ЮНСКИ бебета добрички, смеят се със глас и плачат със сълзички

• 10 737
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте и от нас.Честита нова темичка.Днес времето е прекрасно и цял ден бяхме навън,току що се прибрахме сега ще се къпим,храним и ще спинкаме,а мама и тати ще ходят на рожден ден. Peace

# 121
Здравеите мамита!!Искам да ви питам започнахте ли вече да давате на бебоците изцеден сок от ябьлка и от морков newsm78.Аз мисля да започвам вече... Laughing

# 122
Здравеите мамита!!Искам да ви питам започнахте ли вече да давате на бебоците изцеден сок от ябьлка и от морков newsm78.Аз мисля да започвам вече... Laughing

Аз вече давам освен сокове и пюрета плодови вече, а от тази седмица започвам и зеленчуково пюре да захранвам.

Боби спи от 17:30 и не се е будила .... явно това е от ваксината .... хммм.... няма да я будя за хранене.... когато реши  ще се събуди newsm78

Лека вечер от мен .... спокойни бебки  ви пожелавам нощес да имате baby_neutral

# 123
megan79 , на нас ни казаха от края на 2- рия месец по лъжичка, като увеличаваме с лъжичка на ден. Peace

siska79 , аз от 60 кг качих на !!!85!!! Смъкнах до 75 и сега не мърдам Cry . Ама нали зора е да ям, за да се кърмим. И съм толкова безформена... Не е честно Crossing Arms . Така че не си сама в мъката  bouquet

# 124
  • София
megan79, ние скоро ще станем на 4-ри месеца, но аз още не съм захранила... вашият педиатър какво казва?  bouquet
Камбанска, изглеждаш перфектно, браво.

# 125
  • Велико Търново
Мegan79,никакви сокчета не съм давала,а сме на три месеца и една седмица.Днес имахме кратко пререкание с педиатърката,защо не съм давала сок,реших вече да не лъжа и я осветлих за намеренията ми.
  Polimoli,ама та и Кабранска кърми,ама виж каква мацка е!Дай да вземем светъл пример!Корнелия мила,при вас какво е положението с килограмите?

Айде стига за днес!

# 126
  • Варна
Еееееех, че се отворило едно хубаво временце - чак не му се прибира на човек. Гледам, че всички сте хойкали днес. Нека още малко да бъде топличко - добре е и за бебенцата, а и мамите не отказваме.
Sonka честита ви месечинка newsm51
Megan79 педито ни каза да започваме със сокчета, но смятам да кърмя бебка поне до 6 месеца без нищо допълнително /живот и здраве/ newsm53.
Тез килограми май са ни най-големия проблем. Вчера се пренеглих и за 2 седмици съм свалила само 1 КИЛОГРАМЧЕ. А остават цели 9 newsm45. Абе като я почна тази чудодейна лунна диета ще стана пак фиданката отпреди да забременея.
Мами, направо ви завиждам за здравия сън на бебоците. Ние по цял ден се кокорим, та чак очите ни станаха ей такива #Crazy
Айде лека нощ от мен и здрав и спокоен сън на бебоците

# 127
Ами аз съм ходила поне три пъти на ортопед.По=добре настоявайте,а не отлагайте.След 4 месец е най-добре и рентгенова снимка да направите,за всеки случай,че ехографа не винаги показва.Майка е рентгенолог и казва че почти няма облъчване,намалят го до минимум,а и ортопеда ми каза след 4 месец ме иска със снимка за да е сигурен,че ако не се хване локсацията навреме става по-лошо.

