Tatalina моята зодия е водолей, ама то лошото настроение понякога всеки го хваща. Иначе аз се пооправям макар, че снощи имахме много неприятна вечер. Еми цяла вечер повръща и се притеснявах да не я е хванал този гаден летен грип. Пък като си помислих, че можа да хване и Сами и съвсем гадно стана. Слава Богу през деня нещата са по-добре и се надявам просто нещо да и се е расзтроило стомахчето.
Относно памперсите аз до скоро ползвах Памперс, после смених на Кан бебе, нямам проблеми с пропускането, но са ми малко твърдички. В интерес на истината купих си последно едни, които определено много повече ми харесаха. Не си спомням на коя точно фирма са, но са от тези дето им викат непресован памперс (почти на васяка фирма има такива). Нищо им няма освен това, че са по-бухналички, но те и пресованите след първото пишване стават непресовани
така, че хич не ми пука. Не ни правят никакви проблеми, по-меки са с много сладки щампички , коита понякога са обърнати наопаки, но все пак са само за 23 стотинки. Ако продължат да ги зареждат и останат все така добри ще си вземам от тях, защото и аз като Камбанска мисля, че няма смисъл от скъпи памперси все пак след наколко часа отива в кофата. Бих ползвала скъпи само ако на бебето другите му правят проблеми. Иначе някой каза, че не са доволни от кан бебе, че пропускали, това не е от памперса а от структурата на самото бебче, то и затова има толкова видове за да си изберем най-подходящото за нашето бебче. Понякога примерно крачетата са по-тънички и затова пропускат. Ох съвсем се забравих, ама наваксвам с писането. Ставам, че сами ми заспа в ръцете после може пак да се вклуча. До скоро.
.Аз ползвам Молфикс 4-9, и Либеро 5-8.Камбанска браво мила,изглеждаш страхотно.Имам въпрос към мамите пловдивчанки,ходили ли сте в Кауфланд и пускат ли там с колички и бебоци,разбрах че във Варна ще го откриват на 07.09. и мисля да отидем на следващия ден и какво има,евтинко ли е ? 
Иначе спалнята в майка ми, на която спим като ходим на гости е с матрак ТЕД (който е на по-малко от година) и скърца вече ужасно, а незнам дали се събират и два месеца спане на него. Незнам защо е станало така, но той още е в гаранция и тя сега ще ходи да го сменя.

Преди като ти виждах само циците ми бе по-добре

,сложих децата да спят и с последни сили ще се довлека до банята, а от там в леглото,че утре ако е хубаво времето сме пак по улиците,да използваме последните хубави дни!
. Искам да създам на бебка режим - да спинка след обяд, но явно няма да мине номера.
, вече сили не ми останаха.Камбанска, изглеждаш страхотно, аз въпреки, че съм вече 7 кг. под собственото си тегло преди да забременея изглеждам изморена и смачкана... 
Аз тръгнах от 56 и само 4 остават до началните, но пък с Вики бяха останали едни 11 
??? Елате да ме видите мене, о6те си имам корем, пъпа ми е бая 4ерни4ък и ве4е се 4удя дали някога пак 6те ми стане су6тя като преди, и корема ми не успя да се нацепи,...оба4еееее ако знаете какви ми станаха гърдите
,.....но 6те гледам да се вклю4вам по-4есто за да не стават такива аномалии. Желая ви лека и спокоина но6т. Целувки от нас
.