ЮНСКИ бебета добрички, смеят се със глас и плачат със сълзички

• 10 726
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Ninani относно срещичката - утре ние сме на консултация и ваксина от 11.20ч.
Надявам се другия път да не пропуснем.
Забавлявайте се и за нас smile3525!

# 166
  • София
.....
Zzz, един мъж се сеща, че жената не му е в кърпа вързана чак, когато тя избяга от него, т.е. когато вече е късно. Но... това е друга тема и хич не ми се коментира... Иначе, благодаря ти за подкрепата   bouquet
.........
Tatalina, за съжаление си права.  smile3525

Здравейте и от нас.
София е родена на 33 юни. Много се радвам, че най- накрая мога да видя много бебковци на нашата възраст. И започвам с въпросите, простете ми за което EmbarassedКога започнаха вашите бебчета да държат играчки или да посягат към тях?
Добре дошла при нас Valkakar,    bouquet... посмях се с датата на раждане на твоята дъщеричка.  Laughing

# 167
Момичета не се шашкаите,прочете това:http://www.az-jenata.com/display.php?show_article=10&open_article=2694

# 168
  • 5 етаж в ляво
а моето бебе на 2 месеца беше 6 кг и 60 см, ooooh!,така,че място за притеснение няма Hug

Последна редакция: ср, 06 сеп 2006, 16:43 от danidji

# 169
agne6a мила,не се притеснявай че бебчо е неспокоен през по-голямата част от времето,сигурно е период който бързо ще отмине,това ,което мога да те посъветвам е да го оставяш по-честичко да се завбавлява сам,имам в предвид например да му пускаш музикална играчка в кошарата/ако има такава/,да го оставяш на място което на него му харесва,както на  нас ни харесва много активната гимнастика,и по този начин дори и да помрънка малко ще се измори и после ще спи сладко.Или казано по друг начин,просто не го разнасяй постоянно на ръце,още докато каже'а',защото дечко е хитър и ще свикне така и после #CrazyИ ние от време на време имаме такива дни,в които и се събира 1час сън за целия ден,и слава богу че са рядко иначе ще хвана гората.Така че споко,и не оставяй малкото човече да те  smile3514,скоро ще отмине този период.
А сега за срещата в колко часа е удобно да я направим?Аз мисля че към 10-11ч е добре,вие какво ще кажете newsm78
При нас този период не отминава вече 2 месеца... Cry. Ама аз съм си виновна.

# 170
Здравейте мами !Днес от бързане за разходка неуспях да се включа за сутрешен отчет  Rolling Eyes
 Hug valkakar  нямаме в родовете с щръкнали уши,а пък и той си прещипва само мекичкото   154uu какво ти затлъстяване Диди на 2мес. тежеше 5910кг. и 61см. сега чак към 17 ще ходим на консултация
Камбанска,Корнелия дано бързо да ви пусне тоя гад  fingerscrossed
Честити месечинки на бебчетата на Tatalina i Korneliia_h  newsm51 smile3525

# 171
Здравейте!

valkakar,  ние на 3 м бяхме 6200 и 63 см. Споко ... бебче си знае работата baby_neutral   А относно жегата и влагата при теб ... отвратително е ... миналата пролет бях във Флорида и си беше бая горещичко... лятото сигурно е н епоносимо. Моята беба от една седмица вече хваща нещата с ръчичка и успешно си ги набутва в устата. А от 3 седмици си бие играчките в креватчето ( висящите).
За режима... абе и ние нямаме много режим , но в общи линии гледам да я изкъпя и нахраня по- раничко за да можем да забегнем на някъде с татито и да оставим Боби на бабата. Къпане в 7:30 - 8:00 после папкане и се буди към 4 часа брез нощта за папкане , но си прави 8 часова пауза. после на 4 часа през деня се храни. Днес даже си хапна картофено пюре и й хареса много.

Моят мъж ... да ви се похваля.... откакто съм родила все едно са го сменили. Гледа да си е повече време в къщи. Гледа бебката много, храни я , сменя пампи, къпе я, играе си с нея. Мен постоянно ме прегръща и целува и обгражда с внимание и обич. Толкова обичана и желана не съм се чувствала одавна, даже не ми пука , че съм с 10 кила по- дебела и че гъза ми е като бидон. Татито ме кара да се чувствам като мис свят. Очите на съпруга ми са най - прекрасното огледало в което се виждам красива и сексапилна... друго огледало вече не ползвам Grinning

Пак съм в цикъл и ми идва да се гръмна... не съм ползвала превръзки от години и усещането, че нещо изтича от мен е направо непоносимо. Някоя от вас знае ли кога мога да ползвам тампони?  Вече за трети път ми идва .... ужас ...

