ЮНСКИ бебета добрички, смеят се със глас и плачат със сълзички

• 10 724
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
  • на брега на Дунав
Здравейте мамчета. Много нещо сте изписали докато аз си оправях настроението.
Tatalina моята зодия е водолей, ама то лошото настроение понякога всеки го хваща. Иначе аз се пооправям макар, че снощи имахме много неприятна вечер. Еми цяла вечер повръща и се притеснявах да не я е хванал този гаден летен грип. Пък като си помислих, че можа да хване и Сами и съвсем гадно стана. Слава Богу през деня нещата са по-добре и се надявам просто нещо да и се е расзтроило стомахчето.
Относно памперсите аз до скоро ползвах Памперс, после смених на Кан бебе, нямам проблеми с пропускането, но са ми малко твърдички. В интерес на истината купих си последно едни, които определено много повече ми харесаха. Не си спомням на коя точно фирма са, но са от тези дето им викат непресован памперс (почти на васяка фирма има такива). Нищо им няма освен това, че са по-бухналички, но те и пресованите след първото пишване стават непресовани  Joy така, че хич не ми пука. Не ни правят никакви проблеми, по-меки са с много сладки щампички  , коита понякога са  обърнати наопаки, но все пак са само за 23 стотинки. Ако продължат да ги зареждат и останат все така добри ще си вземам от тях, защото и аз като Камбанска мисля, че няма смисъл от скъпи памперси все пак след наколко часа отива в кофата. Бих ползвала скъпи само ако на бебето другите му правят проблеми. Иначе някой каза, че не са доволни от кан бебе, че пропускали, това  не е от памперса а от структурата на самото бебче, то и затова има толкова видове за да си изберем най-подходящото за нашето бебче. Понякога примерно крачетата са по-тънички и затова пропускат. Ох съвсем се забравих, ама наваксвам с писането. Ставам, че сами ми заспа в ръцете после може пак да се вклуча. До скоро.

# 91
Здравейте и от нас  bouquet.Аз ползвам  Молфикс 4-9, и Либеро 5-8.Камбанска браво мила,изглеждаш страхотно.Имам въпрос към мамите пловдивчанки,ходили ли сте в Кауфланд  и пускат ли там с колички и бебоци,разбрах че във Варна ще го откриват на 07.09. и мисля да отидем на следващия ден и какво има,евтинко ли е ?

# 92
Здравейте мами!  Ние сме добре папкаме и пълним пампите.Миналия размер ползвахме на Libero,а сега сме на "pampers"
 Ива78 ние всяка седмица сме на  Кауфланд с Ани и татко и.Пускат с колички и вътре е много евтино.Ние от там си пазаруваме за седмицата.
  В началото като го откриха пуснаха стоките още по евтино и имаше много хора.Така че се възползвай от началното намаление на цените Grinning
Вътре продават всичко....храна,козметика,пампи,дрехи,обувки,чаши,чинии,...играчки.Ще останеш много доволна! Joy

Лека вечер от нас!Ние чак сега излизаме на разходка,че до сега малката спа сладко-сладко....още от 14 часа та до 18.40

# 93
Zorri  благодаря  за инфото  bouquet,май ще сменим Пикадили.

# 94
  • Варна
Здравейте и от нас!
Преди малко се прибираме от разходка и малкия още спи.
Ние сме на 3-ка памперс и съм много доволна.
Кошарата ни е с матраче, ама още не сме спали на него, че нали сме с рефлукс и спим на една дъска с наклон 30 градуса, така че незнам дали е хубав Wink Иначе спалнята в майка ми, на която спим като ходим на гости е с матрак ТЕД (който е на по-малко от година) и скърца вече ужасно, а незнам дали се събират и два месеца спане на него. Незнам защо е станало така, но той още е в гаранция и тя сега ще ходи да го сменя.
Камбанска изглеждаш перфектно. Много си хубава. Браво newsm10
Лека нощ от нас и сладки сънища smile3524

# 95
Ние се завйрнахме от разходката детенце много слушка  Grinning и изнамерих малко време
Камбанска ма много си сладка  Heart Eyes
Лека нощ от нас и приятни сънища!

# 96
Камбанке, може ли в такава светлина да се показваш Crossing Arms Преди като ти виждах само циците ми бе по-добре Wink

Hug Hug Hug страхотна си  bouquet....а аз отивам да се гръмна... ooooh!

