ЮНСКИ бебета добрички, смеят се със глас и плачат със сълзички

• 10 723
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
Моят гладник на два месеца бе 6.500 кг/59см.

Добре дошла  bouquet . Тъкмо си мислех, че ще сме от най- лакомите, ама ти ни заби в земята Laughing . Ние на 2 месеца бяхме 5800/58см.

mama Sasi , това се усеща когато "слиза" кърмата. И на мен ми се случва, особено като освободя гърдите от сутиена. И почва едно капане на мляко от тях... ooooh!

# 181
  • София
Добре дошла на kokomama и бебе Калоян.

# 182
  • София
Здравейте!
Ние се къпим около 20,00 часа, после яде и заспива.
От 2-3 дни не съм писала, т.к. бебка не иска да яде и в чудо съм се видяла....Тя по принцип не е от най-ящните, но...Ние сме на АМ- Милумил.Карам я да яде през 3 часа, /вечер последно яде в 12 чи после чак в 06,00/правя и по 100 гр.и тя ние винаги ги изяжда.А по табличката на АМ двумесечните бебета трябва да ядат по 170 гр.
Първият месец ми нададе 850 гр, 2 месец-700 гр.
Вече се побъркам, не иска да яде. А смених няколко вида млека и с това имаше уж най-голям успех.
Моля ви за съвет.Как да я накарам да яде.....
geri_di, за пръв път чувам, че двумесечните бебета трябва да ядат по толкова много. #Crazy

# 183
  • Ямбол
Добре дошла на Кokomama и нейното бебче!
Tatalina, благодаря за успокоението.Иначе си гука и т.н. за възрастта си, което наистина е по-важно.
 ninani, и аз така знам, че се смята количеството АМ.Но на Милумила има табличка, според която трябва да яде по толкова.

# 184
  • София
Добре дошла на Кokomama и нейното бебче!
Tatalina, благодаря за успокоението.Иначе си гука и т.н. за възрастта си, което наистина е по-важно.
 ninani, и аз така знам, че се смята количеството АМ.Но на Милумила има табличка, според която трябва да яде по толкова.
geri_di, по-добре не сменяй АМ, четох, че сменянето може да доведе до храносмилателни проблеми. Между другото Марти все още яде по 120 гр. нищо, че другата седмица става на 4-ри месеца. От както му сложиха ДТК-то престана да се храни нормално  Confused

# 185
Добре дошла и от нас на Kokomama и бебе Калоян  bouquet!
Момичета , аз вече не издържам... от 4 дена имам майстори у нас и вече нямам стена не пробита. Полудявам , а и бебчо толкова се е изнервил и хич не спи.Ама как да спи с тези бормашини. Надявам се и утре и да си тръгват и да се наспим едно хубаво smile3524. Лошото е че и не мога да ги оставя сами в къщи и трябва да си седим тук а така ми се разхожда. Айде чао за сега, че пак се размрънка.

# 186
  • София
Дъщеря ми яде по 150г., независимо, че на кутията пише 120г., че трябва да яде Thinking

# 187
  • Велико Търново
Честит Рожден Ден на Tatalina!Пожелавам ти много здраве,щастие,любов и всичко за което мечтаеш да ти се сбъдне!Целувки и весел празник!

Добре дошли на новите мами!Сигурна съм,че при нас ще ви хареса!
 Този пост го пиша за четвърти път/сутринта се работеше по форума/,но няма да го допиша.Най-важното го написах.

Хубав ден на всички!!!

# 188
  • София
Честит рожден ден Tatalina. Да си жива и здрава и много щастлива. Дано дните занапред ти донесат само щастливи мигове
hbday  Gift newsm51

# 189
Tatalina, честит рожден ден, мила! Бъди винаги здрава, щастлива и усмихната!smile3525

# 190
 bdbaloni Честит рожден ден на Tatalina baloni Бъди най-щастливата и обичана жена на света! bdbaloni

# 191
  • София
Благодаря ви от сърце, момичета!  Hug
Тук, с вас се чувствам страхотно!
Черпя всички с много хубави мисли, слънчево настроение и усмивки!
А с торта и кафе - като се видим на живо.

newsm51

# 192
  • на брега на Дунав
 Честит рожден ден Tatalina baloni .
Добре дошли и на новите мами и техните малки дребчета.  Wink
Мислях да пиша доста, ама Еми пак започна да повръща и ми мина мерака. Като се пооправим ще пиша пак. До скоро.

# 193
  • Варна
 newsm59 Tatalina! Бъди много щастлива и обичана и всичко каквото желаеш да получаваш hbdtu
Добре дошла на Кокомама и бебе Калоян welcome
ninani съжалявам, че не можах да дойда на срещата. Ако можеш информирай ме за следващата. Ще направя всичко възможно да дойда и ще ми е много приятно да се запознаем smile3521
Ние иначе сме добре.Ядем м/у 120-150 гр. Утре може би най-накрая ще ни бият ваксината(ако пак не се случи нещо)
Засега това от нас, че нещо се размрънкахме
  love001

# 194
  • Ямбол
Честит рожден ден, Таталина!Пожелавам ти много здраве, щастие и късмет!  bouquet

Благодаря ви за подкрепата!Днес си хапва по-добре, но досега за цял ден сме изяли 370 гр.Остават ни още 2 хранения.

Общи условия

Активация на акаунт