ЮНСКИ бебета добрички, смеят се със глас и плачат със сълзички

• 10 733
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро мами и бебоци!Днес като никога съм ранобудна и бързам докато мъничето не се е разбудило да ви почерпя,че днес ставаме на цели 3 месеца Hug виждам че и времето ще става за разходка и ние ще се възползваме,а ето и почерпката   Misc Baby Bottle  party023 beer Wine Glass cook cook

# 106
А сега немога да не ви се похваля-вчера на разходката,най-накрая и мен ме снимаха/че нали все аз снимам,та нямам една свястна снимка/ и затова бързам да ви се изфукам... Peace
ThinkingМдааааааа, има защо дасе фукаш! Hug
А аз отивам да  Banghead, че изглеждам не само дебела, но и сдухана.
Винаги съм обичала да казвам, човек изглежда както се чувства. Peace

Агнеша, не бързай със спирането на нощното хранене. Може да не е от това, но при мен, резултата е че кърмата ми е пред спиране. Нали нощем е най-силна лактацията и сега отново се опитвам да го кърмя нощем, но нътц. Почти нямам нищо. Боря се с всички сили, само и само да не прибягвам до АМ, ама то каквото ми е писано.

За матрака... Ние от 2 години сме на Тед - Милано, и вече ужасно скърца, а и на едно две места се получиха издутини.  Иначе е много удобен и се спи хубаво на него.

Днес ни биха втората ваксина, т.е. първата от трите поредни. Взехме Пентаксим и дечко плака много по-малко от хепатитната.  Биха ни я в гръбчето.  #2gunfire Сега съм му сложила мед, по съвет на Сиска и риванол, по съвет на педи.
Но педито отказа да ни даде направление за ортопед, то и ние малко закъсняхме, ама все пак още е на два месеца. Каза ни, че не е заължително и като сме си говорели тук във форума, все много сме знаели... #2gunfire
Има ли друго бебче, което да не ходило на ортопед? newsm78

# 107
  • Бургас
Енси мила и ние не сме ходили на ортопед само доки ни гледа отзад на крачетата гънките и каза, че бебка е идеално симетрична и че няма нужда.

Пък и аз не настоях, че то като тръгне човек по доктори и здрав да е ще го изкарат болен.

Цунки от нас с Йоанна

# 108
Добро утро мамчета!
И днес времето е само за разходки Joy baby_neutral
Нашата лекарка каза.че ще ни даде направление когато станеме на 4 месеца.
 На мен малко ми пада повече коса,но не се притеснявам още ,понеже имам доста гъста коса и мога да прежаля известно количество.
За килограмите няма какво да свалям отново съм 50,но имам още малко коремче в повече Simple Smile
Бебка е добре папка през 3 часа,спи голям следобеден и нощен сън.През другото време не спи много,но не ме и притеснява...мълчи си и си гледа Grinning
 Аз сутрин не я извеждам тия дни , върша си работата из къщи и си гледам сериала в 11.00 "Жената в огледалото".После ядем и спя заедно с нея.
      Поздрави от нас! и лек ден!  bouquet
.

# 109
Енси мила и ние не сме ходили на ортопед само доки ни гледа отзад на крачетата гънките и каза, че бебка е идеално симетрична и че няма нужда.

Пък и аз не настоях, че то като тръгне човек по доктори и здрав да е ще го изкарат болен.

