ЮНСКИ бебета добрички, смеят се със глас и плачат със сълзички

• 10 710
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
  • Ямбол
 Ива78, аз смених млеката драстично.Чела съм, че не е хубаво, но аз бързам да разбера дали новото мляко ще ни хареса....И проблем сме нямали.Сега от доста време сме на Милумил.

# 76
Elisir, матрачето на "Тед" не се ли деформира? Питам, защото искам да сменим нашето, че както вече писах, там където лежи бебка вече е леко хлътнало Sad и ми се струва, че това не е добре за гръбчето й.
Не мисля че ще се деформира... много добро качество са. Аз също спя на матрак Тед и съм много доволна.
Днес май временцето ще е добро и ние пак тръгваме , защото в къщи ме побърква. Лек и усмихнат ден от нас  bouquet!

# 77
Здравеите момичета....след голяма ваканция в Бг (6 седмици)се заварнахме.Вече сам на линия...сложила сам малко снимки в албумчето,ако някои има желание нека ги разгледа...
Поздрави и целувки на всички бебоци Hug

# 78
Здравейте мами и бебоци Heart Eyes
Ние днес си бяхме на село и затова не сме се включвали и аз бях взела памперси на канд бебе още когато ни изписаха много со добри  Peace но минахме на памперс и аз незнам защо  Thinking ама не е голяма разликата

# 79
  • София
Добра вечер, момичета Simple Smile

Днес слънцето се усмихна повече, времето се постопли и тук никой не остана  Wink Я, кажете, къде "маахте гащи" цял ден?!  Laughing
Ние направихме една дълга разходка до Южния парк и на Ени й хареса, защото не спря да раздава усмивки Simple Smile
От днес сме с по-големите памперси, но на бебка й стигат до под гърдичките и е много смешна. Но определено с тях е по-добре. А тези "Can bebe" ги няма в Метро и така и не можах да пробвам от тях.

Ами това е от нас, лека и спокойна нощ на всички  Heart Eyes

# 80
  • Велико Търново
Добър вечер и от мен!Маахме днес гащи и крачоли кой каквото има по сокаци и баири,че то при нас такива не липсват.Ходих днес да купувам дъждобран на Божидара и между другото започнах да и купувам дрехи за есента.Сдоби се малката госпойца с няколко чифта дънки , едни джинси,няколко блузи,една жилетка  и бодита с дълъг ръкав,но с това мисля да приключвам за сега,защото мъжо се закани да ми дава по два лева на ден за кафе.
  На 15.09 при нас ще откриват Мола и там ще видим марковите им парцалки на какви цени народни ще ги продават.
  Пък ний нали си нямаме такива екстри като Метро,Билла и други такива си купуваме пампите на Can Bebe  от кварталното складче.Пък за разликата в цената не съм съгласна със Sonka,ама както и да е.
  Ами това е от мен за сега!Лека вечер!

# 81
Здравейте и от нас с Иванна Simple Smile
Честита нова темичка и благодарности на Пепита, както винаги се е справила чудесно   bouquet  bouquet  bouquet
Още не сме тръгнали, ще заминем в петък  Hug
За сега при нас всичко е ОК, кърмими се и е много послушна.
На мен М ми дойде малко след като ми мина кървенето след раждането, държа ме 5 дни и спря и вече не се е появявал- май за всеки си е индивидуално  newsm78
За Панадола- дава се преди ядене и преди ваксината, за да не вдигне температура, но преди това не се мери температурата... След ваксината бебето не трябва да яде 1 час и ако смяташ, че му е топло челцето му измери температурата и тогава дай пак... Панадола се дава през 4 часа... Моят термометър е бебшки-немски и меря температурата в дупето и свалям 5 десети...
За пампите отдавна сме с 3-ка малко са ни големи ама 2-та не ни ставаше вече...
За бебшките пакости Simple Smile опикавана съм стотици пъти нищо, а последния път така хвърли ако като фонтан, че чак краката ми бяха наакани  #Crazy Joy Party
Ние сме с твърдо матраче от най- обикновенните за по 30 лева и педито като идва каза, че е чудесно...  Peace
Аз обличам беба така като аз съм облечена, само дето и слагам тънка пелена, а тези дни и едно памучно одеяло и няма проблем  Wink
Поздрави и целувки на всички мами и бебоци  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 82
... затова искам да попитам, когато намалеят коликите бебчовците повече ли спят, защото тя от два дни спи много Rolling Eyes

Буболинка нашия започна вече да спи по по-малко (и неговите колики отминаха  Peace)
Сутрин като се събуди към 8ч. и заспива към 9-9.30, спи около час, после към обяд след храната спинка около час - два и след това вечерта докато легне ВикториО той спи още около час - това до 9 часа - абе малко май объркано го написах, но дано си ме разбрала Wink
Аз да ви попитам ползвате ли мокри кърпички и да ми дадете ориентировъчно някакви цени Wink
Аз съм техен фен  Peace и са ми много удобни  Wink

Целувки на снахичката ми  Hug

сиска 79, честити ви придобивки Wink

Hug

# 83
  • Вече с постоянно местожителство на село...
 Много бързо пишете мами направо не мога да смогна да ви прочета  Crazy Честита ни нова тема благодарности на Пепитката за оформлението  bouquet

С малко закъснение  newsm59 bdbaloni на Денит да е жива и здрава и много да я радва малкото и слънчице.

