Хитринки за всякакъв случай - 24

• 49 506
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
С лейди спийд стик никога не са ми се получавали петна и кори по дрехите.
Мн и децата ползват еусерин и много им се захабяват,не се изпира с нищо.

# 601
  • София
С какво да почистя силно загорял нагар върху емала на печка? Частично се изчисти с Доместос, Мелио, Форте плюс Сано и още един английски препарат, но все още не е гладко и чисто...
Мерси.
Пробвай с Хайтман, техните препарати работят.

# 602
За лепнещата дръжка на чадъра и ножовете - защо не пробвате да облепите с цветно тиксо или скоч? Има сега на пазара много сполучливи, разноцветни и с елементи.

# 603
  • Mediterraneo
За петната от пот не обвинявайте само козметиката. Просто има по- особена пот, която си оставя петна и без козметика. Не знам как да се изразя, съвсем като профан говоря. Имам приятел, който винаги е с тежки петна под мишниците, а заради захабени тениски спря да ползва козметика( някакъв камък си взе, не знам точно, който нито мирише, нито оставя някакви следи)- е, петната продължават да се трупат по дрехите му.
Аз ползвам от години Дав, нямам нито една захабена дреха.

# 604
За петната от пот не обвинявайте само козметиката. Просто има по- особена пот, която си оставя петна и без козметика.

Съгласна съм. Нашата фамилия например изобщо не ползва дезодоранти и нямаме никакви проблеми с потта. Това, дето го чета за петна и кори даже, ми е непонятно. И причините според мен са две:
- Гени. Просто сме от немиризливите. Има хора, около които 2 часа след душ се носи тежка миризма. Ние, ако се наложи по някаква причина (ходене на палатки или поход например), не "излъчваме" и след два дена без душ.
- Самата козметика. Като ученичка реших веднъж да не остана по-назад от всички и да почна да ползвам разни антиперспиранти. Ми само след седмица почнах да се потя много гадно. Веднага спрях, явно навреме, и се оправих. И от тогава не си и помислям да използвам такива неща. Предполагам, че действат като содата на стомашните киселини - в първия момент помага, ама след това киселините стават двойни и към тях се привиква. И после дезодорантите стават като пушенето - не можеш да ги спреш.

# 605
Някой знае ли каква е причината да се появят тези мушички и как да се отърва от тях?
Скрит текст:

# 606
  • Несебър
Ох, и ние ги имаме. Все по това време се появяват. Мисля, че от влагата.

# 607
Въдят се в каналите, виждала съм ги да излизат оттам по няколко броя.

# 608
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Преди известно време един човек от фирма ДДД остана ужасно изненадан от наличието на точно тези гадни мушички във хладилните витрини, в магазина, в който работих. Само в хладилниците стояха, и умираха там....

# 609
Ужас. Никога досега не сме имали такива мушици. Направихме ремонт на банята и килера и се появиха....
Някаква химия, отрова... какво да използвам? Има ли някой, който е успял да ги разкара?

# 610
Фронтлайн?

# 611
С какъв препарат да изгоня мравките? Появяват се от нищото вече за пореден път. Пръсках с Байгон, изчезнаха за 2-3 дни и после пак си направиха магистрала...

# 612
Фронтлайн!

# 613

Той явно помага при всякакви гадини... Благодаря!

# 614
  • София
С какъв препарат да изгоня мравките? Появяват се от нищото вече за пореден път. Пръсках с Байгон, изчезнаха за 2-3 дни и после пак си направиха магистрала...
Има една пудра на Bross - върши работа.

Общи условия

Активация на акаунт