# 128
Еха,гледам разбуних страстите с тая снимка...ама да си допиша рецептата-освен двете деца с малка разлика ,сложете и почти нищо неправещ в къщи мъж,голямо жилища/дето няма изчистване,ей #Cussing out/ и всекидневни разходки до центъра на града/пеш/, и най-вече много нерви.....Иначе ям / е не редовно,но седна ли се забравям eat/
Меган,при вас не препоръчват ли късното захранване...не знам защо съм останала с впечатление,че след 6тия месец беше.... и се почва с зеленчукови пюрета.Аз съм твърдо ЗА това- и единствено още не съм решила с каша или със зеленчуково пюре да почна...
За ортопед-питах един-два пъти нашата педка...тя рече на 4 месеца ,че ще ми даде направление,`щото то в началото нищо не се виждало и още там нещо ми смотолеви...ама аз го разглеждам редовна Ивчо и поне засега няма основание за притеснение...
Таталина-много си сладка на снимката на аватара..

Последна редакция: вт, 05 сеп 2006, 01:06 от Анонимен

# 129
Добро утро мами, ние току що се хранихме, къпахме, че напълнихме памперса и сега май ще поспим.
И нашата педиатърка не ни е дала направление за ортопед, каза, че ще даде чак 6-ия месец.
Лек ден от нас.

# 130
Добро утро..аз сам ранобудна днес,защото ще ходим на консултация с Елисе,да и бият ваксината.Ще питам днес как стои вапроса сьс захранването,но доколкото сьм информирана тук акьли не дават и всеки си гледа детето както намери за добре.Педитата следят само децата да са здрави.Това е така защото тук живеят хора от всякакви култури,и всяка сьответно си имат определени начини на гледане и вьзпитание....та затова не се месят.....Аиде аз отивам да се кьпя,че пак се размотах в нета... ooooh!

# 131
Добро утро и от мен,днес пак съм от ранобудните  Rolling Eyes тази нощ спахме подобре къпахме се към 22ч папкахме и сън чак до 5ч  Hug е в 7 се разбудихме защото в кошчето ни има трънчета,а на голямото легло се спи подобре  Laughing Мами вие в колко часа вечер къпите бебоците?Нашия тати все бърза и иска 8 30-9 ч вече да сме изкъпани и хаиде в леглото да ама не Дидко после будува още 2-3часа   Joy не е ли подобре покъсничко  newsm78
Е хайде приятни разходки и много усмивки,че то май не остана много време до зимата  Sad

# 132
Ние се къпем кам 19.30-20.30.И след това папаме и спинкаме.

# 133
Добро утро на всички,реших да се помотам в нета сега,че после като ме завърти,няма спиране.Момичета Камбанска е права с рецептата за отслабването,мойте двамата,баткото и малката имат шест години разлика и аз съм вече #Crazy #Crazy #Crazy smile3511,а на 15 септември сме първокласници и на мен ми иде да smile3514 newsm45,вчера се теглих и съм 45кг. пак ще стана скелет,а така ми се искаше да имам малко форми.
ninani  в четвъртък е удобно за срещичката,само трябва да се уточним час,ти твоя батко ще го взимаш ли,имаше по голямо момченце ако не се лъжа Thinking

# 134
Добро утро и от нас Grinning
Бебка си доспива,а батито вършей къщата вече и аз се чудих,чудих от къде да я подхвана и накрая хоп на компа.
Първо да кажа че ние си имаме строг график за къпането и яденето  вечер,-в 20ч се къпем,после папкаме и нани.
Така бях и с баткото и рецептата излезе успешна защото детето се нагажда с графика и е спокойно че след чипкане идва ред на папу и после спинкане!
Ива78,нашия батко ще бъде 2 клас и на мен също ми иде да #2gunfire,и то като имаш предвид че ние живеем сами и нашия тати е на рейс smile3511,така че надявам се е въпрос на време само да сваля излишните кг,защото с батито за 3-4м,станах48кг,но сега съм секцио за разлика от първия път и може би ще стане по-бавно newsm78
А за срещичката,защо не виждам никаква активност от другите Варненски мами? Sick
Азсъм готова по всяко време,а Ива78 ако ти вземеш вашия батко ще взема и нашия ,да си правят компания.
Сега ставам да пусна пералнята,миялната да поприбера малко бардака и на разходка.
Чакам оферти за срещичката,и лек ден и много усмивки на всички newsm47

Общи условия

Активация на акаунт