# 172
  • Варна
Здравейте!
ninani той вече свикна на ръце, но днес реших да пробвам това което ме посъветва. Плака милия 2 часа( и играчките на кошарата само за 5 мин му бяха интересни) и дойде време за храненето му. Яде малко защото беше изморен и заспа. Ще видим сега колко ще го държи и дали ще успея да го отвикна от ръцете.
Благодаря ти за съвета.
emsy напълно те разбирам и се надявам да мине по-бързо този период.
Добре дошла на Valkakar
Честити месечинки на бебчетата на Tatalina i Korneliia_h newsm51 да са им живи и здрави и много да ги радват

# 173
добър вечер мами   bouquet 
  Ние бяхме вече на ортопед и ни казаха,че вс е ОК.Имаме си хубава здрава дъщеричка    Blush
 Питах го и тои ми обясни,че това пищене след къпане е просто период и ще го израстем ,но ..... се питам кога ще стане това.Направо ме плаши като започне да пищи вечер  Sad 
 Що се отнася до килограмите започнах от 54(или 53 не знам колко )станах  65, а сега съм 58 -ама както всички вас се закотвих на тези килограми и  не мърдам -но времето е пред нас ще  се оттарвем от  тях рано или късно.
 А за къпането -и при нас  е  в интервала 19.30/20.30 след това папка и спи до 2(4-понякога,но мнг рядко) след това пак папкаме в 6 и така деня започва  Wink
 пожелавам на вс лека вечер

# 174
  • Ямбол
Здравейте!
Ние се къпим около 20,00 часа, после яде и заспива.
От 2-3 дни не съм писала, т.к. бебка не иска да яде и в чудо съм се видяла....Тя по принцип не е от най-ящните, но...Ние сме на АМ- Милумил.Карам я да яде през 3 часа, /вечер последно яде в 12 чи после чак в 06,00/правя и по 100 гр.и тя ние винаги ги изяжда.А по табличката на АМ двумесечните бебета трябва да ядат по 170 гр.
Първият месец ми нададе 850 гр, 2 месец-700 гр.
Вече се побъркам, не иска да яде. А смених няколко вида млека и с това имаше уж най-голям успех.
Моля ви за съвет.Как да я накарам да яде.....

# 175
  • София
sonka, agne6a, благодаря ви за пожеланията, много сте мили! Нека всички бебоци са доволни и усмихнати!  Hug

valkiria, това, което разказваш за отношенията с мъжа ти е страхотно! Дано повече жени се чувстват като теб или по-скоро, дано повече мъже са толкова грижовни и добри!

geri_di, напълно те разбирам за притесненията - Ени този месец е наддала само 350 гр. и аз също ще се побъркам от притеснение. В кърмаческия форум ме успокоиха, че обикновено първите 2 месеца бебетата наддават около килограм, после започват да намаляват. И това било нормално. Дано да е така!!! Пък и като се замислиш, всяко бебе си е индивидуално и никой не може да каже колко точно е нормално да се качва. Гледай другите показатели за развитие, като жизненост на бебето, пълни памперси, гукане, усмивки и т.н. Те също са показателни за развитието на бебко.

Последна редакция: ср, 06 сеп 2006, 22:04 от Tatalina

# 176
geri_di,kакви са тези 170гр за бебе на 2 месеца #Crazy,че то ще се пръсне,количеството мляко,което бебето трябва да изяжда е 100+месеците,т.е за двумесечни бебета по 120гр,такаче не се притеснявай че бебка яде по100гр,моята също невинагаи изяжда всичките 120,но на следващото хранене си наваксва.Бъди спокойна и знай че бебетата  са като големите хора и всеки и ма различна "мярка" ,едни ядат повече,други по-малко,във всеки сучай човечето си знае наи-добре Grinning

# 177
  • Варна
Честити месечинки на бебоците на Tatalina и Kornelia_h! Да ви са живи и здрави, много да им се радвате и да ви даряват с най-прекрасните и сладки усмивки! smile3525
Добре дошла на Valkakar!
Един въпрос към кърмещите мами - когато започвате да кърмите другата гърда опъва ли ви? В смисъл онова подръпващо усещане за няколко секунди. А също и когато дойде време за кърмене се получава същото.
Лека нощ и най-сладките сънища на сладунчетата newsm46

# 178
  • София
Sasi, благодаря за пожеланията  Simple Smile
За кърменето - това усещане е напълно нормално. Гърдите си се пълнят и когато дойде време за папане на бебко те са по-напрегнати. И при мен се получава същото, но не преди всяко хранене, а тогава когато интервалът е станал повече от 3.5 часа. Явно защото гърдите ми се препълват.

# 179
Здравейте, включвам се във  форума, защото моето синче е родено на 8 юни. Казва се Калоян. Роди се 3.600кг/50см. Виждам че коментирате килограмите на децата. Моят гладник на два месеца бе 6.500 кг/59см. След няколко дни сме на консултация и да видим този месец как сме с теглото. Ние все още се храним нощем, изцяло на кърма сме засега.

Общи условия

Активация на акаунт