Заедно заради детето или ново начало

• 7 113
  • 142
  •   1
Отговори
# 105
Ма ти с това “няма ли, няма ли”, освен “не”, не знам кскъв друг отговор/реакция си очаквала.

# 106
Ма ти с това “няма ли, няма ли”, освен “не”, не знам кскъв друг отговор/реакция си очаквала.
Какво сте се хванали за това как го е попитала. На всеки въпрос може да отговори отрицателно. Като не иска, не иска.

Аз пак да питам - живели ли сте заедно преди сватбата/бебето и от колко време сте заедно.

# 107
Попитай го направо защо се държи така.Какво не му харесва,какво смята,че може да се промени.Искай смислен отговор.
Ми тя жената писа, че се опитала.
Няма да го бъде този брак. Мъжът седи вкъщи и не поглежда ни жената, ни детето, ни къщата. Убягва ми какво би съдържало при тях това заедно заради детето, след като единият родител пренебрегва въпросното дете.

# 108
Затворен въпрос, при нагнетено напрежение. Няма ли? Няма, естествено.

# 109
живяхме няколко месеца преди сватбата... ами трябва да има причина за да гледа за по-дълго детето/20-30 мин макс/ като това да хапна или да си взема душ .. не мисля , че изисквам прекалено много , то трябва да му идва от вътре на човек .. да седне например малко да си поиграе с него не е кой зн какво... иначе да целува го ,обича го , веднъж му предложих да смени той памперса на малкия и просто си излезе от стаята с отговор подобен на ...няма нужда ти го смени Simple Smile аз не обичам да карам хората да правят нещо насила ... и да го накарам какво пак трябва да се караме , понеже и не е от тези които отстъпват Simple Smile

# 110
  • Бургас
Все повече ми заприличва на моята история с БД.
Авторке,имаш избор:
Чакаш да порасне детето и той да се промени.
Или го махаш от главата си.
Преди това му опъваш ушите и му казваш,че така няма да продължават нещата.От него зависи ще промени ли нещо.
Нашият татко първо не се появяваше много,второ се изселваше на един много тесен диван в друга стая.
Когато си събираше багажа окончателно,изяде безброй шамари,питах го защо се държи така,как така ще си тръгва,как така ще си оставя сина...Стоеше геройски и търпеше шамарите,но на нито един въпрос не ми отговори.Просто си събра нещата и се махна.
И моят бивш не смени един памперс.

# 111
Преди да се роди детето пак ли спеше до 12 на обяд?

# 112
Преди да се роди детето пак ли спеше до 12 на обяд?
Да добавя към този въпрос - а когато заживяхте заедно вършеше ли домакинска работа, помагаше ли, готвеше ли?

# 113
Затворен въпрос, при нагнетено напрежение. Няма ли? Няма, естествено.

А кой е правилният въпрос?
"Искаш ли да спиш в спалнята?"
"Ела ми тука"
"Днес къде ще спиш?"
Парфюмирано писмо със специална покана?
Изобщо, защо трябва да се стига до там тя го пита, сякаш е гост, който питат какво ще пие.

miss chichi, Аз не видях авторката толкова да се оплаква, че не чисти и готви той, а по-скоро, че се заяжда, критикува как чисти и готви, и я отбягва.

# 114
miss chichi, Аз не видях авторката толкова да се оплаква, че не чисти и готви той, а по-скоро, че се заяжда, критикува как чисти и готви, и я отбягва.
За мен проблема е, че не са се опознали достатъчно преди сватбата и детето. Нещата са станали някак набързо и господина нещо дава назаден. Ако наистина я обичаше поне нямаше да критикува. Сега може и да не и тежи толкова, че няма помощ, но когато тя се върне на работа ситуацията ще се влоши - по малко време за чистене и готвене, вечерта ще се занимава пак само тя с детето. Питам дали е правил нещо преди това, да каже човек, че я е подмамил, че се е променил след раждането, че не е бил такъв. Но ако не е правил нищо по различно, то няма как да очаква промяна след детето.

# 115
живяхме няколко месеца преди сватбата... ами трябва да има причина за да гледа за по-дълго детето/20-30 мин макс/ като това да хапна или да си взема душ .. не мисля , че изисквам прекалено много , то трябва да му идва от вътре на човек .. да седне например малко да си поиграе с него не е кой зн какво... иначе да целува го ,обича го , веднъж му предложих да смени той памперса на малкия и просто си излезе от стаята с отговор подобен на ...няма нужда ти го смени Simple Smile аз не обичам да карам хората да правят нещо насила ... и да го накарам какво пак трябва да се караме , понеже и не е от тези които отстъпват Simple Smile
Когато стигнете до момента кой повече неща прави. Кой е по-отдаден на децата, кой се грижи повече за къщата....има нужда от някой който да ви даде ясна представа за нещата. Човека гледа детето. Майката се къпе и яде нормално. Дали било трудно да се заиграе с детето. Ми на него може да му е трудно. Не знае какво да прави,  как са го прави и не му иде от вътре. Това как точно го прави лош човек. ММ няма идея от готвене. За 10 години се научи да прави 5 неща. Когато съм в командировка у дома е весело. Хранят се само с поръчана и вредна храна. Ако моля за помощ в готвенето е да включи печката или да я изключи. Дай сега да му обяснявам как не може и да чакам да се сети да сготви. Ами майка му цял живот е готвила. Не е имала нужда от помощ...та той от къде да се научи?

# 116
Не знам защо, не аз живея със съквартирант и не аз се чудя защо, как, дали, не аз се оплаквам и повтарям той, той, той. Ми той и преди си е бил тскъв, ама го е търпяла. Или иска и остава с него, и си пооправя комуникацията, дори заради детето, или не иска и си тръгва.

# 117
За мен проблема е, че не са се опознали достатъчно преди сватбата и детето. Нещата са станали някак набързо и господина нещо дава назаден. Ако наистина я обичаше поне нямаше да критикува. Сега може и да не и тежи толкова, че няма помощ, но когато тя се върне на работа ситуацията ще се влоши - по малко време за чистене и готвене, вечерта ще се занимава пак само тя с детето. Питам дали е правил нещо преди това, да каже човек, че я е подмамил, че се е променил след раждането, че не е бил такъв. Но ако не е правил нищо по различно, то няма как да очаква промяна след детето.

Абе добре, че не всички се опознават дълго и добре, че иначе никакви деца нямаше да се раждат 😂

# 118
Готвенето и чистенето не са ми проблем, домакинската работа не ми тежи, въпроса е в държането и грижите за детето , което е нормално да искам все пак е баща и съпруг Simple Smileами говорим .. обсъждаме и все някак аз съм виновната... ами правиш най-елементарно мусака например и го питаш хареса ли ти ... отговора е - става ... за закуска омлетче... еми бива ... просто човека си харесва храните на майка си кво да правиш Simple Smile

# 119
  • Бургас
Ами пращаш го мама да му готви.Имаше един случай,докато бях още ученичка.Една приятелка се оплакваше,че баща и сядал да яде,майка и го питала вкусно ли е.Той отговарял,че щом го яде,все пак става за ядене.
Моят баща е свикнал с готвенето на майка ми.И детето също.Беше в София на операция майка ми преди време,готвех им,нито единият яде,нито другият.А майка като е вкъщи и тя не яде,ако аз сготвя.Еми да си готвят.Няма смисъл да му готвиш.Защо те обижда така?
И това,че спи на друго легло също е обидно,особено като си му предложила да спи при теб.

Общи условия

Активация на акаунт