Цунки от нас с Йоанна
Права си! При нас точно така ни тръгна каръшкия късмет. Заради едно повръщане отидохме на доктор, от там при втори, от там при трети. Там пък ни пратиха вече  Пирогов с първата херния, от там при нашто педи, и той отново ни прати в Пирогов с втората херния, после пак при педи, и той пак при друг доктор за повръщането и сега пак ни предстои Пирогов.  #Crazy
Омагьосан кръг. Така ми се иска бебчо да се оправи от всичките проблеми и да гука, и да спи, и да се разхождаме, и да е весел, и да е спокоен... Cry

# 110
Съжелявам,ако съм предизвикала негативни емоции-ама наистина това ми е първата свястна снимка,аткак съм забременяла/със Сами8 е просто исках да се похваля,защото знам,че ще ми се зарадвате и ще ми дигнете самочуствието/че напоследък мъж ми нещо ме третира като домашна помощница и детегледачка Sick/А ако някой иска рецептата за отслабване-веднага я давам:раждате две деца и ....Дидолинка,обещай,че няма да се гърмиш-ти изглеждаш чудесно...и Миротоза разлика от Асен има какво да гушка...без да се набоде Embarassed
За Кауфланд-аз като професионално деформирана търговка-да ви кажа:евтино е,но има сравнително ограничен избор,стара и неподредена както трябва стока,нелюбезен персонал...и вмирисан зарзават/последния път ми стана лошо като ходихме-от миризмата/Аз също предпочитам Била и Сани/пловдивска верига/Иначе се влиза с количките...
Ние тръгваме на разходка,че сега позапрах килимите и трябва да изсъхнат Mr. Green

# 111
Здравейте и от нас! Grinning
Днес денят е чудесен и аз чакам бебка да се събуди,и да тръгваме по разходки Joy
emsy,мила,едва ли има друг човек който да знае по-добре от мен какво преживяваш в момента ,защото всичко това е минало и през моята глава с баткото.Като беше на 15 дни,както си спеше и изведнъж изпищя като заклан и след като рева 10мин,се отпусна и стана като парцал.Като свалих памперса видях че има отток в дясно на слабините.Веднага спешния център /където аз работих/,оттам при детски хирург и той каза че имаме заклещена ингвинална херния.Ссава богу,успя да я отклещи с ръка,в противен случай ни чакаше операция .но да е жив и здрав доктора и той каза че много малък за операция но ако се получи още веднъж ще се наложи.Изрично ми каза бебчо да не плаче излишно и от там нататък започна едно друсане на ръца само докато каже А.И така докато навърши 3год и го оперирахме,защото не винаги ингвиналния отвор се затваря и може всеки момент да се заклещи отново дебелото черво.Операцията е лека и бсичко мина ОК.Док каза че всяко 2-ро момченце се ражда с по-широки ингв.отвори и може да се получи тази херния.Така че споко,всичко ще се оправи newsm10
Айде,отивам че бебка надава вой!  bouquet

# 112
  • София
Здравейте и от нас.

sonka, честита месечинка на бебчето ти! Да сте здрави и усмихнати!   bouquet

Lida,  моята бебка си лапа целите юмручета и доста усърдно ги смуче. Дори си маха бибата и предпочита ръцете. Както казва Кабранска, може и зъбите да са тръгнали вече, че като гледам долният венец й е побелял. Само се чудя как ще се справяме със зъби и кърмене  newsm78

emsy, как така са ви били ваксината в гръбчето?! Вашата педиатърка май е от миналия век - вече никой не поставя инжекции там. И ние взехме Пентаксим за Ени и й я биха в ръчичката - нямаше нито подутина, нито дори се зачерви мястото.
Иначе за ходенето по доктори, много добре те разбирам - и ние сме така, само че за очичките на моята принцеса, които от раждането са със секрет, който се засилва. Капем какви ли не капки, ходихме при няколко доктори и още няма ефект. Понякога сутрин едва си отваря очите милата Sad

За ортопеда - препоръчително е бебетата да се водят на такъв преглед след навършен 1 месец. Защото колкото по-рано, толкова по-добре - и по-лесно се оправят проблемите, ако има такива! Настоявай да ти дадат направление.

Целувки и бебешки усмивки от нас!

# 113
Здравейте мами,
аз отдавна не съм писала но това е защото сме на почивка, не истинкса щото нашето тати работи като управител на хотела в който сме но поне нощем сем заедно  Grinning Laughing
Нещо чух за варненска среща какво стана????