Добре дошли на новите мами welcome
Ние си бяхме за малко на Видин да ни види родата заради прохладното време и всички ни се радваха Laughing Такова гукане, и говорене, и надвикване падна от моя синковец, че направо се шашнах.Не спря да дърпа чичо ми за ръката, докато не му обърна внимание и след това се успокои.Ние сме добре, папаме, пълним памперса редовно обръщаме си се, и харесваме само жълто.Доста силно дърпа играчката над леглото, страх ме е да не я обърне върху себе си.Спим от 11 вечерта до 8 сутринта непробудно, папкаме по 150мл, много ни харесва да си скубем косата, и вече иска да го завиваме през глава за да заспи, или пък си върти главата наляво надясно когато се приспива.На мен М.. ми дойде на 07.08 и не беше болезнено (поне при мен никога не е било) и сега го чакам пак около 6-8 ако си е запазил стария режим Mr. Green Имам лека болка като предупреждение, че скоро ще си имам гости,  и на мен ми остават около 10-ина килца да смъкна, но има време като бързам само може да ми се смъкне и разпусне кожата  Sick

Ами това е засега от нас с Бобкото пак ще пишем като има нещо ново  Hug

Последна редакция: нд, 03 сеп 2006, 12:01 от Nushinka

# 84
Здравейте момичета!

baloni Честит рожден ден, Денит! Да си обичана и щастлива жена! Много здраве и късмет! smile3510

Мами, вие на кой номер памперси сте? Аз още слагам 2-ката на Памперс, но ми се струват вече малки, защото ластиците все повече се отбелязват на крачетата. Пробвах с 3-ката, но й е доста голяма  newsm78 И сега се чудя какви памперси да слагам!? Вие как преценихте дали да минавате на следващ номер?

Таталина мила ние отдавна сме на 3-ка Mr. Green ами отначало така ще ти се струва че ще са ти голями ,но недей да я пристягаш много около краченцата

# 85
 За матрачето нашия е от тези със кокосовите незнам си какво и не е мръднал за 5 години и сега гледа второ бебе  Peace

# 86
Здравейте,ние днес пак спахме до късно/10ч./ Embarassed ами бебо спи и аз покрай него явно немога да се наспя  Thinking вече 3 нощ се буди и е неспокоен,но като го взема при нас заспива сладко.Имали някои като нас?Гледам,че навън се опитва да пече и ще излезем на разходка че сме и на детски рд Grinning. Въздуха навън си казва думата вчера сутринта излязохме набързо и като заспа се събуди чак на село.
siska 79 не съм много сигурна за цената имат разлика май че канд бебе са по евтини newsm78  Embarassed
И аз купих на Диди есенни дрешки освен тея дето ни бяха подарили.Е мамчета приятен ден от нас отивам да гладя  1ironing

# 87
И ние сме н 3-ка памперс,може и на четворка да мина.Матрака ние с кокос,не ги знам какви са но ,не е лош от магазин Штъркел е.Иначе сме добре.Имаме си колики,на 5 сме на лекар да видим,днао по-леко приеме този път ваксината(миналия път вдигна 38.2).Значи аз дадох профилактично 1.30 след биенето на ваксина,2 часа не трябва да се яде и вечерта пак и дадох Панадол и на следващия ден нищо и нямаше.Знам че не трябва повече от 3-4 пъти за 24 час да се дава Панадол.Аз давам по 2 мл.Поздрави от нас.  bouquet

# 88
Здравейте и от нас-днес татито се прави на грижовен и е поел Сами,та имам повече време за мене си...И гостите си тръгнаха по-рано от очакваното...и Ивчо спинка сладко...та сега съм дежурна по нет newsm44
Дидолинка,мокри кърпи има и те поне не са толкова скъпи....Аз понеже ги ползвам за щяло и за нещяло си взимам от пакетите/80бр за 1.80лв/ иначе има и кутии и разни по-рекламирани...но Ивайло нали не разбира още от реклами го карам на по-неизвестните марки... Wink
Кан бебе определено са по-евтини от Памперс/поне там откъдето ги купувам,но то е от склад на едро/,а ако детето не се обрива от по-евтинките -има голямо рознообразие и на пампи под 20-24ст за бройка...
Ние също извадихме есенните дрешки-за моя голяма радост не се налага да купувам-но с удивление забелязвам,че както сме я подкарали с растежа ще минаваме направо на тези от 6месеца нагоре... Mr. Green/ и понеже се притеснявах,че зимните дрешки на баткото ще са ни големи,понеже той нали е роден през зимата и е бил по-голям като застудя...но се оказа,че Ивчо ще ми спести разходите и за зимни.../
А сега немога да не ви се похваля-вчера на разходката,най-накрая и мен ме снимаха/че нали все аз снимам,та нямам една свястна снимка/ и затова бързам да ви се изфукам... Peace

# 89
Здравеите маминки.
И ние сме на троика памперс. В началото ни бяха големи, но двойката взе да й стяга и сега е добре. Ние спим на дюшече, но и аз се замислям за матраче, защото е започнало да хлътва на места. А за вода аз давам от изворната с розовия етикет, която става за бебета, но я преварявам, но сега се замислям дали е добре  newsm78. Ние не можем да използваме чешмяната вода, защото не е добра.
Kambanska много си хубава, как бързо си върна формата и то след второ раждане.
Аз съм още 8 кг отгоре, но не ми пречат те толкова, колкото се ядосвам, че имам коремче все още и не ми стават дрехите, затова сега за зимата и есента трябва да купувам нови.
Свекърва ми и свекъра ни бяха дошли на гости, но си тръгнаха и сега съм по- свободна. Купих нови дрешки на малката за по-хладното време и сега ще ходя да ги гладя.

Общи условия

Активация на акаунт