ЮНСКИ бебета добрички, смеят се със глас и плачат със сълзички

• 10 677
  • 283
  •   1
Отговори
# 30
ЗДРАВЕЙТЕ!
Блазе ви ние от 3 дена не сме правили разходки нали сме болни само до майка ми и то с колата  Crossing Arms наистина може да издивейш в къщи незнам как ще изкараме зимата newsm78
По въпроса с боядисването аз го правех и през бременноста даже смених кестеняво с русо и после тъмно с руси кичури сега е кафява  ooooh! още малко и без коса  smile3511 мен пък редовно ме напишква  Wink
Лека нощ бебоци и мами

# 31
ДениТ - честит рожден ден  Wink

Бъди добра майка, обичаща съпруга и нежна, грижовна и красива жена Peace
Весел празник

# 32
 bdbaloni Честит рожден ден на Денит и от нас с бебе Цецо.Много, много здраве и щастие  пожелаваме! baloni
Ние днес вятър не-вятър , отиваме на разходка. В къщи изобщо не щем да стоим. Всички ми казват че е напълно нормално.... мое дете е, аз кога съм се спряла Mr. Green. Сега ще си сърбам супата.

# 33
Забравих да похваля пак Пепитка, ама тя си знае.. темичката е супер и да ни е честита. Само радости в нея.

# 34
  • София
Честит рожден ден Денит, твоите желания са мои пожелания.   Gift newsm59  bigdance2

# 35
  • Велико Търново
ЧРД мила Денит!Желая ти много здраве,щастие и любов!Весел празник от мен и Божидара!

# 36
 nbirthday newsm59 TadaДенит поздрави и от мен!Не забравяй да хапнеш торта и да пийнеш сок и за нас...момичетата от форума! smile3503
  Пожелавам ти много приятна вечер lalalala lalalala lalalala

# 37
  • някъде
Здравейте! Hug Аз съм от юлските мами, но искам да ви попитам нещо! Ние след две седмици ще ходим за ваксинация и педито ни каза да му дам половин лъжичка сироп панадол, за да не вдигне температура! А трябва ли да измеря температурата преди това и след това, за да видя дали е вдигнал? newsm78 Вие какви термометри използвате и всеки ден ли мерите на бебоците температурата? newsm78
Благодаря ви предварително  Hug и се извинявам за намесата в темичката ви  Blush, но ако имам въпроси пак ще ви досаждам!  bouquet

# 38
Честита ни нова тема - заглавието е много сладурско. Отново благодарнпсти на Pepita   bouquet.
Добре дошли на мама Andy 06 и бебе Андреи  bouquet.
ZZZ и аз съм на кичури - руси Peace. Доста се чудих кичури ли да бъдат или с къна, но реших кичури пък като поотраснат с къна и ще станат червени.
Денит Честит Рожден ден - много усмивки , семейно щастие и весел празник newsm59 !
didi 81 аз използвам нашия термометър и под мишнизата за 5 мин. Педиатърката казва, че може и в ректума - покачва се за секунди и се маха 5/10 т.е. 0,5 от температурата. Ето тук можеш да видиш детски термометри - http://www.pakostnik.com/products.php?cat=2 .
Вчера въпреки лошото време и ние бяхме навън с боди с къс ръкав, гащеризон и тънка жилетка.
Бяха големи жеги сега пък се разхлади изведнъж, ох лятото си отминава токова бързо ...., но ще се възползваме максимално.
Лек и усмихнат ден от нас.

# 39
Честит рожден ден и от мен, Денит!  bouquet Само прекрасни мигове с дечко!  Hug
Камбанска, благодаря за отговора! Определено, мойто синче е от капризните и нервните! Wink
Момичетата, които давате Бейбинос... кога и по колко пъти ги давате?
Току що ги взех, пък да видим от тях ефекта Thinking.

# 40
  • Пловдив
Здравейте и от нас милички  Hug

Радвам се че темата ви е харесала, а за заглавието специални благодарности на agne6a   bouquet (По този повод, предлагайте заглавия, че аз почвам да се изчерпвам. Освен измисленото, което съм сложила на 1-ва страница нищо друго не ми хрумва  Sad )

За даването на Панадол мисля писах в предната тема. Ако детето няма температура по-добре без него, а ако вдигне ще предпочета Ефералган свещички.
На нас май коликите ни отшумяват (пу-пу да не чуе дявола), само инфакол уж помагаше, ама си мисля, че просто ги израстваме.

Денит, мила  newsm59. Много радост, щастие, усмивки и най-вече здраве.

Чао за сега от нас, ще се стягаме за разходка  Wink

# 41
  • Варна
Здравейте и от нас!
Радвам се, че заглавието се хареса на всички Embarassed
Сега се връщаме от консултация. Вече сме станали 5140гр. и 54,5см. Казаха ни по-малко да ядем, че така сме предразположени към рахит. Още имаме суполки и кашляме и ни отложиха ваксината Weary
Денитnbirthday и от нас. Пожелавам ти да си много здрава, щастлива и обичана.
Целуффки от нас

# 42
Здяавейте и от нас с бебе Тея!
 nbirthdayДЕНИТ,бъди винаги обичана и винаги  обичаща!!! Grinning
Искам да попитам мамите,които хранят с АМ,каква вода използват? newsm78
Аз досега преварявах чешмяна ,но се чудя дали да не купя от мин.бода с розов етикет,на която пише че става за кърмачета и да преварявам нея,защото от чешмяната се отделя много варовик.Вие какво ще кажете?

# 43
  • София
Здравейте момичета!

baloni Честит рожден ден, Денит! Да си обичана и щастлива жена! Много здраве и късмет! smile3510

Мами, вие на кой номер памперси сте? Аз още слагам 2-ката на Памперс, но ми се струват вече малки, защото ластиците все повече се отбелязват на крачетата. Пробвах с 3-ката, но й е доста голяма  newsm78 И сега се чудя какви памперси да слагам!? Вие как преценихте дали да минавате на следващ номер?

# 44
 newsm59 Денит пожелавам ти всичкото здраве и щастие на земята и цялата любов на вселената!

Здравейте и от мен с бебе Пепи, ние сме добре другата седмица сме на консултация да видим колко сме пораснали и да ни бият ДТК-то.
По въпроса с менструацията на мене мисе случи нещо странно на два пъти имах болки все едно ще  ми дойде а няма нищо а иначи си кърмя и няма проблеми скърмата, но болките бяха нетърпими направо ужасно.
ninani аз съм чувала че не е хубаво дасе преварява минелна вода, защото там нещо ставало с минерарите ама неси спомням точно какво.
А от бебшките пакости ние само си напълвали ушето с урина и едния път и малко в устата докато успея да реагирам ама сладтова само как плюеше милото, а ние голям смях му ударихмес таткото smile3532.
Е това е от нас отчетох се то аз толкава рядко пиша, че няма накъде повече ама ще ме извините нали Embarassed
Прегръдки и целувки по малките дупенца

Общи условия

Активация на акаунт