ЮНСКИ бебета добрички, смеят се със глас и плачат със сълзички

• 10 727
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
Привет и от мен!
Гледам тук разправяте кой кога къпе бебчето,но май ние сме единствените дето къпят по-всяко време на денонощието/то при нас режима е мръсна дума май/и в 1 през нощта се е случвало,а кото пропуснем вечер и на другата сутрин си го къпя...абе,нещо сме се разхайтили,ама нали ни е втори и с баткот видяхме,че файда от много втелясване няма...
Като казах баткото,та се сетих...днес бяхме с него и Ивчо на разходка,и тъкмо се ориентирахме да се прибираме да спи и се появи татито и за голямо мое учудване ми предложи аз да остана в градината,а той да прибере ,нахрани и приспи Сами...Дотук добре,ОБАЧЕ-първо,половин час след като тръгнаха ми се обади,че си е забравил ключовете и няма как да влязат в апартамента и ,че Сами много мрънка,та да се прибирам...и аз подпалих количката ,но докато се прибера са се развили следните събития-първо Самчо вдитнал температура,зачервил се целия и започнал да реве...,вече тотално объркан татито се сетил ,че има ключ за стаята дето държим количките и го метнал в комбинираната количка,уж да го приспива...,татито паникьосан решил,че докато чакат ще го нахрани и му купил баничка,която като се опитал да му набута в устата и Сами повърнал.../всичко това става долу пред магазина/....обаче Сами пак повърнал и тогава вече ошашавен мъж ми се метнал на първото такси и бегом при ДжиПи-то,която го "успокоила",че си имаме вирус/много тежък и заразен и да пазим бебето/... и така,аз междувременно се прибирам и виждам -всичко леж...детето и татито ги няма...абе ужас...добре ,че най-накрая се обади по-телефона та да се успокоя....но аз пък вече бях набрала и като ревнах....В крайна сметка,сега болния батко е евакуиран при бабата/ и контролирам положението по-телефона/,а аз цял следобед освен супер притеснена,мих стълби  и прах колички,щото и на Ивчо количката беше за пране/че ни се изцвъка едно пиленце отгоре/, и незнам от вируса ли ,от настинка ли,че и доста на течение стоях,сега и аз нещо се поразхлабих....Та ако зачезна,да знаете ,че сме покосени от разстройство...
Zzz,съгласна съм с теб,ама като станат повече годинките,май повечето мъже почват така да ни възприемат...то може и в нас да е причината/знам ли?/...но дано вашите да не са от тоя модел.
agne6a,да не са зъби-от тях така мрънкат по цяла нощ?

# 151
  • София
Камбанска, наистина има някакъв много гаден вирус, дано Сами се оправи по-бързо и дано не си се заразила, че и Ивчо може да го отнесе  Praynig
.........
Zzz,съгласна съм с теб,ама като станат повече годинките,май повечето мъже почват така да ни възприемат...то може и в нас да е причината/знам ли?/...но дано вашите да не са от тоя модел.
agne6a,да не са зъби-от тях така мрънкат по цяла нощ?
Изводът е "кажи му мъж и не го обиждай повече", това важи само за тия, които си мислят, че едва ли не си им длъжна с нещо. Confused
Нещо ме гони безсънието тази вечер, ама отивам да се помъча да дремна.  bouquet
П.П. Мишелка хич не се появява, дано да са добре.

# 152
Здравейте и от нас.
София е родена на 33 юни. Много се радвам, че най- накрая мога да видя много бебковци на нашата възраст. И започвам с въпросите, простете ми за което EmbarassedКога започнаха вашите бебчета да държат играчки или да посягат към тях?

# 153
Здравейте и от нас.
София е родена на 33 юни. Много се радвам, че най- накрая мога да видя много бебковци на нашата възраст. И започвам с въпросите, простете ми за което EmbarassedКога започнаха вашите бебчета да държат играчки или да посягат към тях?

До сега не бях чувала за такава дата... ама щом казваш Hug.
Добре дошла  bouquet!