# 114
Kabranska, снимката е супер ама ти си си и супер в действителност.
Знаете ли че в Кауфланд има едни памперси които са много добри и не са скъпи. Една приятелка ми ги препоръча и аз все се каня да ида да купя и все не ми остава време. На едни зелени мечета... ама не се сещам името.Като се сетя ще ги пиша.
Ние сме си добре и след малко излизаме. Довечера пак ще се отчетем.

# 115
Здравейте и от нас,ние днес пробвахме Нутрилона,ама той много сладък,постепенно ще заменяме храненията,иначе пак изяде 120гр.ама поне си ги изяде с кеф.

Нещо чух за варненска среща какво стана????
Ами хайде де докато е хубаво времето,аз не че се разкарвам всеки ден из морската,много ми е далече,можем да се срещнем и на центъра,давайте предложения.  bouquet

# 116
Здравейте момичета!

Камбанска .... пу - пу , голяма си красавица тънка  bouquet аз ще си захапя дебелия гъз от яд, дано отхапя повече че да намалее Joy Кажи на мъжа ти че е щастливец и че ако не те слуша ще забегнеш с друг мъж.... примерно моя, каза че си супер - готина  Joy

Днес бяхме на консултация. Пораснали сме с 4 см. и 800 гр. за един месец и вече сме 6100гр и 63см. Боцнаха ни и ваксината в крачето. Голямо реване му метна , но само там и после в колата заспа в мен. Това е от нас .... ако се сетя нещо ще пиша пак

# 117
Докато прочета за варненска среща и веднага се вклуючвам LaughingАз мисля да я направим тази седмица ,защото обещават да е хубаво времето,такаче мами слагайте бебоците в количките и на срещичка StopА даже имам и предложение да се съберем в четвъртък,защото за утре може да нямат всички готовност,а Сряда е почивен ден,така че ми се струва удачно в Четвъртък в морската градина на летния театър,а пък ако някой има друго предложение Hug
Нека мамите кажат дали са съгласни!
sonka,честита ви месечинка,бебче да папка и спинка мнооооого  bouquet
Kambanska,евала!Ти си нашта гордост,така изглеждах преди да забременея,ама скоро май няма да се видя такава smile3514
засега чао и целувки

# 118
  • Велико Търново
Здравейте,мили мами!Ние днес бяхме на ваксина/слагаме тези от касата/ и естествено мед върху боцнатото,за да няма оток.Няма странични реакции при нас от ваксината/да не чува дявола/ и така хванахме баирите след имунизацията та чак преди малко се прибрахме,сега спи,но след това пак навън.Вече тежи 6кг. и е дълга 60см.До сега два пъти съм я водила на ортопед през първия и третия месец-нямаме никакъв проблем.

Кабранска мила,пу-пу много си елегантна,ама ти  и преди си казвала,че проблем с излишни кг. нямаш,за разлика от мен.Аз,много красиво станах от 52 -82 и сега съм 68 и просто незнам да ли в този живот ще придобия приличен вид,ама както и да е.
 За спането мойта госпойца е просто чудо на природата спи непробудно 12часа,от 22вечерта до 10 сутринта в 06. я кърмя и така,обаче днес за пръв път ми заспива и след обед.Ами това е от нас за сега!

Целувки на всички бебчовци по дупетата!

# 119
Здравейте мами!Благодаря за пожеланията дано да е така и ние не сме ходили на ортопед  и незнам дали да поискам на док.  Thinking Днес като изхвръкнахме сутринта та чак към 5ч.се прибрахме,а мъничкия все още спи даже сега в ръцете ми уж го взех да папка.
siska79 имаме време за отслабване и аз съм така от 53 на 87 сега съм 67 и немърдам  ooooh! ама преди бях малко измършавяла ама пък сега.... Blush

Общи условия

Активация на акаунт