Гледам тук разправяте кой кога къпе бебчето,но май ние сме единствените дето къпят по-всяко време на денонощието/то при нас режима е мръсна дума май/и в 1 през нощта се е случвало,а кото пропуснем вечер и на другата сутрин си го къпя...абе,нещо сме се разхайтили,ама нали ни е втори и с баткот видяхме,че файда от много втелясване няма...
Като казах баткото,та се сетих...днес бяхме с него и Ивчо на разходка,и тъкмо се ориентирахме да се прибираме да спи и се появи татито и за голямо мое учудване ми предложи аз да остана в градината,а той да прибере ,нахрани и приспи Сами...Дотук добре,ОБАЧЕ-първо,половин час след като тръгнаха ми се обади,че си е забравил ключовете и няма как да влязат в апартамента и ,че Сами много мрънка,та да се прибирам...и аз подпалих количката ,но докато се прибера са се развили следните събития-първо Самчо вдитнал температура,зачервил се целия и започнал да реве...,вече тотално объркан татито се сетил ,че има ключ за стаята дето държим количките и го метнал в комбинираната количка,уж да го приспива...,татито паникьосан решил,че докато чакат ще го нахрани и му купил баничка,която като се опитал да му набута в устата и Сами повърнал.../всичко това става долу пред магазина/....обаче Сами пак повърнал и тогава вече ошашавен мъж ми се метнал на първото такси и бегом при ДжиПи-то,която го "успокоила",че си имаме вирус/много тежък и заразен и да пазим бебето/... и така,аз междувременно се прибирам и виждам -всичко леж...детето и татито ги няма...абе ужас...добре ,че най-накрая се обади по-телефона та да се успокоя....но аз пък вече бях набрала и като ревнах....В крайна сметка,сега болния батко е евакуиран при бабата/ и контролирам положението по-телефона/,а аз цял следобед освен супер притеснена,мих стълби и прах колички,щото и на Ивчо количката беше за пране/че ни се изцвъка едно пиленце отгоре/, и незнам от вируса ли ,от настинка ли,че и доста на течение стоях,сега и аз нещо се поразхлабих....Та ако зачезна,да знаете ,че сме покосени от разстройство...
Zzz,съгласна съм с теб,ама като станат повече годинките,май повечето мъже почват така да ни възприемат...то може и в нас да е причината/знам ли?/...но дано вашите да не са от тоя модел.
agne6a,да не са зъби-от тях така мрънкат по цяла нощ?

.

на мама valkakar, и нейното бебче!
А също така и много пъшка,иначе не плаче и дори не мрънка,но аз се събуждам от въртенето и,и тогава се налага да и бутна шишето с млякото за да се укроти,макар че определено не се събужда да яде ,но някакси се успокоява от папуто,незнам как ще я караме занапред 

Не се притеснявай,ако сте на кърма няма опасност от преяждане,детенце знае колко да яде
.