# 154
  • на брега на Дунав
Здравейте мамчета, снощи ви писах, но явно ми се е скапал постинга. Исках да ви оплача, че в къщи  Еми, аз и нашия тати сме хванали този гаден летен вирус с повръщане и разстройство. Слава Богу Сами е добре, но много се притесних да не го хване и него. Днес сме по-добре, но предполагам, че от отслабването на организма от това повръщане сега пък ме боли гърло. Лошото е, че от няколко дни се налага да не кърмя понеже пия и хапчета и сега правя някакви опити да се цедя, за де не ми спре кърмата . Оказа се, че дегана (за повръщането) има страничен ефект увеличаване на хормона предизвикващ произвидството на мляко и сега имам повече кърма.  Mr. Green Незнам обче дали това е задобро защото не успявам да се изцедя като хората.
Ние вчера станахме на 3 месеца. Вече сме големи бебки.
За спането и аз да кажа. Ядем последно в 21:30 часа и си лякаме 30 мин. след това. Сутрин обаче в 6 часа сме отново гладни и се будим за да упражняваме това добро дело. Това е от мен за сега. Лек ден ви желая.

# 155
  • София
Добро утро момичета Simple Smile

Аз чакам моята принцеса да се събуди за първото си папане, но нещо няма изгледи това да е скоро. А после защо не наддавала много - ами като е такава поспалана Simple Smile

Zzz, един мъж се сеща, че жената не му е в кърпа вързана чак, когато тя избяга от него, т.е. когато вече е късно. Но... това е друга тема и хич не ми се коментира... Иначе, благодаря ти за подкрепата   bouquet

valkakar, добре дошла при нас! На въпроса ти - моята принцеса от няколко дни започна да си забелязва ръцете и са й доста интересни. Но според мен още не е осъзнала, че са нейни и че тя е тази, която ги мърда. Вече започна плахо да докосва дрънкалките, които съм закачила близо до ръчичките й.

kambanska, korneliia_h, този гаден вирус не подмина и мен и знам колко е неприятен. Стискам палци бързо да се оправяте и бебковците да са здрави и спокойни.   bouquet

# 156

Милички , ама те всичките мъже са правени по калъп. Просто ние от време на време трябва да им показваме че другите оценяват това което те имат.
Минат ли повече годинки е закон .... ама и с нас е същото де Mr. Green
Честита месечинка на Сами на Корнелия... много, много здраве пожелавам  bouquet!
Честита месечинка и на Елеонора  на Таталина... пак много, много здраве  bouquet!

Последна редакция: ср, 06 сеп 2006, 09:32 от Elisir

# 157
  • на брега на Дунав
Siska 79 едва сега видях постинга ти за килограмите. Ами какво да ти кажа. Ако ме питаш дали карам още диетата - не. Лесна е за изпълнение, но при мен проблема беше с еднаквата храна на обед и на вечеря. Работата е там, че на обед понеже (ходим на разходки) обядваме в майка ми, а вечер в къщи и става тудно да ям едно и също. Иначе определено има ефект за 3 дни бях свалила 1 килограм, но и това е нещо. Пък аз от 55 кг станах 69 кг. От болницата излязох 57 и сега съм си толкова. НО ... 5-те килограма от 55 си останаха от предното раждане така, че имам в най-добрия случай още 7 да свалям макар, че и 5 ще свърша работа.

# 158
  • на брега на Дунав
...
kambanska, korneliia_h, този гаден вирус не подмина и мен и знам колко е неприятен. Стискам палци бързо да се оправяте и бебковците да са здрави и спокойни.   bouquet
Благодаря ти    bouquet. Отивам да приготвям млякото на Сами, че нещо се размтънка.

