Хитринки за всякакъв случай - 24

• 50 901
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Такива черти на дънки някой оправял ли е?

# 481
Такива черти на дънки някой оправял ли е?

Това от изтъркано ли е? Боя?

# 482
  • FRANCE
За съжаление не. Боята не е била добре фиксирана и си е заминала при прането. Neutral Face

# 483
За съжаление не. Боята не е била добре фиксирана и си е заминала при прането. Neutral Face
Хм, а ново боядисване дали няма да скрие дефекта...

# 484
Боядисвала съм дънки преди години, при всяко пране пускаха много боя и ги изхвърлих.

# 485
Не може боята да не е фиксирана в такава права линия. Това е било ръб или сгъвка и се е изтрило там. ММ някога имаше няколко панталона с кройка на панталон, но от дънков плат. Много добре стояха за небрежно елегантен стил. И понеже ги гладеше с ръб, след пране имаха точно такава следа където е било ръбът.

# 486
Изтъркано е да, до долу е. Странното е ,че е само на единия.

# 487
Изтъркано е да, до долу е. Странното е ,че е само на единия.

Случило се е, че ръбът се е трил. Няма оправяне. Освен да ги избелиш.

# 488
Или да ги боядисаш. В Метро продават боя, която се ползва в пералнята, за възстановяване на цвета. На Нейтман го има във вариант кърпички.
Но точно нея не съм виждала в Метро.
https://www.simplicol.bg/shop/vuzstanovqvane-na-cvqt/heitmann-%D … 0%B1%D1%80-detail

# 489
Купих си преди време черни дънки от Лидл, които след първото пране станаха сиво-черни и целите на такива черти. Няма оправяне. Така си ги носих. С времето самите дънки още избеляха и чертите се позаличиха.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 15:59 от Анонимен

# 490
Да попитам и да помоля за някоя хитринка как да си опра тъмните петна под подмищници

# 491
Искаш да кажеш жълтите петна от сух дезодорант под мишниците или......?

# 492
Ми може да са и нещо такова едно по тамно на места седи на петна по мищницата например като тези

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 19:00 от bubanka

# 493
Не мисля, че е добре да се опитваш, дори. Чела съм, че с лазер се изсветляват, но от специалист.

# 494
Аз не разбрах че питаш въобще за козметичен проблем. Реших че питаш как да изпереш петна от дреха. Нямам на представа как би могъл да се реши проблема. СПоред мен попитай някъде в тема за красота. Или създай нова тема може би най-добре.

Общи условия

Активация на акаунт