакаме отчет за вчерашната срещичка в Морската.
Айде до после, че вече започнахме да се дерем - искаме на ръце и да видим всичко!

# 214
да се отчета и аз за днес  newsm03

при нас нещата са OK.Вчера я захраних с диня ..в началото беше любопитна и опитваше едвам-едвам,но след няколко минути беше вече във възторг от динята smile3534Това и е първото опитване на нещо различно от кърма.За сега обаче не мисля да и давам сокчета още.

На патерица да честитя и аз рождения ден на Таталина nbirthday
  Добре дошла на Kokomama и на бебе Калоян! smile3504
 целувки на всички от мен и Ани!  love001

# 215
Здравейте и от нас   bouquet
Използвам докато бебка спи да драсна някой ред че от 2 дена  въобще немога да стигна до компа.,докато оправя бебка,дошло време за обяд,яйде да нахраня баткото,после като погледна къщата с краката нагоре ми призлява и започвам newsm75 newsm79 1ironing wash hang,и накрая то деня минал,а азсъм като изцедена,вече почнах да свалям по-бързо излишните килца. Grinning Мисля че ще трябва да се клонирам за да успявам да свършвам всичко #Crazy
За захранването,не съм решила с какво ще почна,но смятам това да стане като навърши бебка 4м,защото ние сме на АМ,мисля че най-удачно е с оризова или друга подходяща каша newsm78
А сега чакам гости,после баткото има урок по матеметика,такаче да ставам да се приготвям.
Лек ден и много целувки от нас Laughing

# 216
хе,хе прецака ми се дългия пост,но сега ще ползвам вече копи и пейст и ще упорствам....
Първо,да ви благодаря за милите думи и дно и вие да сте здрави,а ако все пак се стигне до боледуване-дано като нас да ви се размине всичко леко....
Ние днес си пропуснахме предиобедната разходка,щото мама и Ивчо спаха до 11.30,а баткото беше станал рано и докато се накъткаме и му се приспа...но сега го чакаме да се наспи и ще направим една дъъъъъъъълга следобедно-вечерна размотавка по улиците...
Tatalina,това за вчера,да не е било поради твоето изнервяне,че имаш работа и малко време...`щото те бебчовците са като огледало на нашите състояния...ако ние сме спокойни и те са- и обратното.Пък за биричката/ и аз се пиша при алкохоличките,че нещо напоследък на прескачам вечер без биричка beer/ и аз пия,но не мисля,че Ивчо е спокоен от нея,щото и от кофеинозависимите съм  food010,пък няма нервни и безсънни дни... newsm78
Mari-Anna,пробвай със сок от сини сливи,а ако успееш да намериш сушени,накисни ги във вода/нещо като ошав да стане/ и му я дай-така ще избегнеш и дразненето на стомаха и евентуални колики...
Zzz,уби ме с това сравнение за ушите Joy Joy Joy-но предполагам,че е преувеличено,че като гледам на малчо какви са му хубавки.... smile3521
Днес да ви честитя-било малка Богородица,нещо като празник на родилките,ама църковен-да сте живи и здрави и много спокойни мами на прекрасни здрави послушни бебоци!  bouquet newsm51 smile3525
И накрая-да си кажа,че хич ме няма по пазенето на тайни,но снощи засякох Мишелка да чете тук и разменихме няколко реплики на КЮ-то,та да ви кажа,че те са добре,били са на почивка и затова не е писала...но повече от нея като има време...

# 217
  • София
z_eneva, благодаря, и аз много харесвам името. Иначе, храня бебека с кърма и смятам, че имам достатъчно, но защо не наддава повече не знам  newsm78

kambanska, и аз вече се убедих, че Ени е нервна, когато и аз съм такава. Явно сме като скачени съдове и май ще трябва да се науча на повече търпение и сдържаност.

За биричката.... ами, НАЗДРАВЕ на всички бирени фенки тук  beer cheers beer2

# 218
благодаря ви горещо за съветите  bouquet  bouquet  bouquet
и аз съм от бирената партия:) като минава сезона на дините все по често посягам към малка биричка, в края на деня. а и наистина стимулира лактацията и не се отразява на Беб

# 219
Таталинка, ние често си пийваме с татито вечер биричка. Blush Аз не повече от чашка и досега не съм забелязала да му има нещо на Бобко.
Аз, да си призная, послъгах малко. Blush пийвам и повече от чашка. До две чаши или малка бира. Но ме беше срам да си призная, да не ме укорите или вземете за алкохоличка!:lol:
Но щом има и други... Ми, наздраве тогава! cheers

# 220
 Здравейте мами и бебчовци!
Нещо напоследък не ми остава много време и не съмписала скоро, но чета редовно Simple Smile Simple Smile Simple Smile!
Пишете ме и мен към отбора на бироманите, аз даже понякога и по три чашки бира си пийвам вечер, което е повече от една голяма бира, но не мисля че на бебка й пречи нещо, а мен ме успокоява след дългия и изморителен ден.
Mari-Anna, аз от седмица давам сок от ябълка / не можах да намеря чисти сливи или круши, а не искам да взимам от пазара/ и мисля че ни помогна за нормализиране на акането - сега ака всеки ден, а преди и по три дни не ми акаше и нито Дуфалак помагаше, нито термометри. Така че според мен има смисъл даването на плодови сокчета за профилактика на запека. Но всеки си решава за него си - аз ще продължавам със сокчетата и смятам и пюрета да започна като направим три месеца.

# 221
  • София
.....Zzz,уби ме с това сравнение за ушите Joy Joy Joy-но предполагам,че е преувеличено,че като гледам на малчо какви са му хубавки.... smile3521
.........
Имам една позната, която ме майтапеше, че с тези пеленгатори хващам и задокеанско радио  Laughing Добре, че дребното е унаследил баща си относно ушите   bouquet
Така ми се иска да направим една среща на всички юнски мами....
Мен също да ме сложите в бирената партия  beer е, аз не кърмя, но ефекта на релакс и кеф е един и същ. Peace

# 222
ха здравейте на всички. Гледам повечето сте добре и това много ме радва. ние с Йоана сме също добре, ходим навън, иадем плодови и зеленчукови пюрета и така. очаква ни скоро трето дтк и това много ме плаши защото после се счупва от рев. качила съм малко от последните и снимки да видите каква мома е станала мойта дребосъчка
целувки на всички

# 223
Таталина - страхотна мацка си Hug

....а за мъжете - при нас е същото.Все едно си живея сама с малчуганите Tired
Приятен уикенд мамчета  bouquet

# 224
  • Варна
Добър вечер и наздраве и от нас! cheers
Не можем да се нахойкаме в топлото време!
Виждам, че всички сте добре. Лека и спокойна нощ на мамите и бебоците!

Общи условия

Активация на акаунт