ЮНСКИ бебета добрички, смеят се със глас и плачат със сълзички

• 10 719
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
Честит рожден ден и от нас ,Таталина.Да си жива и здрава ,и много щастлива ,и обичана мама и сьпруга.
  bouquet  bouquet  bouquet
Ние пьк сме на кьрмене на повикване и не можем да разберем колко папа бебока.Миналия ден педито каза,че наддаваме в границите на нормалното,значи ни стигала кьрмата. Whistling

# 196
Честит рожден ден и от нас Tatalina, с пожелания за много усмивки и здраве.

Мили мами, кажете какво работи най- добре при вас за газове. Ние сме на изкуствено хранене и газове много, болки и гърчене. Напоследък започнахме да не искаме да ядем, посредата на храненето започват и се вийдам в чудо. А пък за педиатъра ни това е нормално. Е как ще е нормално детенце да е в мъки и да плачка от болка. #Cussing out Посъветвайте ме и баба ни да прати нещо магическо от Бг. Тук позлвам капки сходни със саб- симплекс, но не съм очарована.
 Crossing Arms

# 197
Честит рожден ден Tatalina! Много здраве щастие и усмивки ти пожелавам!

Добър вечер момичета!

Ние сме добре.... днес цял ден бебата си игра и писка и вечерта беше толкова превъзбудена, че едвам заспа и то с малко рев. Иначе ние папкаме между 120 -140 грама и така е от месец, не съм й увеличавала количеството , а и тя не дава вид на гладна и недохранена.

Ох ... да взема да лягам а?  bouquet

# 198
Честит рожден ден Tatalina. Да си жива и здрава и много щастлива. Дано дните занапред ти донесат само щастливи мигове
hbday  Gift newsm51
Здравейте и от мен. Ние си хапваме по 170-180мл. Аптамил  4 пъти тия дни мисля да я захраня с плодово пюре,вие какво ще кажете newsm78.А между другото днес навършихме 3 месеца. Hug

# 199
Честит рожден ден Таталинка

Пожелавам ти само приятни емоции, щастие, късмет, парички и много, много любоФ

# 200
  • Велико Търново
Добър вечер и от мен!Z_Eneva то всеки сам си решава как и кога ще захранва,но лично аз не мисля да захранвам преди пети навършен месец.Ама,то има толкова статии за захранването и е добре да прочетеш и сама да прецениш.Божидара е на 13 седмици долу горе колкото вас сме и педито ми каза дори да има едно хранене на кърма никакви сокчета,пюрета и т.н.Свекърва ми обяснява,че даването на сок не е захранване,обаче аз съм с твърди убеждения.Така,че успех в избора.Каквото и да решиш то ще е най-доброто за твоето бебе!
  Лека нощ!

# 201
Здравейте и от нас! Живи сме и сме здрави ,вече...то не,че беше нещо страшно-Сами преболедува всеичко набързо,пък моето си е било просто моментно неразположение...и сега бързам да ви успокоя.А не съм писала ,щото нямахме нет два дни,но това е друга тема...Ако чуете за изтезаван бавно и мъчително интернет доставчик...да знаете ,че е нашия.
На Таталинка-Да е жива и здрава и много обичана!!!Пък за вниманието на мъжете ни-надявам се,че ще им уврат главите скоро и ще осъзнаят,че без нас са заникъде....Валкирия,ти си направо късметлийка-дръж го здраво, и дано все така да продължавате...
Добре дошли и на новите мами...Да успокоя и аз задокеанската мама-на два месеца Ивчо беше 6.150кг на 60см
а сега като гледам как ме болят ръцеет и как се е опънал/като вулканизиран е/ не ни мърдат 7-те килца...И за ушичките-не мисля,че с шапки и ленти ще се приберат-според мен е от гените...