# 159
Добро утро ,на всички мами и бебоци  bouquet
Първо да пожелая на всички мами и бебоци да се оправят бързо от този гаден вирус,ние също го изкарахме,т.е.баткото и таткото,но аз тогава кърмех и слава богу мен и бебка ни прескочи,мисля че бебетата до 6м,имат силен имунитет и рядко се разболяват/пу-пу,да не чува дявола/ newsm17
 welcome на мама valkakar, и нейното бебче!
Аз чакам бебка да се събуди,и ние не спахме много спокойно,на моменти имам чуството че ще изрови с носле чаршафа от кошарата си,голямо въртене,голямо нещо.някое друго бебче прави ли така newsm78 А също така и много пъшка,иначе не плаче и дори не мрънка,но аз се събуждам от въртенето и,и тогава се налага да и бутна шишето с млякото за да се укроти,макар че определено не се събужда да яде ,но някакси се успокоява от папуто,незнам как ще я караме занапред ooooh!

# 160
Много си се смях тук сама за датата, но аз като ви казвам , че тогава е родена значи е така. Но истината е, че е родена на 22.06. Извинявам се и дано сте се посмяли като мен. Понеже ми е много бъгав нета или сайта не е наред нещо и попрочетох докато чаках да се зареди страницата, та имам и аз какво да добавя. Първо за нощното хранене. Тук при нас на дечковците им се прави преглед през 2 месеца и на 2-рия ни казаха сега е времето за махане на нощното хранене. Ние имахме 2. Мислих мислих и измислих да си променяме режима (благодаря на Господ ние по режим живеем). Ще се храним на по 3 4аса през деня, вместо на по 4 през цялото денонощие както преди. Започваме в 6 и спираме в 9. Променихме го същия ден започнахме и с нов ритуал за лягане, къпане в 8,30; ядене в 9, лягане 9,30. Първата нощ се събуди 2 пъти. Дадох и бибка и заспинка. На следващата нощ рева много но слава богу имам много възглавници на леглото, та главата под тях. Заспа и това и беше. Сега и да се събуди си знаем- бибата и в 6 сутринта сме на крак изгладнели. А за къпането, мили мами вие сте късметлийки, в Бг и да не къпеш бебчето , не  епроблем. Живеем във Флорида и тук влагата и жегата са страшни. В къщи и в колата има климатик, но не и навънка. Изпоти ли се се  изрива и е невъзможно да не я къпем. Пропускала съм, но после съжелявам. Питах за играчките, защото тук ме шашкат. Да държи трябва, да посяга трябва, да слага в устата трябва и аз по цял ден седя със София и и тикам в ръцете играчки хиляди.

# 161
Включвам се само да кажа за срещичката утре на Варненските мами,в 11ч на летния театър,присъствието е задължително! newsm47

# 162
Надявам се , че не съм постнала нещо 2 пъти, но всеки път става по нещо. 2 пъти забравях и накрая да се сетя да го напиша. Притеснена съм, че моята бебка затлъстява. на 2 месечния й преглед беше 60  см и 5 кг. Струва ли ви се нормално това? Тук американските бебета са дебели и съм много притеснена.  
Сонка относно ушите това е ген. Мойта бебка ги мачка , но са й много прибани. Тук сме 3 бг мами и на другите 2 дечица колкото и да ги пазиха им щръкнаха. Хубаво е да се застраховаш де. Аз използвах шапки за целта.

# 163
valkakar,какви са тия притеснения бе мила?Мойта бебка на 2 м,тежеше 5050 и беше 56см,а я виж твоята колко е дългичка PeaceНе се притеснявай,ако сте на кърма няма опасност от преяждане,детенце знае колко да яде  bouquet

# 164
  • Варна
Добро утро на всички и от нас! Е някой още спинка не е подал сигнали, че е гладен, така че имам малко време за писне.
Valkakar спокойно! Ако бебка е на кърма няма място за притеснения. Пък и е още малка да яде от тамошните полуфабрикати, от които се затлъстява.
Дари вече си забелязва юмручетата и толкова активно се опитва да си ги тикне в устата, че когато не успее се сърди. И прави едни пози, по които според мъжа ми приличала на "Спиди"-от анимационното филмче smile3532.
Приятен ден и слънчеви разходки от нас  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт