ЮНСКИ бебета добрички, смеят се със глас и плачат със сълзички

• 10 729
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Здравейте и от нас
За режима ние нямаме такъв спим и ядем когато решим.Вечер обикновено се моткаме с татито по морската градина и капаните и се къпем когато се приберем,а това обикновенно е към 22и 30 или 23,а ако е заспала дълбоко оставяме къпането за сутринта(то и без друго се къпем сутрин и вечер).Въобще сме го ударили на живот пък зимата ще се стягаме с режими като няма къде да се хойка.

Цуки по дупетата и лек ден от нас с Йоанна

# 136
  • Варна
Здравейте. Бързам да се включа само за да кажа че съм на линия за срещата в четвъртък в Морската градина! Само кажете час и съм там. Количката е тъмно синьо и бежово "Чиполино", а снимки има в линк по-долу.
Очаквам малкия всеки момент да се събуди, а и имам купчинка пране за гладене......
Чао и усмихнат ден   bouquet  bouquet  bouquet

# 137
Здравейте!да ви се похвалим вече сме 6 кг(с 1 повече за месец)и 61 см(с 5 повече)-пу-пу.Да ми е живо и здраво.Дадох и Панадол профилактично,че миналия път ми качи 38.2 температура и много я болеше милата,така се гърчеше.Сега спинка и аз се възползвам да отида на гинеколог.Целувки от нас.

# 138
  • Варна
Здравейте! Временцето пак е хубаво и ние пак сме по пътищата.
Тъкмо бебека спинка в количката, защото просто друг начин няма, и мама пак е във форума.
Sonka ние се къпем най-късно в 20.30ч., после папкаме и заспиваме. Пробвах да оставя къпането на бебка до по-късно, но още в 20ч. започва да мрънка и си чака масажа и банята. Дори след баня е толкова нетърпелива за манджата си, че наддава страхотен рев и по-най-бързия начин се обличаме.

# 139
Ние също си знаем , че в  20,30 или най - късно в 21 се къпем и после папкаме. И мисля че вече свикна и ако закъснеем започва да се сърди. Сега нещо започва да мрънка и аз ще тичам. До по-късно.

# 140
Да ви се похвалим и ние ,вече сме 6 400 гр и 64 см.Питах педито дали да почвам да и давам сокче от ябалка...тя каза че по хубаво от кьрмата няма и до 4 мес само кьрма....Биха днес 2 ваксини на Елисе и то не бе рев,не бе чудо.После поспа доста,после като се сабуди пак рев,и преди малко пак заспа милата.Температура още няма дано не вдига...

# 141
  • София
Днес ни биха хепатитната ваксина и бебка много плака Confused, нормално ли е спинка от нея защото се притеснявам страшно много Cry

# 142
  • Велико Търново
Здравейте и от нас!Ние имаме железен режим-Божидара яде през четири часа,пет пъти дневно,нощно хранене нямаме от първия месец,спи по 12 часа както вече съм писала/пу-пу,да не чува дявола/,банята е в 21.30 и в 22 се заспива.
  Ние днес пак бяхме по улиците,но всеки хубав ден го използваме максимално,защото зима иде и тогава не ми се мисли какво ще е,може и да ми се прииска да се върна на работа.
  Това е от нас засега!Чао и целувки!

# 143
Да се отчетем Grinning!
Вече сме 58см, 5,700 гр. Биха ни три ваксини ,беба изплака за минутка и след това спа 5 часа непробудно.
За кг....ми всички много ме харесват така,била съм по женствена,ама аз не се чувствам добре, иначе с разни роклички изглеждам супер,но обуя ли панталон и.....кажете ми упражнениа за краката.Никога не съм имала бричове, но сега вече си имам Confused Embarassed Rolling Eyes
Kypem se v 21,30 . qdene i posle san do 5 ili 7.00 sutrinta

# 144
  • Бургас
ЗДРАВЕКТЕ ОТНОВО
Мойто чудо днеска спа мнооооооооооооого и аз успях да си оправя краката и даже се и нагримирах за разходката и за първи път откакто съм родила се почувствах човек.
А сега мойта хубустница се опитва да ме изяде и отивам да и търся бибата.

Чао и спокойна нощ

# 145
  • София
Здравейте момичета!

Аз съм малко притеснена - днес бяхме на консултация и се оказа, че бебка е наддала само 350 гр. за последния месец  Cry Не мога да си обясня защо толкова малко, при положение, че папа добре, спинка, весела и жизнена е, пълни памперсите... Не знам. След една седмица пак ще ходим да я мерят, дано да е започнала да качва моята принцеса, че ще се побъркам от притеснение.

За къпането - и нашият татко все дава зор да я къпем към 20 часа, но аз предпочитам да я къпем преди последното й папане, за да може да си спи сладко цяла нощ. Затова я къпем около 22.30 часа.

Кабранска, благодаря ти, много си мила Simple Smile На тази снимка се чувствах обичана и специална жена, а сега съм само мама. За съжаление и моят мъж вече ме приема само като даденост - нежността и специалното отношение си останаха в миналото... Така че те разбирам напълно и за успокоение ти пращам виртуални цветя   bouquet

# 146
здравейте мацки Heart Eyesние днеска цял ден мерихме улиците инакрая забравихме колко ги измерихме  hahaha Joy добре че бяхме с колата донякъде....а искам да смъквам кг Rolling Eyes
Благодаря за инфото на всички ще се опитам и аз ама как да стане като бебунчо яде към 18 30-19ч. на 3-4ч. и към 21ч.най-рано трябва да почнем процедурите по вечерен тоалет  newsm78  ,а и друго да запитам вие слагате ли ленти на главите заради ушетата?Диди като се върти и си защипва ушите и аз го държа за малко с лента  Sad
Многоцункиповсички малки муцунки!

# 147
  • Варна
Здравейте, мами и от нас!
Ние напоследък нямаме време за нет, а и малкия не спи цял ден и цяла вечер.Даже и сега още не е заспал.
Ние се къпем м/у 19.30-20.30, папаме и после поне 2 часа още не искаме да спим и се кривим(а му се спи). След това през 3-4 часа се събуждаме за папане. Не мога да го махна това нощно ядене. Поне от 12 до 6 да спи, но не. А и сънят му не е спокоен-цяла вечер мрънка и се буди. Незнам какво да правя. Приемам всякакви съвети.
Лека нощ от нас

# 148
  • София
Здравейте момичета!

Аз съм малко притеснена - днес бяхме на консултация и се оказа, че бебка е наддала само 350 гр. за последния месец  Cry Не мога да си обясня защо толкова малко, при положение, че папа добре, спинка, весела и жизнена е, пълни памперсите... Не знам. След една седмица пак ще ходим да я мерят, дано да е започнала да качва моята принцеса, че ще се побъркам от притеснение.

За къпането - и нашият татко все дава зор да я къпем към 20 часа, но аз предпочитам да я къпем преди последното й папане, за да може да си спи сладко цяла нощ. Затова я къпем около 22.30 часа.

Кабранска, благодаря ти, много си мила Simple Smile На тази снимка се чувствах обичана и специална жена, а сега съм само мама. За съжаление и моят мъж вече ме приема само като даденост - нежността и специалното отношение си останаха в миналото... Така че те разбирам напълно и за успокоение ти пращам виртуални цветя   bouquet
Tatalina, ама я ги стягайте тези мъже бре... ааааа.... не може само като даденост да те приема  Crossing Arms Той трябва да разбере, че ти сега като майка си не по-малко жена, даже напротив... И да не си мисли, че си му в кърпа вързана, защото като те гледам такава хубавка лесно ще му избягаш. Горе главата  Hug  bouquet
За протокола, ние се къпем към 21.30 ч. и ядем в 10.00 ч.

# 149
agne6a мила,не се притеснявай че бебчо е неспокоен през по-голямата част от времето,сигурно е период който бързо ще отмине,това ,което мога да те посъветвам е да го оставяш по-честичко да се завбавлява сам,имам в предвид например да му пускаш музикална играчка в кошарата/ако има такава/,да го оставяш на място което на него му харесва,както на  нас ни харесва много активната гимнастика,и по този начин дори и да помрънка малко ще се измори и после ще спи сладко.Или казано по друг начин,просто не го разнасяй постоянно на ръце,още докато каже'а',защото дечко е хитър и ще свикне така и после #CrazyИ ние от време на време имаме такива дни,в които и се събира 1час сън за целия ден,и слава богу че са рядко иначе ще хвана гората.Така че споко,и не оставяй малкото човече да те  smile3514,скоро ще отмине този период.
А сега за срещата в колко часа е удобно да я направим?Аз мисля че към 10-11ч е добре,вие какво ще кажете newsm78

Общи условия

Активация на акаунт