Последна редакция: пт, 08 сеп 2006, 15:22 от Анонимен

# 202
  • София
Здравейте и от нас! Живи сме и сме здрави ,вече...то не,че беше нещо страшно-Сами преболедува всеичко набързо,пък моето си е било просто моментно неразположение...и сега бързам да ви успокоя.А не съм писала ,щото нямахме нет два дни,но това е друга тема...Ако чуете за изтезаван бавно и мъчително интернет доставчик...да знаете ,че е нашия.
На Таталинка-Да е жива и здрава и много обичана!!!Пък за вниманието на мъжете ни-надявам се,че ще им уврат главите скоро и ще осъзнаят,че без нас са заникъде....Валкирия,ти си направо късметлийка-дръж го здраво, и дано все така да продължавате...
Добре дошли и на новите мами...Да успокоя и аз задокеанската мама-на два месеца Ивчо беше 6 и 100кг
а сега като гледам как ме болят ръцеет и как се е опънал/като вулканизиран е/ не ни мърдат 7-те килца...И за ушичките-не мисля,че с шапки и ленти ще се приберат-според мен е от гените...

Камбанска, радвам се че сте добре вече... много е гаден този вирус. Това за ушите и според мен е ген... майка ми едно време много е внимавала, но въпреки това моите уши са кат' сателитни чинии  Mr. Green

# 203
  • София
Добро утро, момичета!
Още веднъж, благодаря на всички за хубавите пожелания!   bouquet

Моята принцеса още не се е събудила. Явно биричката, която пих снощи се е отразила и на нея  Party Вие имате ли наблюдения как се отразява на бебковците, ако сте си пийнали някакъв алкохол?!

Иначе при нас нещата са нормални. Само дето вчера Ени беше страшно нервна и почти цял ден не спа - на пук на мен, защото исках докато спи да се приготвя за рождения ден. Но малкото човече изобщо не ми даде такова време... Добре, че мама дойде привечер, че да се почувствам и аз човек за 2 часа.

Кабранска, радвам се че сте се справили бързо с гадния вирус и сега сте ок.

Хубав и усмихнат ден за всички  sun

# 204
E този ужасен вирус! Едно време май нямаше поне летни грипове и вируси. И в моята комапния преболедуваха половината от бебчовците. Ние сме у дома, изпрах количката и няма да излизаме сутринта. Не знам вече с това захранване какво да правя, и да дали ще помогне на запека не Стефи. Ужасно е ,вече 2 месец се изхожда с моя помощ-масажи, ям разхлабващи храни и ДУФАЛАК, но той е ужасно захарен (има лактоза и прочее).Давам 1 път на 2-3 дни и така, иначе не се трае. Та се чудех дали сок от моркови или ябълка би помогнал.
Утре заминаваме при моите родители за цял месец. Най-после и моята рода да говиди, ще бъде доста вълнуващо. Цял ден ще стягам багажите. Вече направих списъка и почвам по него.
За проблема ни , чакам съветите ви горещо Hug

# 205
пропуснах да кажа че Стефи е само на кърма и вода, исках по-късно да го захраня, едва след 6 месец, но ако някъкъв сок би ни помогнал на запека, бих дала и по-рано

# 206
Здравейте и от нас.
Добре дошла ма kokomama и бебе Калоян   bouquet.
Пропуснала съм и рождния ден на Таталина - да си жива и здрава и много семейно щастие  newsm59 !
Kambanska радвам се , че сте се оправили, дано не се разболявате повече  Hug.
Ох, ние в момента сме раздразнени и излизаме навън.
Чао за сега от нас.

# 207
Мари-Ана,чувала сам за запек на малко бебе,че се изцеждат няколко капки от слива и се разбаркавт с малко преварена води4ка и се дават на беба...незнам дали помага,ако искаш пробваи.

# 208
Моята принцеса още не се е събудила. Явно биричката, която пих снощи се е отразила и на нея  Party Вие имате ли наблюдения как се отразява на бебковците, ако сте си пийнали някакъв алкохол?!
Таталинка, ние често си пийваме с татито вечер биричка. Blush Аз не повече от чашка и досега не съм забелязала да му има нещо на Бобко. Нито е по-превъзбуден, нито по-заспал от обикновенно.
Пък и все си викам, че помага на кърмата.  Laughing

# 209
  • София
Mari-Anna, за запек знам, че сок от круша или сини сливи помага. Те се приемат доста добре от бебетата и мисля, че няма проблем да му дадеш от тях. Моркова по принцип запича, така че не ти го препоръчвам.
Иначе и аз мислех да захранвам след 6-я месец, но май ще започна от 4-я, че нещо бебка наддава малко.  newsm78

emsy, и аз така се успокоявам, че бирата е добре за кърмата... Wink

Общи условия

Активация на акаунт