Надявам се другия път да не пропуснем.
Забавлявайте се и за нас
! 

... посмях се с датата на раждане на твоята дъщеричка.
И ние от време на време имаме такива дни,в които и се събира 1час сън за целия ден,и слава богу че са рядко иначе ще хвана гората.Така че споко,и не оставяй малкото човече да те
,скоро ще отмине този период.
. Ама аз съм си виновна.
valkakar нямаме в родовете с щръкнали уши,а пък и той си прещипва само мекичкото
какво ти затлъстяване Диди на 2мес. тежеше 5910кг. и 61см. сега чак към 17 ще ходим на консултация 
А относно жегата и влагата при теб ... отвратително е ... миналата пролет бях във Флорида и си беше бая горещичко... лятото сигурно е н епоносимо. Моята беба от една седмица вече хваща нещата с ръчичка и успешно си ги набутва в устата. А от 3 седмици си бие играчките в креватчето ( висящите).
да са им живи и здрави и много да ги радват

,че то ще се пръсне,количеството мляко,което бебето трябва да изяжда е 100+месеците,т.е за двумесечни бебета по 120гр,такаче не се притеснявай че бебка яде по100гр,моята също невинагаи изяжда всичките 120,но на следващото хранене си наваксва.Бъди спокойна и знай че бебетата са като големите хора и всеки и ма различна "мярка" ,едни ядат повече,други по-малко,във всеки сучай човечето си знае наи-добре

Препоръчани теми