# 97
  • Бургас
Здравейте мамчета
Искам да ви питам ваште бебчовци през деня спят ли , че мойта госпойца цял ден се кокори и неще да мигне ни в количката ни в леглото никъде най-много за по 30 мин направо лудвам.
На всичкото отгоре мъжо така ме ядоса, че досега съм ревала ама ще го оправя аз него.
Камбанска наистина си супер браво, а аз с моите 9кила отгоре се чувствам кАТО СЛОН АМА КАРАЙ детенце да е здраво.
Цунки от мен

# 98
Здравейте и от нас Laughing
agne6a,бързам да ти кажа за матрака преди да съм се отнесла,миналата година купихме нов матрак на Тед за спалнята и след 2 месеца той се разскърца.Аз силна,вилна отивам в магазина и казвам че той е в гаранция да ми го сменят.при което управителя в магазина ми казва че аз съм първата,която има такъв проблем с техен матрак ,и ме пита върху какво е поставен,аз пак отговарам че лежи върху скара,а върху нея има подложка,а бе с една дума според изискваниятя им.И така с неохота те ми го смениха,и когато махнах стария за да сложа новия видях че подложката е счупена и от нея идва скърцането,като я махнах проблема се реши и си умрях от срам пред  служителя от магазина,който ме изгледа много страшно.Така че нека майка ти провери дали няма подобен проблем и при нея!
Иначе ,нищо ново при нас,днес бяхме на рзходка от11ч до 19ч и аз направо се размазах,а бебка спа почти през цялото време и се събуждаше само да папка/пу-пу/Сега вече съм така #Crazy ,сложих децата да спят и с последни сили ще се довлека до банята, а от там в леглото,че утре ако е хубаво времето сме пак по улиците,да използваме последните хубави дни!
ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ И ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ! newsm51

# 99
На мен лично не ми харесва Кауфланд,има стара стока(храна с минала годност) и не си заслужава.Предпочитам Била и Метро.Ама всеки си знае.

# 100
  • Варна
Здравейте мами и сладки бебочета!
Elia и ние сме като вас-по цял ден се кокорим и в момента, в който заспи в ръцете ми и я сложа да спи в кошарата започва да реве. Днес ни се събра не повече от 1час спане и то в количката в парка smile3514. Искам да създам на бебка режим - да спинка след обяд, но явно няма да мине номера.
Камбанска завиждам ти за фигурата newsm10. Като сваля оставащите 9 кг. и аз ще се похваля със снимка smile3503

# 101
  • София
Здравейте, нас коликите пак ни почнаха Cry, вече сили не ми останаха.Камбанска, изглеждаш страхотно, аз въпреки, че съм вече 7 кг. под собственото си тегло преди да забременея изглеждам изморена и смачкана... Confused
Дидолинке, целувки на зетчето Heart Eyes, чакам те с нетърпение!  bouquet

# 102
  • Варна
Здравейте!
ninani ние спалнята и матрака ги купихме заедно, но задължително ще й кажа на майка ми да провери, за да не се изложи в магазина.Благодаря ти много за информацията Peace
Elia и ние сме така.Направо се побърквам. Нямам време за нищо и за капак и от нощното хранене не мога да го откажа. Незнам какво да правя.

# 103

Дидолинке, целувки на зетчето Heart Eyes, чакам те с нетърпение!  bouquet

Мерси   bouquet и ние нямаме търпение да се видим....ти отдавна ме кЕфиШ а за отслабването - с моите 60кг съм направо  ...прасенце  Tired Аз тръгнах от 56 и само 4 остават до началните, но пък с Вики бяха останали едни 11  #2gunfire

# 104
Еи маминки и беб4ета здравеите и от нас с малката Любима посред но6тите. Но какво да се прави все нямам време, но все пак гледам да ви из4ета до колкото мога. Супер теми4ка си имаме...Пепи ти си знае6 Peace. Камбанска, направо полу4их комплекс за малоценност Confused, сериозно ти завидях на фигурата. Ама как може така да изглежда жена скоро раждала newsm78??? Елате да ме видите мене, о6те си имам корем, пъпа ми е бая 4ерни4ък и ве4е се 4удя дали някога пак 6те ми стане су6тя като преди, и корема ми не успя да се нацепи,...оба4еееее ако знаете какви ми станаха гърдите Shocked,...мнооооого сериоазни стрии ми се образуваха. Но няма как ве4е някак си се примирих с това за6тото знам 4е няма да ми станат пак като преди. Важното е да успея да кърмя бебка поне до 6-тя месец. Ина4е милата все си яде юмру4етата, постоянно е във слюнки, татко и и вика Плюн4о Joy. Съ6то така все се надявам да спре да ми се събужда през но6та, оба4е не се полу4ава, буди се и никога по едно и съ6то време. За памперсите ползвам третя размер на Хаджис, досега нямам пропуснал памперс, но тука не са скъпи, а и 4есто се намират на оферта. Камбанска, казва6 4е слага6 обув4ици на беб4о, тъкмо се 4удех кога е наи-добре да се запо4не с обувките? Маи не6то се улях в писането Whistling,.....но 6те гледам да се вклю4вам по-4есто за да не стават такива аномалии. Желая ви лека и спокоина но6т. Целувки от нас  love001.

Общи условия

Активация на акаунт